Att lyckas som influencer 2019

Ska strax krypa ner intill Lilla gubben här – ja, både prickiga hästen och min älskade lilla gullgubbe, som sover sött i vår säng. Japp, just nu sover han bra såhär, då kör vi på det.

Kom hem ikväll fylld av inspiration efter kul snack med Isabella Löwengrip och hennes partner Pingis Hadenius, som bjudit in ett gäng powerkvinnor (slitet uttryck men stämmer ju himla bra ibland!) till en svit på Diplomat för att prata beauty och business. Spännande att diskutera med Isabella om hur man lyckas som influencer 2019. Hur tänker hon? Jo, såhär:

1. Hon menade att det är viktigare än någonsin att VERKLIGEN satsa. Ta in egen fotograf, anställa assistent, delegera mera – ja, i korthet att satsa stort. Maxa. Anställ! De som satsar stort kommer överleva!

2. Investera i dig själv för att växa. Att våga att verkligen investera i sitt eget varumärke, för att få det att växa sig starkt. Inte minst med tanke på dagens konkurrens.

3. Håll fast vid din grej. Var konsekvent! Och var noga med att dina följare känner dig, till exempel vet vad du äter till frukost…

4. Om du vill sälja dina egna produkter, så är ditt eget varumärke (och att bygga upp din egen plattform) snabbaste och bästa vägen framåt.

Givetvis har Isabella rätt i ovan – och jag tar till mig. Förmodligen borde jag våga satsa ännu (mycket?) mer. Även om jag tagit många stora kliv i mitt bolag 2019, som kommer märkas senare i vår, så blir jag helt ärligt lite stressad av detta. I måndags började stjärnan Julia, min nya kollega och heltidsanställda i mitt bolag, som nu jobbat parallellt med Tova hela veckan. Fullt ös, jag är så glad över att den biten äntligen rullar på! Nu ska jag hitta någon grym som kan hjälpa mig att klippa ihop snyggt, enkelt rörligt material också, samt kicka igång Bokklubben under nästa vecka.

Samtidigt ÄR det svårt, blir som sagt stressad. Jag tampas så med detta. För hur mycket man än delegerar så går det liksom inte att delegera bort kärnan i hela en verksamhet som min: Innehållet jag skriver och skapar. Som tar så mycket tid, som MÅSTE få ta tid. Däremot är det avgörande att, som framgångsrik influencer och entreprenör idag, frigöra maximalt med tid för det kreativa. Att skriva, se, inspireras, skratta, skapa, prata, göra! Utveckla, testa nytt, göra fel, göra om, göra rätt! Helt enkelt, allt det som ingen annan än DU kan göra. Det tog jag med mig från snacket idag. Och det kan jag nog bli väldigt mycket bättre på… Tänker jag?!

Ursäkta osammanhängande tankar här, måste nog landa lite i detta. Och fundera på hur jag ska satsa, på mitt sätt.

64 reaktioner till “Att lyckas som influencer 2019

 1. Du verkar fantastiskt på att nätverka, och jag kan förstå behovet av inspiration. Men snälla, behåll din grej.
  Älskar att läsa om kontrasterna, högt/lågt, glammigt/familjeliv, jobb/fritid. Skrivet på ett underhållande, roligt och väldigt förtroendeingivande sätt!

 2. Spännande influencer spaning 🙂 Samtidigt tror jag man kommer tröttna på det alltför glammiga och perfekta som det lätt kan bli. Jag gillar dig för att du är både och. Glammig, lyxig och sådär perfekt med alla vackra och inspirerande bilder. Men mänsklig och att du bjuder på det ostylade och “personliga” så man kan relatera. Sen är din duo med Emilia helt FAB! Man får liksom se och höra dig med henne, massa skratt och veta mer om dina värderingar osv. YOU GO!

  Kramar från en som startade sin blogg 2005 för att DU bloggade, jag ville testa och JA så kul det varit och är!

 3. Jag tycker du och din blogg och plattform (och allt vad det innebär med Säker stil) är SÅ bra! Lyssna inte för mycket på andra – du har gjort din grej så bra ett tag nu, det är ju det som är din USP. Personligen tycker jag din inställning till bloggandet, blandningen av det härliga men också ärliga, är exakt det som gör dig till en så mycket mer inspirerande person än t.ex. influencers som Isabella Löwengrip. Generaliserande tycker jag att ”sådana influencers” känns ganska platta och vänder kappan efter vinden när det passar dem. Det är ju det du inte är/ gör och det är det blandat med en MASSA annat som gör dig så grym!

