Rent, smart och härligt fräscht doftande tips!

/ Betalt samarbete med Grumme, foto: Lisa Höök /

Älskar mitt jobb, och att varva inspirerande innehåll med att få jobba med smarta partners. Och ibland blir man ju himla glad när det plingar till i inboxen! När Grumme hörde av sig till mig svarade jag glatt med vändande mail, väldigt glad eftersom Grumme har en självklar plats hemma hos oss, både i Falsterbo och i stan. Helt enkelt, något jag verkligen lätt kan rekommendera. För jag vet att Grumme verkligen levererar.

Med tvättprodukter är jag petig och faktiskt rätt kräsen – så när jag väl hittat något som funkar, så håller jag mig till det! Och med tre barn och MYCKET (!) tvätt hemma, så måste det vara pålitligt när det kommer till rengöring. Effektivt, bli rejält rent förstås, gärna dofta fräscht (men inte för mycket) och dessutom vill jag känna mig trygg med att det miljömärkt – och Grumme jobbar med Svanen, som ju är hela Nordens officiella miljömärkning. Alla Grummes produkter är framtagna med omtanke för vår natur, då de tror på att rengöringsprodukter både kan vara effektiva mot smuts och fläckar och samtidigt skonsamma mot naturen. Klok filosofi!

Kort sagt, Grummes tvättmedel kan jag verkligen varmt kan rekommendera efter MYCKET användning hemma hos oss...

Men jag kände inte till så mycket mer om Grumme och deras historia, mer än att man ser den där “Grumme-ön” framför sig förstås! De har en lång sådan, Grumme bygger på en gedigen kunskap och erfarenhet med anor hela vägen tillbaka till 1882 då Ferdinand Grumme, tillsammans med sin son, hade ett såpasjuderi på Södermalm. Det hette just “Grumme & Son”…

Och apropå familj, så behöver rengöringsprodukter hemma hos oss vara effektiva och funka för hela familjens kläder. Där är Grummes tvätt- och sköljmedlet suveräna. Sängkläder, handdukar, träningskläderna, ja ALLT! Samt en bonus att det rengör effektivt redan vid 30 grader.

Japp, mååånga randiga pyjamas blir det, i tvättberget hemma hos oss. Och många TVÄTTAR blir det, för plaggen – och så måste självklart ens tvätt- och sköljmedel vara bra, effektiva och skonsamma mot dessa trotjänare i garderoben.

Här på bilderna ser ni Grummes doft Sjöbris, som är vår favorit hemma. Får mig att tänka tillbaka på Falsterbos lena vita sandstränder, lata morgnar och morgonkaffe i solen på trädäcket. Ja, det är verkligen som de säger om doftminnen – ett av de starkaste sinnen vi har. Och Sjöbris för mig är bara just 100% somrigt och härligt. Precis som på bilderna vi fotade i Falsterbo hemma i vår trädgård.

Just det, en sak till jag gillar! Tvättprodukterna kommer i förpackningar tillverkade av återvunnen plast och är veganmärkta med en certifiering från Vegan Society. Och icke att glömma med allt annat bra, det doftar MAGISKT fräscht och gott. Testa själv…

…OCH om du behöver svar på frågor om tvättips, en matig fläckguide (så smart), ulltvätt eller dosering eller liknande, så rekommenderar jag att spana in Grummes tips här! TUSEN TACK GRUMME. Du hittar Grumme i din närmaste matbutik!

11 reaktioner till “Rent, smart och härligt fräscht doftande tips!

 1. Ebba, fråga Grumme varför det är så svårt, ja nästan omöjligt att hitta Grummes fintvättmedel i butik. När jag hittar det köper jag på mig ett jättelass. Det är ju bäst av alla gintbättmedel

 2. Tvättar också våra kläder med Grumme.Ett mycket bra tvättmedel👍🌸😃

 3. Bra, men snälla människor: SLUTA ANVÄND MILJÖBOVEN SKÖLJMEDEL! inget emot Grumme som jag använder själv.

 4. Grumme har också parfymfritt tvättmedel, sånt måste jag använda pga allergi🌹🌹

 5. Håller med om att Grumme är det bästa alternativet.
  Och att köpa i refill-påsar är bäst av allt då det går åt mindre plast.

  Sedan ska man ju inte använda sköljmedel när man tvättar, det är dåligt för såväl kläder som miljö, är man intresserad av väldoftande kläder finns det mycket bättre sätt.

  Ska ju nämnas att Grumme även har diskmedel.

 6. Kan bara instämma, sluta genast med sköljmedel! Dess enda funktion är att förstöra kläderna och miljön.

 7. Grumme har verkligen ett stort utbud och många bra produkter, städprodukterna är grymma👍 Svenska produkter med lång historia är extra viktigt intressant. Härliga bilder, känner nästan doften av tvätt som hängt ute i sommarvärmen🌞

 8. Grummes tvättmedel doftar fantastiskt, milt och fräscht. Lindblomma och Skog är mina favoriter, testa dem!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.