Måndagsrapporten: Alla mot alla (och en spurt-vecka)

Gomorron måndag, ny vecka i form av en SPURT mot påsklov. Vi åker ner till huset i Falsterbo och barnen längtar så efter att träffa farmor och farfar, det pratas MYCKET om allt som ska göras när vi kommer dit. Tio långa dagar blir det ju, med ett helt, långt påsklov. Själv har jag en rätt lååång “to do”-lista på saker som ska med ner, i eftermiddag ska Klas och jag handla påskgodiset, mycket viktigt ärende…

MÅNDAG: Aaaalla mot alla drar igång IDAG! Yes, nu tror jag också att första avsnittet ligger ute här, alltså Olofs och mitt första avsnitt. Och jo, jag tuggade alltså smart-tugummin, haha, huruvida det hjälper… Ja, det får ni se. Puh! Paniken över denna produktion alltså, den är svår att förklara. Samtidigt är det ju så fantastiskt roligt. Skräckblandad förtjusning i uttryckets rätta bemärkelse…

Måndagen i övrigt består av skrivjobb, måndagsmöten och på eftermiddagen Frimärksrådet. Ett möte som verkligen är lite extra trist att ha digitalt, eftersom de kreativa diskussionerna är så viktiga. Visst, det FUNKAR utmärkt digitalt också. Men jag ser verkligen fram emot att vi ska kunna träffas igen. En diger agenda väntar, kul! Ja, sedan ska Klas och jag handla påskgodis på eftermiddagen, på Ejes. Han är mycket peppad, som sagt. Kanske dagens viktigaste möte ändå?!

Johan jobbar sent, så jag ska ta med pojkarna och hämta Marianne hos en kompis, sedan blir det en mysig hemmakväll. Inga läxor på måndagar, eftersom barnen för det på tisdagar, så vi ska nog njuta av en måndagsmyskväll!

TISDAG: Podd, podd, podd! Podd-dag med extra allt hemma hos Emilia! Vi ska komma i påsk-stämning och jag har en plan. Som jag inte kan skriva här, för då finns det stor risk att Emilia läser det. Och det är en… Överraskning. Ett påskägg, kan man väl säga!? Som i sin tur blir en poddigt påskägg till dig därute som lyssnar. Jag njuter själv av påsken för att det just är rätt kravlöst och ger tid för powerwalks med bok eller podd i lurarna, inte så mycket måsten. Så då tänker jag att vi vill bjuda på ett extrahärligt podd-påskägg!

ONSDAG: Plåtningsdag hemma, så tidig uppstigning och preppa i ordning allt för att kunna maxa dagen. Ska fota lite gott och blandat för mina kanaler som jag har på min lista! Fotografen Lisa Höök och Erica Monteiro, som är makeupartist, och jag spånar alltid bra idéer ihop, så detta blir toppen – OCH en trevlig dag på jobbet, som alltid när vi plåtar ihop.

TORSDAG: Nya podden kommer ut! Emilia och jag har inbokat arbetspass i fyra timmar, vilket är välbehövligt. Vi sitter just nu med ett projekt som eventuellt kommer att släppas i höst, inom Säker stil kan man väl säga, men det kräver en hel del BESLUT just nu. Vi är överens om vad vi vill göra – och hur vi vill att det ska se ut – så vi ska egentligen bara spika lite grejer, prata igenom och skriva svar. Det blir bra det här!

FREDAG: Jamen nu är vi ju i Skåne, känns just nu… Avlägset, med tanke på allt som ska bli klart innan dess?! Haha. Oh well, det löser sig. När det väl blir fredag, så ska jag verkligen njuta. Jag har inte vågat kolla på väderleksrapporten men MÅTTE det bli lite sol och måtte vi få tina upp lite därnere i vårt älskade Falsterbo. Dra upp tennisnätet i trädgården, promenera till stranden, ta fram cyklarna och pumpa däcken, njuta av att kunna trampa ut i trädgården på morgonen. En morgonkaffe med öppen skjutdörr. Åh.

LÖRDAG OCH SÖNDAG: Heeeelg. Och vet ni vad? Jag ska faktiskt unna mig en löjligt ledig sådan. I helgen körde jag LIVE med Storytel (apropå detta) men den här helgen… Så blir det fokus cykelturer, promenera, spela kort, trädgården och tja, en härligt planlös helg. Och visst blir det en solig sådan i Skåne? Eller i hela Sverige för den delen. Jo, det bestämmer vi tycker jag.

