Höstlöften och stranden

“Nu gör vi så mycket som möjligt av ALLT vi inte kan göra hemma i stan”, sa jag till 6-åringen igår när vi cyklade på den lilla stigen från vårt hus, ner till den kritvita stranden. Vi kämpar för övrigt med cyklandet för honom, det är sååå nära nu! Åh, måtte det lossna nu. Längtar efter det för hans skull, vet hur han kommer älska att flyga fram på sin röda cykel.

Hur som helst, alltså maxar vi tiden på stranden. Igår blev det både lång eftermiddag där och sedan, vid halvnio, ett härligt kvällsdopp. Johan, Klas, Ernst och jag (eftersom Marianne är på Marstrand) var nästan ensamma på stranden.

Jag tänkte då också att det MÅSTE bli ett höstlöfte att försöka få till sådana där stunder. En cykeltur med barnen en fin kväll i september, det händer att vi gör i Stockholm. Alltför sällan dock. Det är så mycket enklare att sjunka ihop hemma i soffan, tv:n på och en långdragen läggning. Nej, det ska vi bli bättre på. Fullt medveten om att det låter optimistiskt men vafasen, såhär års ska man få drömma om hur hösten ska bli. Vad som kan bli bra, vad som kan bli bättre, vad man vill göra mer av.

5 reaktioner till “Höstlöften och stranden

  1. Det är mysigt att smyga in de där stunderna i vardagen och det gör massor för välmåendet- men det får inte bli ytterligare ett stressmoment att nu ska det mysas! Jag tror att man ska träna på att vara nöjd också! Tebrickan framför tv’ n är inte så jädra dum alltså och det räcker efter en stressig tisdag!

    Kram💕

  2. Jag tror också på det Isa skriver här, att träna på att vara nöjd men också på att kunna nöja sig. Man behöver inte göra, köpa, uppleva allt som alla andra gör. Lyssna till sitt inre och göra det som passar en själv och familjen, gör man det kommer lugnet per automatik tror jag.

  3. Jag har varit ute och spelat basket och tennis med barnen ikväll och tänkte också att jag vill ha de stunderna oftare. Kvalitetstid när vi gör enkla, roliga saker tillsammans 😊.

  4. Hejsan snygging följ alltid dej du är en trevlig kvinna å skulle gärna träffa men nu vill ja ha din bok
    Hur får ja tåg i den hjärtat 💖🌺🇸🇪☀️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.