NU blir det äntligen av + 5 fantastiska tips från Bookbinders

/ Reklam för egen verksamhet, Bookbinders Design /

Här kommer mina fem favoriter just nu, från vårt kära Bookbinders Design! Och japp, fram till midnatt måndag, så bjuder vi på prägling på ALLA produkter med kod: EBBA. Egentligen ett tok-generöst erbjudande som vi kanske inte “borde” ha (så skynda och beställ nu) men eftersom läget är akut, för vårt bolag, och för att våra butiker antingen ekar tomma, eller stängts igen (hela vår schweiziska verksamhet är stängd, efter regeringsbeslut för ett par veckor sedan) så är vi väldigt, väldigt tacksamma för varenda order.

Okej, älskar ju varenda produkt – men här kommer mina fem favoriter just nu, för riktigt stilsäker, smart förvaring och som underlättar vardagen. FÖRST UT? Vävmappen i sand med guld-prägling! Eller i grönt, med guld-prägling. Nej, man har inte många papper idag men alltid är det några avtal, skisser, dokument eller protokoll och den här mappen (finns också i vår eleganta smaragdgröna) har jag nästan med mig jämt. Annars ligger den prydligt på skrivbordet och där har jag mina viktigaste papper samlade. Borde egentligen ha varsin till barnen också, för deras läxor och “ha ordning på”-papper

Vävmappen med snoddar är en av våra mest uppskattade produkter och jag förstår varför!

NÄSTA FAVORIT? Våra Columbus-abum! Neeej, det är aldrig för sent och nu tog jag tag i dotterns första år. Haha, bättre sent än aldrig!? Jag har bara slängt in allt i en “Mitt första året”-bok som är överfull. Så detta blir en rolig födelsedagspresent när hon fyller år i veckan. Satte mig en stund med mobilen, markerade bilder, skickade in till framkallning. Och beställde detta fantastiskt fina album, med prägling i silver med: MARIANNE på.

Columbus-albumen är OCKSÅ en perfekt gästbok (kanske det mörkblå?) för exempelvis barndopet, födelsedagen eller bröllopet. Låt den ligga framme, låt familj och gäster skriva en hälsning till huvudpersonen! Här ser du våra tre storlekar: small, medium och large. Jag beställde Medium till Mariannes album.

Med våra smidiga foto-stickers är det faktiskt himla enkelt att slänga in bilder – men också kort, brev eller andra små minnen. Älskar även det puderrosa, blir väldigt snyggt med guld-prägling:

Smart nog finns det extra papper att beställa till, samt om du vill ha riktigt många papper – större ringar, som du enkelt kan byta till. Japp, ett väldigt flexibelt och smart album som GARANTERAT kommer bli en av hemmets mer välbläddrade böcker. Det är ju det fina med fotoalbum, att återkomma till dem, bläddra med familjen och minnas. Tusen gånger härligare än 2728392 bilder i mobilen, trots allt…

…Ett album är såklart också en väldigt fin gåva. Samla minnen från sommaren, skriv små hälsningar för hand och gör någon av dina nära och kära riktigt, riktigt glada:

Det farliga med Bookbinders Designs boxar? De är beroendeframkallande. Har man införskaffat EN så förstår man hur mycket smartare och enklare livet blir, när var sak har sin plats – i en snygg vävd box“, var det en kund som sa. Japp, nu VET vi alltid var bilnycklarna, extranycklarna och hallens småsaker ligger – i den mörkblå A5-boxen på hallbyrån. Nyckellådan. Präglad med “KEYS” i silver, såklart! Jag har också beställt en till pappa som fyller år i maj

…Och en till oss, till familjens alla pass (!) och viktiga sällan-saker, i ljusgrått med vit prägling. Så otroligt skönt att ha det samlat. OCH sedan har vi en vid tv:n för alla fjärrkontroller och tändstickor, på soffbordet. Perfekt! Halleluja för mindre “vaaaar är fjärrkontrollen”-tjöt hemma.

Det är också fint med varsin A4-box till barnen, att fylla med diplom, de där teckningarna man faktiskt vill spara och andra minnen. Roligare och finare än en gammal skokartong. Ja, här hemma har Johan såklart också en (i ljusgrått med vit prägling) för räkningar, kvitton och papper:

Här nedan ser du A4-boxen ur vår minikollektion Göteborgsblå, som lanserades i förra veckan. Yes, typ sämsta möjliga tajming för att lansera en ny kollektion men… Men. Den är lika vacker för det. Jag önskar mig en A5 box i Göteborgblå, präglad med EBBA i silver på, för pennor, tejp och småsaker på kontoret.

Färgmässigt tycker jag att det Göteborgblå kollektionen är superfin att matcha med sand:

.Och HÄR är kollektionens minsting, den ljuvliga kvadratiska boxen. Perfekt för den lilla hallen, för nycklar och Airpods och annat man har liggandes i hallen – eller för band (of course!) eller gem, tejp och småpryttlar.

