Sega havrerutor och min påskbok-challenge till dig!

/ Betalt samarbete med Storytel Sverige (och här är mina topp 10-tips) /

Hej från köket här hemma denna regngrå söndag, där det pågår bakning. Som vanligt på helgerna nuförtiden, Marianne har blivit riktigt “biten” och pojkarna är också peppade hjälpredor). Idag blev det “Sega havrerutor” med choklad från detta recept av Camilla Hamid – mums. Eller ja, smeten var mums och snart är resultatet klart, jag är övertygad om att det blir succé. Får bli efterrätt ikväll helt enkelt. Nu vidare till min challenge inför påsken, som jag HOPPAS att du hakar på…

Alldeles strax ska jag nämligen köra en härlig SÖNDAGS-LIVE med Storytel och prata bästa boktipsen inför påsken. Tänkte utmana mig själv – och kanske DIG med – på en påsk-challenge! Såhär funkar det:

1. I påsk (alltså under påskhelgen, eller påsklovet för de som har ett sådant, det vill säga från och med NU och fram till 10 april) lyssnar vi på minst en av böckerna på min lista. Valfritt vilken. Men minst en. GÄRNA två. Är du på? Här hittar du min topp-10 lista, välj och vraka MEN fyll GÄRNA på! Så kanske kan stoppar in ytterligare något tips.

2. Perfekt sätt också att komma ut och få dagens 10.000 steg, tänker jag. Ut med ljudbok i öronen! Tack Storytel för det, eftersom det gör att jag får in mer böcker i livet.

3. Sen stämmer vi av längs vägen, okej?! Jag är taggad och har dragit med min egen lilla bokklubb på denna “påsk-challenge”!

KOMMENTERA GÄRNA MED DITT TIPS, som kan komplettera listan! Och PÅ MIN LANDNINGSSIDA HÄR, om du inte är medlem ännu – så får du 30 dagar gratis lyssning!

7 reaktioner till “Sega havrerutor och min påskbok-challenge till dig!

  1. Tack för spännande boktips, jättebra inför kommande ledighet. Jag vill tipsa om Maria Gustavsdotters romaner som ingår i serien Fem pärlor till jungfruns krona, där Dottern är bok 1. Fantastiskt bra böcker i vilka vi får följa Gertruds olika faser i livet i det medeltida Sverige.

  2. Jeg står og smelter sjokolade til denne akkurat nå etter at jeg så tipset til søsteren din på Instagram

  3. Varför ska allt vara utmaningar…? Låter så hetsigt, måste man hetsa och stressa för att läsa en bok t.o.m?

  4. Vad gör ni med alla kakor som bakas? Får barnen äta fritt och i fria mängder av allt de gör? Det är ju jättekul att det bakas men till slut blir det ju stora mängder.

    1. Kanske de gör som jag, och säkert många med mig, provsmakar varsin bit och fryser ner resten, i väntan på gäster eller att tina upp några bitar när man vill ha något gott.

  5. Vill tipsa om Caitlin Moran Mer än en kvinna. Åh va hon kan skriva klokt och roligt om livet, om att vara kvinna, mamma, väninna, ja allt som är viktigt och intressant 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.