Om inte detta…

…Strösslar lite glitter över denna gråregniga onsdag, så vet jag inte VAD?! Kronprinsessan Victoria anlände till en middag på Sveriges ambassad i Rom – och jag ser fram emot att analysera hela resegarderoben, men kunde bara inte låta bli att posta denna gråglittrande pärla, från By Malina. Underbart! Och kolla in…

…Den här bilden på kronprinsessparet. Härlig! Nej, nu ska jag dyka ner i datorn igen, här på tåget mot Göteborg. Där det ryktas att det – haha. regnar på tvären. Och ska göra så, hela dagen. Jaja, det blir bra ändå, vi ska ändå mest husera hos Kvänum i härliga garderober!

Visst är Rom-looken underbar?!

4 reaktioner till “Om inte detta…

  1. Väldigt snyggt och passar på hösten då både grått och glittrande.
    Snygg sessa som vanligt!

  2. Det är ändå synd att hon inte har med en frisör på en resa som denna. Tänk utsläppt hår, typ som Kate hade på Earthshot-galan eller vad som helst…bara inte denna ständiga knut. Jag tycker det är så synd för helhetsintrycket hade kunnat vara 1000 gånger så fint om hon bara fixat håret.

    1. Hej!
      Jag hade också sett en annan frisyr, ex utsläppt eller en hög svans.

  3. vilken fin och härlig klänning hon har! åh så underbart med såna här glittriga och kungliga inlägg =)älskar dem! de ger så mycket positiv energi, precis vad jag behövde idag=)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.