Nu händer det grejer!

Ni ska ju få hänga med i processen här, steg för steg, med vårt lilla 25 kvadrats bygge. Så, titta! Hej lilla gästhuset, som nu ska målas vitt! Nu sitter jag här med min kvällskaffekopp (hmm, dagens fjärde, eventuellt femte?! Blev en sådan dag, oh well…) och klockan är halvelva på kvällen. Allt jag hör är vinden som susar i vår stora lind i trädgården. Det stormar rejält. Och Johan som mumlande läser saga borta i vårt sovrum. Men tidigare idag såg det ut såhär i trådgården. Kolla! Jippie! Nu händer det grejer!

Fasaden som målas här hemma i trädgården – och håll nu snälla tummarna för att morgondagens väderprognos som lovar regn, regn, regn exakt hela eftermiddagen har fel, fel, fel…

Som sagt, klockan är halvelva – jag borde lägga mig. Men det var ett så suuupertrevligt barnkalas hela eftermiddagen, där jag blev kvar och pratade, barnen hade himla skoj och ville absolut inte gå hem (de heller). Pool OCH studsmatta, drömmen tycker förstås barnen. Eftersom det just kommer att förbli en dröm här hemma hos oss. Desto roligare hos andra då, tänker jag?! Timmarna gick och då tänkte jag att äsch, så får det bli. Får bli lite kvällsjobb istället. Gör mig inte så mycket. Faktiskt rätt mysigt och tack och lov för att min älskade Johan är en fena på att natta barnen.

PS. Skoj att ni är peppade på den vardagliga men ändå trevliga #måndagsrapporten – då kör vi!

3 reaktioner till “Nu händer det grejer!

  1. Så spännande med bygget!
    Och helt rätt att fånga stunden där och då – den kommer ju aldrig tillbaka, varken för dig eller barnen, så självklart ska man stanna upp ❤

  2. Bra att ta vara på tillfällena – både för vuxna, barn och bygge.
    Hoppas vädret blir snällt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.