…Eller en “dagbok” till huset? Här i Göteborgblått med silver-prägling. Detta gav jag till mamma och pappa till huset på Harstigen i Sälen, en sådan skulle vi ha i Falsterbo också. Kul med personlig gästbok!

Näst på tur, en underbar present till syster, kompisen, mamma eller den som fyller år. En bok för att skriva ner tankar, idéer och planer. Elegant bara med NAMN på, eller till den som har gröna fingrar?

Vår klassiska grön-gröna notebook (finns både som linjerad och olinjerad, med svensktillverkat 100 gramspapper) som är sååå snygg med guld-prägling:

…Den puderrosa vävda tycker jag blir ursnygg med guld-prägling, se här:

Jag kan hålla på hur länge som helst – men nu tror jag att jag lyckades hålla mig till fem tips… Kanske?! Det allra bästa är ändå att sätta igång och göra ETT album. Bara gör det.

Hellre ett härligt album än inget alls. Det är ju också grunden i hela Bookbinders filosofi: Vi tror på färre, bättre produkter av tidlös design. Välkommen att botanisera på Bookbinders härliga färger och testa det smidiga online-verktyget för vår prägling. Koden EBBA gäller alltså i några timmar till, så skynda på om du vill använda dig av den!

Hoppas att du hittar någon favorit du också. KOMMENTERA GÄRNA!

37 reaktioner till “NU blir det äntligen av + 5 fantastiska tips från Bookbinders

 1. Jag har redan tagit del av det fina erbjudandet och beställt och fått hem fyra fina A5-boxar. Tre av dem går till mina barnbarn och en till mig själv. På min rosenröda box står det helt enkelt ‘Lenas’ så jag hoppas på ha den ifred 😅
  På barnbarnens står det ‘Namn hemlisar’ så jag hoppas att även de får ha sina ifred 😅
  De är utsökt fina 🥰

   1. Tack, det är jag övertygad om 🧡💛💛❤
    (färgerna på boxarna) Kram

 2. Åh, nu måste jag in och beställa till vår kontorshörna i det nya huset. Bookbinders finns med i alla stora händelser i mitt liv. Almanackor innan jag gick över till mobilen, bröllopsalbum och även gästbok på bröllopet. De finaste är dock mina böcker med texten ”Till min Linus” och ”Till min Julia” som jag köpt till mina barn och skriver i regelbundet (de är snart 4 år och strax över 1 år idag).

  1. Blev visst en stor beställning till kontoret:) Synd bara att pärmarna i sand var slut, men de får bli ett par sådana också senare. Tack för superfina produkter!

 3. Underbara saker och så viktigt att vi köper hållbara saker <3

 4. Åh men ja! Detta känns så mycket mer on brand, än att smyga in reklam i andra sammanhang. Det är precis såhär jag tänker är ditt signum i marknadsföring: snygga bilder, välskriven text och genuina tips med förslag på olika inredningar och användningsområden. Det får mig att vilja handla!

  Det var därför jag reagerade i något tidigare inlägg, för då kändes det inte on brand. Och min bild av dig är att du är väldigt noga med ditt varumärke. Därför kändes det så främmande med en marknadsföringstaktik som jag mer förknippar med andra bloggare och influencers.

  Eftersom jag sätter värde i att stötta både stora och små företag, ska jag se över mina behov och framtida presenter som ska delas ut om det finns något som jag nu kan beställa.

  (Har aldrig varit emot att du gör reklam.. Tvärtom, fullt förståligt att det är samarbeten som drar in pengar. Men som trogen läsare går det inte att inte reagera när tonaliteten, som är ditt varumärkes största styrka, förändras. Även om desperate times call for desperate measures: tappa inte bort det som gör dig så unik bland alla influencers!)

 5. Så fint! Jag har precis beställt vävmappar med mina döttrars namn på för viktiga skolpapper. Kommer bli så fint i deras nya egna rum!

 6. Har beställt en A4-box i gult med dotterns namn på till hennes första födelsedagskort, bandet från BB och andra minnen, samt en i sand med mitt och mannens namn på för att samla ihop alla våra saker från bröllopet (kort, meny, program etc). Vi gifte oss 2016 och jag har tänkt så länge på att hitta något fint att lägga allt i. Ser så mycket fram emot att få hem dem och lägga ner alla fina saker.

 7. Har beställt ett helt gäng saker till sonen i färgen smaragd, för det är mormors favoritfärg, Vill nog ha något till mig själv också som passar, men vilken färg är fin till? 🤔

 8. Grön trädgårdsbok beställd, för att samla små och stora planer i!

 9. Äntligen ska sonen få ett fotoalbum, lagom till studenten 2020… Bättre sent än aldrig? Köpte ett till dottern också. Tack för fint erbjudande! Otroligt fina varor.

 10. Många möjligheter till ordning och reda på snyggt sätt. För visst finns det papper och grejor att hålla ordning på

 11. Visst finns det en del papper och grejor av olika sorter att hålla reda på.
  Och här finns många tips på stilfulla sätt att skapa ordning och därmed effektivitet.

