Nu kööör vi – mot Göteborg!

Ja, det blev ju en bloggpaus och som jag skrev häromdagen, tror det var precis vad som behövdes. Vad jag behövde. Jag pausade också rejält i inkorgen, och pausade tankarna på stora beslut. Och plötsligt var det – konstigt nog – som att jag landade i… Ett härligt lugn inombords. Nånstans i Småland, på roadtrip med min syster, barnen och hennes barn så var det äntligen där, lugnet.

Det knasiga är ju att det är just DÄR och då som den kommer smygande: Idéerna, kreativiteten, peppen och längtan efter att komma tillbaka till vardagen. Skolstart, jobbstart, rensa, nya tag, nya rutiner. Det blir bra det här. Jag längtar! Längtar också efter att lansera nya planer för bloggen här, och i mina andra kanaler. Jag ser fram emot er feedback och hoppas att ni kommer gilla!

Nu i skrivande stund sitter jag i bilen med Johan, vi är nånstans vid Halmstad på väg mot Göteborg. Ikväll blir det Way out West och i eftermiddag ska jag träffa ett gäng glada Säker stil-kompisar som vunnit VIP-pass till festivalen. Imorgon åker vi ut till Marstrand och hämtar Marianne, som varit där med kusinerna i några dagar. Blev så glad igår när jag fick bild på henne i pappas båt, tillsammans med kusinerna. Vind i håret, vita gäss på Marstrandsfjorden, flytväst på.

Nej, nu ska jag vara en mer social medpassagerare här och jag är dessutom resans podd-DJ! Apropå podden och Emilias relations-tips, så ska jag såklart också passa på att prata, prata, prata med min älskade Johan!

En reaktion till “Nu kööör vi – mot Göteborg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.