Piffade nyförlösta Kate

Så kom de, bilderna på den nyförlösta Kate. Som valde en röd klänning denna gång, med vit krage. Gullig mammalook. En blinkning till prinsessan Diana, vilket många var snabba med att kommentera.

Vid det här laget – tredje gången – så förväntar man sig inget annat än en piffig Kate med utsläppt, nyfixat hår, snygg klänning, höga klackar och perfekt figur. Tre och en halv minut efter att babyn ploppade ut.

sdltcc47e8e_NormalPreview

Personligen FATTAR jag inte hur hon orkar. Vid typ samma tidpunkt som Kate snyggt skred nedför trappan utanför sjukhuset, så hade jag återhämtat mig från lustgas, den obeskrivbara smärta och lyckoruset. Hade lyckats stappla in i duschrummet, försiktigt klivit i ett par extremt stora, mjuka byxor och en ren nattskjorta. Ej så mycket säker stil där inte.

Samtidigt, så fattar jag ju. För just detta, det är hennes jobb: att vara en del av sagoberättelsen. Barnafödandet, familjelivet och det privata som är allmängods när man är kunglighet idag. Sådana är spelets regler, det är liksom bara att gilla läget.

Och synd om henne är det ändå inte. Hon ser superlycklig ut och jag är övertygad om att hon nu är hemma och vilar, myser och kämpar som alla andra den första tiden. Med full service, dygnet runt. Innanför Kensington Palace murar kan hon vara 100% ifred från nyfikna blickar, njuta av barnvagnsrull i den enorma privata parken och nä, tror inte att hon lämnar på förskolan på ett tag heller…

sdltcc453e5_NormalPreview.jpg

Åh, lycklig trebarnsmamma. Välkommen till klubben, Kate! Den är underbar!

KOMMENTERA GÄRNA!

Foto: Maja Smiejkowska / REX / Shutterstock och Paul Grover /REX / Shutterstock / TT.

10 reaktioner till “Piffade nyförlösta Kate

 1. Tänkte som du! Hon får stå ut med att behöva stå där några minuter i kamerablixtarna och sen kan hon åka hem, ta av sminket, njuta av bebisen, slita med amningen, uppleva lite trebarnsstress och ha så många barnflickor hon vill som hjälper till. Hon såg iallafall strålande ut!

 2. Jag får min trea i oktober och är lika delar livrädd och förväntansfull. Älskar alla människor som har tre barn nu, de visar liksom att det går! Tror dock att jag kommer vara i ”försiktiga mjukisbyxan”-fasen betydligt längre än kungligheterna 🙂

 3. Jag läste också kommentaren att det ju är en enorm cirkus utanför sjukhuset och att lämna så tidigt efter att hon fött barn också kan vara en del i att ta ansvar i sin roll – för de andra mammorna på sjukhusets skull! Det tyckte jag var fint. Och om inget annat så skrattade jag (med så mycket kärlek!) åt bilderna på ”fel” par som först kom ut med SIN bebis på trappen… lite mer realistiskt!
  http://people.com/royals/random-couple-poses-lindo-wing-media-waiting-for-royal-baby/

  1. Ha ha, vilken rolig bild på de o-kungliga nyblivna föräldrarna! Mamman såg ju ändå väldigt snygg ut, jag vågar inte tänka på hur jag såg ut sist jag lämnade bb 🙂
   Inte var det i skinnyjeans och ballerinaskor iallafall 😀

 4. Tänkte som Du, var tog magen vägen? Har hon gördel eller….
  Hon kanske mår blääää och spelar pigg, hoppas det. Söt och fin är hon iallafall.

  Kramis Ann

  1. Om du ser någon bild från en annan vinkel ser man att hon har en tydlig mage kvar, precis som de flesta av oss, och inte gömd i någon gjördel😊 Hon har ju dessutom haft stora problem med illamående under sina graviditeter, så om någon förtjänar att inte må blä, tycker jag det är hon!

 5. Hehe långt ifrån hur man själv såg ut och kände sig. Men härligt drömmigt är det ändå! 🙂

 6. Ebba! Din gröna trenchcoat som du hade på dig när du åkte till Nääs fabriker. Vart kommer den ifrån! Superfin!

 7. Det ensa jag kan tänka på vid synen av fina piffiga nyblivna trebarnsmamman Kate är att någonstans där under klänningen måste hon ju ändå ha ett par stora trosor och binda för finns ju ingen nyförlöst kvinna som inte blöder! Sen kanske hon inte har de osmickrande men ack så sköna nättrosorna ! 😂

 8. Jag tänker så mycket när jag ser bilden. Jag tänker att det måste vara jobbigt att förväntas se piffig och enbart lycklig ut även om man kanske ha svinont och är enormt trött. Samtidigt måste det vara skönt att veta att om hon bara kan trycka i sig en näve smärtstillande, ta på sig en förlåtande/snygg klänning + smink och sedan promenera ut och bli fotograferad så kommer de få åka hem och vara ifred sedan. Det måste ju vara mer stressigt att ligga kvar och höra/känna den enorma folkmassan som väntar utanför än att komma hem så fort som möjligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.