  / trogen bloggläsare sedan Veckorevyn-åren!💛

 4. Jag tror att Isabella vänder sig till helt andra följare än du så vill du ta med dig något av det hon säger får du fundera på ett Ebba sätt att göra det.

  Eller vill du byta ut oss?😉

 5. Du framstår som hundra gånger härliga än Isabella. Behåll som allt/du är! Jag vill inte se maxade proffsbilder på stylade spraytannade kvinnor i sitt perfekta hem, så sjukt tråkigt. En person som framtår som en vandrande reklampelare är….gäsp. Och jag vill inte köpa produkter från influencers. Jag vill läsa om det lilla – och stora. Men jag föredrar det lilla. Egen träning utan PT och massa styrkemål, barn som gör både härliga och jobbiga saker, vardagsmat som inte är lagat av en rawfood-kock eller dekorerat med exotiska blommor, resor man kan göra själv som Österlen eller Mallis, inte Bali. Saker jag kan relatera till och göra själv – men med en finess som du absolut har!

   1. Håller med till hundra procent. Skönt att någon vågar säga sin uppriktiga mening.

  1. Håller med till fullo! Du känns äkta! Tror på det du gör och dig själv. Det har funkat bäst hitintills!

 6. Man skall nog inte ta råd av någon bara för att hen talar om att hen har svaret. Troligen är den som är lite mer ödmjuk mycket bättre att ta råd ifrån. Tråkigt att Isabellas stil verkar löna sig bäst men hoppas att det funkar även för er med en lite mer ödmjuk stil 2019.

 7. Med tanke på vår samtids utmaningar ser jag lyxinfluencer-stilen som oestisk och fullkomligt ointressant. Uppskattar din blogg/Säker stil men krasst är det så att ju mer perfekt yta, kommersiella signaler och glammiga frukostar/events desto mindre relevant. Hoppas att du ska hitta ett sätt att arbeta utanför denna “bubbla” som är allt annat än hållbar.

  1. Instämmer! Jag tror 2019 är året då hållbarhet slår igenom på bred front även för de som är influencers. Att uppmuntra till gränslös konsumtion och gränslöst flygande utan tanke går bara inte längre. Man kan ändå skriva om lyx, mode och flärd men blanda med desto fler inlägg om hur man shoppar i sin egen garderob, gör capsule wardrobes, klär sig efter sina former, organiserar klädbytarpartyn till medvetna inköp typ så här stoppar du impulsköp, så här går du igenom din garderob för att hitta vad du verkligen behöver. Jag själv har svart bälte i konsumtion, men inser att jag måste ändra mitt beteende och jag vill gärna att influencers tar sitt ansvar så som jag försöker ta mitt. Utöver det är relaterbarheten viktig. Så fort en bloggare inte går att relatera till längre så som att ofta visa upp hur man använder makeupartister, bara publicera proffsfoton med perfekt ljus, skriva bara om enbart yta och hur lyckat allt är i kombo med levande reklampelare-känslan så skapas en distans som gör att identifikationen mellan läsare och influencers tar skada. Se dig som ett varumärke men låt inte följarna få den känslan.

   1. Så sant! Att se ngn som blir proffsminkad varje dag är inte så inspirerande tyvärr.

   2. Bra skrivet! Om man inte tänker på hållbarhet så tror jag att man kommer att vara hopplöst ute inom kort. Tycker att hela projektet “säker stil” främjar hållbarhet, med undantag för att det ibland blir för mycket fokus på ny konsumtion och trender.
    Pratade ni om detta på träffen? https://www.isabellalowengrip.se/2019/02/04/jag-ar-inte-aningslos-har-ar-min-plan/
    Tycker inte att du för övrigt ska hämta så mycket inspiration från Isabella Löwengrip. Jag är totalt ointresserad av att följa henne, medan jag gärna följer dig Ebba! 😉

 8. Hej! Isabellas ”hus team” har en egen insta, där de skriver om vad de gör om dagarna, på engelska. inte en ända mening är uppbyggd korrekt , utan ser snarare ut att vara skrivit av en 12 åring. Det är inget proffsigt över detta.

 9. Som andra skriver är ju Isabella lite annorlunda och om jag förstår det rätt har hon helt andra mål och värderingar i sitt liv. De flesta människor strävar inte mot att för alltid slippa handla i en mataffär, sminka sig själv, välja sina egna kläder, laga sin egen vardagsmat, de flesta har inte heller som nästa mål i livet att ha ett eget flygplan för att kunna resa så mycket och så smidigt som möjligt.
  Influenser och inspiration är bra, men du har nog redan en bra grund, tanke och idé? Kanske vill du utveckla något eller fördela din tid annorlunda, men jag tipsar om att ta intryck av personer som t ex Erika Kits Gölevik om du får chansen.

