Nämen, nu kör vi!

Nämen, nu KÖR vi! Efter mitt tekniska meltdown (ja, jag är typ sugen på att driva detta vidare men mäktar inte med, så uselt…) är jag mer peppad än nånsin på att skriva, skriva, skriva – producera massvis med härligt innehåll här. Det är väl ändå ett bra tecken att 2019-peppen håller i sig när det snart är februari?!

5a1a8662

Nu ska jag strax iväg på AW med spännande panel, Isabella Löwengrip har bjudit in och det ska pratas entreprenörsskap, stil och beauty. Jag återkommer med en matig rapport om detta, hoppas ta med mig bra knep och idéer. Och imorgon bär det av mot Köpenhamns modevecka, där väntar en lång rad modevisningar och ett spännande möte som jag passar på att ta när jag ändå är där. Jag hade inte flugit ner för mötet annars, men eftersom de har kontor i Köpenhamn och jag ändå är där för modeveckan så vad jag glad att vi fick ihop det. Många flugor i en smäll, helt enkelt.

 

12 reaktioner till “Nämen, nu kör vi!

  1. Kul att du bloggar så mycket! En fråga som jag undrar över, vad är skillnaden på Beauty och Skönhet? (annat än språket såklart) Kom tillbaka från UK till Sverige och är så fascinerad av hur mycket engelska folk använder (kan inte låta bli att tycka att det låter lite roligt).

  2. Hej Ebba! Jag hoppas du skulle vilja hjälpa mig med ett riktigt önskeinlägg. Det handlar om tips på klänning. I maj ska jag på en akademisk högtid (professorsinstallation för min man) med “frack” som klädkod. Jag vill helst inte hyra någon “balklänning” utan köpa en fin, men inte alltför dyr, klänning som också kan bli ett minne och något att ha på andra tillställningar. Har du några tips och inspiration i detta ärende? (I vår ska jag till NYC så tips på märken med klänningar som är mer av fynd i USA skulle jag bli väldigt glad för!) Massor av hoppfulla hälsningar!

  3. Så positivt att du reflekterar över flygresorna! Tack för en trevlig blogg!

  4. Tack för en mysig blogg!
    Är nyfiken på jeansen du bär här på bilden. Vad är det för jeansmodell? Har nämligen köpt ett par korta, vida med hög midja men är lite för feg för att använda dem. Skulle verkligen behöva lite inspiration för att våga!

  5. Hej! Var är den vit-ljusblå randiga skjortan från? Tacksam för svar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.