Ni frågade – här kommer den!

/ Betalt samarbete med Bookbinders Designkod EBBA15 ger 15% rabatt just nu /

Jamen, ni är MÅNGA som efterfrågat en kod på Bookbinders Design – och efter lite diskussioner med VD:n så, jaaa! Här kommer den! Och skynda på, för det är extremt sällsynt att jag lyckas få med VD:n på att det gäller HELA sortimentet, alla kollektioner, även de fantastiska “to do”-listorna där vi preciiis fyllt på, för de brukar sälja slut, även nyheter. Men nu så… Koden EBBA15 ger 15% rabatt på precis alla produkter. Ej prägling och inte på presentkort. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Här nedan ser du klassikern A4 i Sand, med smarta boxavdelaren som matchar (och som du kan montera precis som du vill, som rutmönster eller som jag gjort här nedan med Mariannes målargrejer).

…Och här nedan ser du den nya “samlar-boxen”, helt nyinkommen och LJUVLIGT bra förvaring för alla småsaker!

Datafodralen från vår exklusiva kollektion, som är handgjorda här i Stockholm inspirerade av klassiska kuvert, har precis fyllts på. Vi har ett begränsat antal av den cognac-bruna som är min favorit! Tillverkade av vegetabiliskt garvat, tjockt italienskt läder OCH går att få präglade med ditt namn, eller dina initialer.

Älskar också smyckesskrinen, här ser du de två olika storlekarna…

Och förstås då “to do”-listorna. Men nu har vi också precis släppt inköpslistor, kolla in alla färger HÄR. Här har Klas hjälpt till med inköpslista, allt skrivande är bra skrivande tänker jag! Barnen får skriva MYCKET listor här hemma, om allt möjligt, haha!

För att då hylla VD:n så måste jag också rekommendera de underbara “Leather cover”-omslagen för notebooks. Håller ett helt liv! Ett ursnyggt läderomslag, där du sedan bara byter “notebook” inuti när du är klar, sedan använder du det igen och igen…

Koden gäller från och med NU till tisdag 16:e midnatt. Hoppas att du hittar dina favoriter hos oss på Bookbinders! Passa på att beställ gåvor och presenter också vetja, finns ju få saker man blir gladare av än ordning och reda eller en vacker, handgjord personligt präglad box, för minnen och småsaker. Här nedan ser du också vår nya “bedside”-box, en personlig favorit, den lilla boxen för smycken och småsaker…

KOMMENTERA GÄRNA OM DU HAR FRÅGOR! Frågor om färger, mått, vad som passar bäst till vad, eller ja, vad som helst, så försöker jag svara! Koden är alltså: EBBA15 och gäller ytterst begränsad tid, så länge lagret räcker (favoriterna har en tendens att sälja slut när jag bjuder på kod!) så passa på att beställa nu genast.

9 reaktioner till “Ni frågade – här kommer den!

 1. Jättekul med rabattkod 🙂 Ni har fina saker! Men varför kan inte prägling ingå när det är just prägling du alltid har bjudit på tidigare i din reklam för bookbinders? Nu blir det istället konstigt när du försvarar att det inte kan ingå. Hade varit bättre att bara skriva att prånglande inte ingår (denna gång).

 2. Tack Ebba! Köpte smyckesskrinet i mörkblått och är superglad för det fina erbjudandet! Och vad gäller Atlantic Crossing, ge den en chans till, den tar sig! Ha en fin helg!

 3. Men snälla Emilia – förstår du verklingen inte varför prägling är exkluderat? Kan du inte vara tacksam att du får 15% på HELA SORTIMENTET? Förstår du inte att Bookbinders sänker sin vinst med varje rabatt? Naturligtvis hoppas de på att sälja mer, men de måste samtidigt göra vinst för att kunna driva företaget (inkl löner, hyra, material, maskiner, lager etc etc etc) vidare.

  Att prägla varje produkt är en manuell process som kräver precision och koncentration. den som ska göra arbetet får inte 15% mindre i lön för att du nu önskar betala 15% mindre. Uppskatta manuellt arbete.

  Sluta att vara “mycket vill ha mer”. Var tacksam och nöjd av att Bookbinders ger dig 15%! Skippa 2x ute-kaffe så har du betalat din prägling. Ok?

  1. Vem är Emilia?
   Och förstår DU inte att jag inte kritiserar att präglingen inte är exkluderad utan Ebbas FÖRSVAR av att den är exkluderad (då de tidigare nästan alltid varit just präglingen Bookbinders bjudit på!). Vilket Ebba uppenbarligen höll med mig om, då hon tagit bort den texten nu. Snälla rara, försök att förstå en kommentar innan du går till attack. Ok?

 4. Hej Ebba!
  Sugen på en box A5 till hallen, men känner att den är lite låg (vi har många nycklar…!) Hur hög är A5 High? Hittar inte måtten i beskrivningen… Tack för rabattkoden och en härlig blogg!

 5. Hej Ebba! Jag var precis inne på er fina hemsida (den engelska varianten då jag bor utomlands) och ville bara upplysa om att bilderna till Columbusalbumen har hamnat fel, det rosa albumet heter mörkblå och tvärtom! Kram

 6. Ebba!
  Nu har jag beställt bla ett präglat läderomslag – jättekul! Har ni funderat på att sälja magneter så att man kan fästa att-göra eller inköpslistor och planeringar på kylskåpet?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.