 12. Tack för tipsen och erbjudandet! Nu blev det det äntligen att gult fotoalbum med guldprägling till bröllopsfotona (bara två år senare..) Är ju något en kan sitta och pyssla med nu i hemmatider 🙂 tack för en fin blogg och inspiration Ebba!

 13. Fick hem min gröna Mobiler-boxen i förra veckan! Mamman älskar den, barnen, not so much… :o)

 14. Hej,
  Har A4-boxarna innermått av ett A4, dvs får papperna plats utan att vikas? Jag undrar även om det är möjligt att få dem präglade på ”ryggen”? Vore snyggt (praktiskt) att kunna ställa boxarna i hyllan.

  Mvh,
  Jen.

  1. Ja, tanken är att det går att förvara A4-papper i vår A4-box! Vad gäller prägling på ryggen å har vi inte det för närvarande, men det är också en designfråga – vi kikar på det! Kram från Ebba (och tack för feedback)

 15. Så fina saker! Blev gråa pärmar med vita namn till alla i familjen så nu ska det bli ordning. Kunde inte motstå samlarboxen i grått till mina sybehör 😊 vilket inspirerande inlägg, blir kanske en beställning till 😅

 16. Hej Ebba! Viktig fråga! Som gästbok till ett bröllop – hade du då valt en av bookbinders böcker med bunden rygg (typ den du tipsar om sist) eller en med ringar (typ Columbus)? Vi hade inte tänkt klistra in foton i gästboken, utan bara att folk skriver. Har grubblat mig tokig på detta och eftersom jag följt dina råd sen 2002 så tänker jag att du säkert kan svara på detta också 🙂

  1. Hej Sara! Jag hade absolut valt Columbus, eftersom den är fin OCH praktisk att “lägga upp” på själva bröllopet, så att den inte slår igen. Bästa hälsningar från Ebba

 17. Hej! Det blev en vävmapp med familjemedlems namn i silver på sandgärgad väv! Intressant! Kan bli fler köp!

 18. Blev två mappar i grått och sand. Göteborgsblå var så fin!! (men tyvärr slut – nästa gång!)

 19. I vilket land tillverkar ni? Design i Sverige, men var producerar ni.

  1. Hej Frida! Det svenska kvalitetspapper vi använder i våra böcker tillverkas på Lessebo bruk och är ett av världens mest miljövänliga och klimatsmarta papper. Våra fotopapper är antingen tillverkade i Sverige eller Italien. Vad gäller tillverkning är det lite olika, men Litauen och Polen – vi har främst produktion i Europa och vissa saker gör vi också i Sverige, samt i vår verkstad i Segeltorp utanför Stockholm. Läs gärna mer om syn på hållbarhet här:
   https://www.bookbindersdesign.com/sv/hallbarhet
   Kram från Ebba

 20. Är på jakt efter en box och hade så gärna köpt en av era men de är för små…behöver en som är A4 men högre.

 21. Otroligt vilket arbete som ligger bakom framtagagandet av designen. Resutatet -tack vare att man tagit fram det bästa från några skilda länder! Det har säkert tagit tid, men så har det också blivit tilltalande produkter! Hoppas ni rider ut den ekonomiska stormem! Lycka till!👍

 22. Åh, nej! Missade detta men hoppas på att liknande erbjudanden kommer längre fram. har precis blivit med trädgård och tänker på växter, blommor och gräs dygnet runt. Behöver en trädgårdsbok att skissa och klistra i.

 23. Jag är såååå nöjd med min beställning frå Bookbinders Design. Valde ett superfint fotoalbum som ska bli ett “Mitt första år” album till min son, samt underbar förvaring till minan accessoarer i rosa med guldtext. Så fina produkter som andas kvalitet och lyx.

 24. Missade tyvärr erbjudandet denna gång men ska vara redo nästa gång. Har en A4 bok från er sedan tidigare som nästan är full där ALLT som planeras kommer med. Från bröllop till barn till resor till fester. Otroligt roligt att följa med genom sitt eget liv med hjälp av korta anteckningar och listor på allt möjligt. Hoppas på ett nytt erbjudande snart då jag gärna hade haft en lyxigare variant med namn.

 25. Hej känner mig oerhört trög men blev så pepp på att beställa! Har gått in i två dagar för att försöka men får bara ett felmeddelande att koden inte funkar! Fattar ju nu att det gällde till måndagen den 6/4. Läste nog inlägget på först på onsdagen så jag tog för givet att det var till annandag påsk det gällde☹️Glad Påsk🐣

 26. I er butik på NK köpte jag en röd och en gul bok för att ha till mina allra bäste jul- respektive påskrecept. De är såå fina! Gabriella

 27. Hej Ebba!
  Har ni funderat på att göra schatull? Är på jakt efter schatull till sonens doppresenter i silver men hittar inget snyggt. Vore fint med namn och datum präglat. Nu ligger de i supertrista plastschatull som inte är någon höjdare! Vore fint med schatull i olika storlekar eftersom det är både kaffeskedar och tårtspade.
  Glad Påsk från Västkusten!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.