 10. Men du är ju så grym Ebba, tvivla aldrig på det! I min värld är det du som ska tala om för Isabella vad som funkar bäst. Henne slutade jag känna trovärdighet och samhörighet med för länge sedan medan du känns otroligt genuin, ärlig och proffsig!
  Kör ditt race, vi är så många som tycker om det!

 11. Håller med i princip allt som sagts här! Mitt råd: Lyssna INTE på Isabellas råd! Hennes blogg läser jag bara för kommentarsfältet numera. Det är mycket underhållande!

 12. Jag håller med övriga kommentarer. Proffsbilderna är såklart snygga, genomtänkta och inspirerande. Men för att behålla den äkta känslan, vilket för mig gör dina kanaler intressanta, så måste det blandas upp med egentagna mobilbilder, selfies etc.
  Jag har följt dig flera år och har noterat att fler och fler bilder är tagna av fotograf och för mig är det inget plus. T ex din 10 X 10 challenge i höstas hade varit så mycket mer intressant om du visat den i realtid med ”dagens”-selfies istället för förberedda proffsbilder.

  Förlåt om kommentaren låter negativ! Det jag vill säga är att jag verkligen gillar det du gör och att det är outstanding när du visar ditt äkta jag. Kram!

  1. Åh, vill verkligen inte heller vara gnällig. Men jag blev så besviken när du gjorde din tenbyten med proffsbilder tagna i förväg. Nu har jag för mig att du blev sjuk i den vevan så du kanske hade tänkt komplettera med mer bilder i farten som inte blev av. Nej Ebba, inte mer profsbilder eller mua varje dag. Din vardags glamour är precis lagom långt över nivån för oss som inte jobbar i din bransch. Jag behöver känna att du ändå står med en fot i verkligheten för att kunna bli inspirerad av dig.

 13. Det jag gillar med dig är att du är så himla glad hela tiden och att du verkar ödmjuk. Men ditt flöde just nu består bara av proffsbilder vilken bara känns…. ja proffsigt. Ger mig inte så mkt. Är noll intresserad av samarbeten om de inte ger grym rabatt. Spolar bara när ni gör reklam i podden. Det gör nog fler än jag. Mkt mer intresserad av vad du INTE säljer in medvetet. Förstår att det är svårt att veta vad vi säljare vill ha.

 14. Löwengrip får ju minst förtroende av alla i Bloggbevaknings mätning 🙂 jag tror inte man kommer långt med Isabellas arbetsmoral. Lögner och ljug om statistik, är det dit Sveriges influensers är på väg? Och vadå investera i dig själv och satsa? Det utgår man väl från att alla gör? Låter farligt flummigt. Du har lyckats bygga upp nåt på riktigt, rekommenderar att du inte förstör det med Isabellas metoder.

 15. Måste hålla med övriga, gillar din ärlighet o spontanitet tycker det är tråkigt att du mest lägger upp proffsbilder nu. Din instastorie är roligast , där får man mer en bild av ditt riktiga liv. Skulle inte låta mig inspireras av Isabella där allt är tillrättalagt o uttänkt o minsta detalj, inget känns äkta där.

 16. Hej Ebba! Är för länge sedan trött på proffsiga bilder och perfekta ytor, det har blivit ointressant. Har avföljt så gott som alla influencers, men du är en av de som fick stanna i mitt flöde. Jag gillar att du känns verklig och ödmjuk, att du delar med dig av osäkerheter ibland, men utan att be om ursäkt för dig själv. Gillar dina stories bäst på insta, där känns du så genuin! Som många andra nämnt här skulle det vara kul med mer sånt i flödet också 🙂

 17. Fortsätt vara så grym som du är, jag gillar din stil och tonen i din blogg är underbar. Precis som andra skriver här så ta INTE intryck av Isabella. Du är mycket mer äkta och du känns så sympatisk. Det är roligt med kungliga inlägg, dina modebilder, inredning och när du berättar om din vardag. Så fortsätt som förut och känn dig inte stressad!
  Kram

 18. Hej Ebba. Fortsätt vara du! Jag har läst och följt många olika bloggar/instakonton under åren. De senaste månaderna har jag börjat avfölja väldigt många eftersom de har blivit alldeles för perfekta och opersonliga. Jag kan inte relatera till dem. Det finns inget äkta kvar, utan har blivit för mycket av ett varumärke, något jag inte är intresserad av att “köpa”. Framförallt alla de som representerar olika typer av lyxliv. Det känns så omodernt, så mättat, så tröttsamt. När vi lever i en värld där många av oss försöker leva mer hållbart och ta ansvar för våra val, så är det så oinspirerande att matas med bilder av lyx och överflöd.
  Det jag gillar med dig är blandningen av allt och ditt genuina intresse för det du förmedlar. Därför fortsätter jag att följa dig.