KOMMENTERA GÄRNA!

16 reaktioner till “Måndagsrapporten: Alla mot alla (och en spurt-vecka)

 1. Ja får önska er alla en härlig påskhelg själv håller jag på med att ha ett litet kalas fyller år på påskafton 3/4 Vi hörs en dag Kramissar mvh Kjell-Arne

 2. Låter härligt med Skånepåsken!

  Att sonen är med och handlar påskgodis – påskäggen är alltså inte en “överraskning” till barnen?

  Måste fråga, hur gör ni med att ni har fotografering hemma hos dig – vad händer om tex Ernst är sjuk den dagen? Även om då Johan vabbar, var håller de då hus? Kan ju inte vara så lätt att ställa in fotograferingar menar jag, med många inblandade?

 3. Har följt Alla mot Alla, samtliga säsonger och jag är lite förvånad över ditt och Olofs sätt att vara i buren och mot andra deltagare. Förstår att det är en del av showen, men måste ni gå på så? Har aldrig sätt någon par göra som ni gör. Du står upp, hånar de andra när de svarar fel eller pikar om de svarar rätt. Ni pekar finger, gör halshuggningstecken mot halsen och är allmänt jobbiga. Dåliga förlorare och extremt dåliga vinnare. Nä, tycker inte att det var så kul att titta på er faktiskt, det blev dålig och spänd stämming. Håller inte på er om man säger så.

 4. Håller med Lena, chockerande beteende av er båda i Alla mot alla igår. Hur egocentrisk är man egentligen med en sån attityd till tävlingen. Otrevligt. Inte er man vill se framöver.

 5. Fruktansvärt dåligt beteende av främst Olof. Förstår inte hur dom kunde sända det avsnittet. Funderar på om det går att anmäla nånstans

 6. Tyckte också att det blev tråkig och spänd stämning mellan paren i burarna i senaste Alla mot alla men upplevde att det var Kakan som piskade upp en konflikt snarare än Olof och Ebba, som sedan bara fortsatte på inslagen väg. Uppenbarligen kan man läsa av situationer olika!

  1. Kakan är alltid arg på allt o alla och rådryg men blir väl bra tv ? Har gillat Olof Lundh men not any more .. bar sig åt som ett tjurigt barn . Tänkte först att varför klipper dom inte bort ? Men tänkte ett varv till och nu diskuteras ju detta så har ju svaret .

 7. Tyvärr blev jag illa berörd av Alla mot alla. Osportsligt beteende och inte alls roligt eller underhållande.

 8. Vad härligt med Skåne i påsk! Jag undrar hur du ser på alla situationer du befinner dig i där du riskerar att bli smittad och sen smitta andra. Tänker bland annat på gruppträning på gym, träning med PT, nagelfix, hjälp med smink och hår inför fotografering och restaurangbesök med vänner. Visst är det roligare att träna på gym och fysiskt med PT och visst blir det bättre resultat med professionell hjälp med naglar etc men är det verkligen värt det? Du riskerar att både själv bli smittad och att smitta andra och kanske går det så illa att någon behöver belasta en redan ansträngd sjukvård. Stockholm (och andra delar i landet) befinner sig i ett allvarligt läge och det borde vara självklart att vi alla gör allt vi kan för att minska smittspridningen och respekterar sjukvårdens tuffa arbete. Jag blir så ledsen och besviken när jag ser att det inte alltid görs.

 9. Ebba
  Du framstår som väldigt oskön i Alla mot Alla.
  En allmän översittarattityd.
  Sitter och väser ”Yes” när ni svarar rätt och sen din missnöjda min när F&F ger ett annat svar än det du trodde var det rätta.
  T.ex när du svarar ”lats” på frågan om bröstrygg, så fånigt!!

 10. I julas, åkte ni först till Skåne och direkt från Skåne till fjällen. då var det många som kommenterade hör om det olämpliga och du svarade att du tog till dig och förstod kritiken. Hur är det du resonerar nu?

 11. Ebba har mängder av underbara följare men också samtidigt den största svansen av osköna tråkiga typer som kommenterar. Hon ska ansvara för Olofs uppförande i Alla mot alla och försvara sig för att hon firar högtider och lov i egna hus på annan ort. Avfölj, snälla!!! Eller flytta era frågor till Rimér & co. som flänger mellan olika orter i Spanien och via restaurangerna i Stockholm upp till Sveriges olika skidorter. Orka.

  1. Det här var en riktigt bra och riktigt sann kommentar. Håller med hela vägen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.