Nej, detta kan INTE vänta…

Torsdagsgodis, något sådant finns ju inte. Det menar jag bestämt även om 4-åringen till godisråtta här hemma inte håller med, och försöker övertyga oss om annat. Men nej. Detta kan helt enkelt inte vänta tills imorgon. Varsågoda, dagens kungliga torsdagsgodis:

Wow! Säg hej till kungliga superhjältinnan Kate! Röda mattan rullades ut utanför  Royal Albert Hall och titta! Bara en sådan sak som att William och Kate går på biopremiären av nya den 25:e Bond i ordningen – ÄLSKAR DET! Och sedan att de gör det såhär, i full glittrande gala, med hertiginnan helt i guld signerat favoritdesignen Jenny Packham. Så mycket guld att det inte gick att titta på någonting annat…

Daniel Craigs röda sammet kom liksom även den i skymundan. Klänningen är snarlik denna

Margot från Jenny Packham med tyll och guldskimrande paljetter, för ungefär 35.000 kronor.

Om jag får säga någonting… Om någonting. Så kanske…

…Kanske det skulle vara frisyren. Som är liiite på gränsen lite… Damigt elegant. Eller jag vet inte.

Även Camilla – i vackert isblå glittrande aftonklänning – och Charles var på plats. Jag försöker föreställa mig något liknande i Sverige. Visst hade det varit härligt med lite kunglig glans på exempelvis Guldbaggegalan eller någon större premiär? Vi får helt enkelt hålla tummarna.

Ja, detta är vad jag kallar biopremiär i KUNGLIG världsklass! Nu längtar man ju plötsligt ännu mer efter 10 december…

KOMMENTERA GÄRNA!

20 reaktioner till “Nej, detta kan INTE vänta…

 1. Åhhh! Kollade på premiären live från London! Världsklass helt enkelt! Jag tycker det är kul med variation av frisyr på en kunglighet. Att ha utsläppt, lockigt men ibland ha olika uppsättningar är ett privilegium för alla – kungliga som ickekungliga – med långt hår! Tror att kungligheternas närvaro och glamour-faktor på denna premiär var ett statement för att visa på livet ’efter’ pandemirestriktioner…..

 2. Åh, härligt inlägg om härlig happening! 🙂 Kan hålla med om frisyren men klänningen är ju underbar!!

 3. Wow vilken klänning och håller med om att den tar glansen från mycket annat.

  Hoppas den kommer till användnings många gånger till.

  Kan tänka mig att många kändisar och kungligheter saknar happenings och att de då passar på att glittra extra.
  Håller med om att det inte kunde vänta 🙂

 4. Men firandet den 10 december är väl inställt även i år? Tror jag såg en kort notis om detta.

  1. Ja, Sara! Jag har hört detsamma. Åh vad man längtar till 10 december 2022! Måtte ingen ny pandemi eller nåt annat hemskt hindra Festernas Fest!

 5. Åh, jag tyckte frisyren gjorde allt kungligt istället för Hollywood-glam. Det vill säga skänkte elegans till outfiten.

  Och vilken sminkning, märks att hon har haft hjälp! I positiv mening. 🙂

 6. Hon är fullständigt smashing, inklusive frisyren!! Håller med Emma om att den lyfte helheten från Hollywood till verklig elegans! Hurra!

  1. Jag håller också med. Fantastisk klänning, kan vara det snyggaste jag sett på Kate!

 7. Magiskt snygg, men åh om hon hade haft antingen utsläppet eller en stram mittbena 🤩

 8. Ja magiskt snyggt var detta!!! Kan hålla med om frisyren. Men klänningen, wow!!!

 9. Hon är helt fantastisk vacker! Lyser som bara en kunglighet kan 😉🌟🤩 Måste även hylla Prins William, så elegant och “kliniskt” välklädd från topp till tåspetsarna 🤩 Kan inte låta bli att undra hur det ser ut när man syr och tillverkar ett sådant här underbart och fint hantverk. Som alla vackra plagg kungligheterna (bland många fler) bär, t ex processen innan, under och efter tillverkningen av olika brudklänningar. Som örhängen hade jag velat se dina, små eleganta och så fina.! Skicka direkt till slottet nu direkt🤗 Gör det bara📮💖

 10. Så enormt vacker klänning, jag blev helt tagen! Men frisyren är ju perfekt. Vi är väl många som tycker att Victoria alldeles för ofta kör på den där superstrama frisyren, att det blir för hårt. Här var det uppsatt men mjukt och helt perfekt lagom!

  Tyvärr är ju Nobelfesten inställd i år också, jag blev grymt besviken när jag hörde det!

 11. Håller med om att det varit snyggare med en annan frisyr! Men, jag tänkte att det kanske var en liten ”vinkning” till en annan prinsesssa från filmvärlden: Prinsessan Leia i Star Wars. Tänkte iaf på hennes guldbikini samt frisyr, när jag såg denna guldklänning och lite liknande ”bullar” på sidan 😅 men kan ju vara att överanalysera också
  🤷‍♀️😅

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.