  1. Vill tillägga att en av mina absoluta favoriter i bloggvärlden är Cecilia Blankens. Trots att hon lever ett liv som är väldigt olikt mitt eget inspireras jag av mycket av det hon skriver. Hon bor i LA och jag i en håla, men trots det kan jag relatera till henne. Jag har inga vackra weekends på stranden i Malibu, men känslan hon förmedlar från det hon känner och upplever kan jag relatera till. Det känns dom vi lever i samma värld. Blandningen av olika typer av inlägg är väl balanserd, känns genuin och personlig.

 19. Tror defintivt influencers måste börja prata mer miljö 2019, ingen har väl missat aningslosainfluencers på insta.

  Jag började fundera på varför jag alltid återkommer till din blogg, det går ju lite i perioder vilka man läser och inspireras av, men här kikar jag alltid in. Det är dina texter! Alltid så välformulerat och beskrivande om högt och lågt. Jag uppskattar verkligen dina långa inlägg med mycket reflektioner och tankar, typ som man känner med en bra bok 🙂 underbara clara är i samma klass. Bland mer och mer proffsbilder och sponsrade inlägg i bloggarna känns det så härligt med bra läsning. Givetvis i kombination med kungligt fredagsgodis, mitt favvoinlägg! 😍

 20. Du har inget att lära av Isabella. Hennes blogg är bara yta, skryt och ingen känsla. Bloggen är för dagdrömmare. Fortsätt med din blogg som den är. Får man önska en förändring så skulle vara inga eller färre proffsbilder.

 21. Håller med övriga! Håll dig borta från Löwengripans strategi! Det är inte hållbart i längden och som du ser så har vi redan tröttnat på det tillrättalagda. Följarna är mycket smartare än så!

 22. Jag ställer mig frågande till varför du lyfter fram Isabella, det känns inte 2019. Du borde nog känna dina följare bättre. Jag tror också på äkthet, att tro på det man gör och stå för det. Det kallar jag power kvinna. Det är alldeles för mycket ja-sägare i bloggvärlden och den har blivit ganska ointressant och tillrättalagd överlag. Du känns väldigt äkta och det är det jag tror dina följare uppskattar. Så fortsätt gå på din magkänsla! Någon nämnde Cecilia Blankens och jag tror att det är just avståndet som gör att hon lyckas. Hon gör sin grej helt enkelt.

  1. Förstår inte heller varför en uppenbart framgångsrik kvinna som Ebba behöver/vill ha karriärsråd från Isabella? Isabella känns väldigt fel på det just nu tycker jag, rent av omodern… kör din grej Ebba, det är det personliga som gör denna bloggen och podden speciell o bra!

 23. Fortsätt som du gör! En underbar blogg! Uppskattar ärligheten och innerligheten hos dig (svår att hitta hos till exempel Isabella).

 24. Så många kloka och grymma kommentarer du fått Ebba! Läs noga och ta till dig 🤗 Behåll DIN fina blandning och din känsla. För tillgjort blir inte äkta och bra. Självklart finner man lärdom och inspiration av andra men jag är övertygad om att du har trogna följare som gillar dig MASSOR som du är🌷🙂Om du väljer att förändra, gör det försiktigt och behåll trovärdigheten. Kram💞

 25. Håller med alla andra, jag läser din blogg just för att den är din och på ditt vis; genuin, mysig och uppmuntrande ! Jag känner mig trygg på din blogg.

 26. Roligt att du vill satsa och känner dig peppad på att ta tag i det. Om jag får önska så skulle jag personligen se att om du tar efter någon så är det Elsa Billgren, UnderbaraClara, Trendenser eller kanske Krickelin. Tycker Isabella är totalt ointressant och framstår mer och mer som en fiktiv person i en värld där kvantitet är bättre än kvalitet. Men det är ju bara min personliga åsikt. Och hon kan ju vara en fin människa (det har ju inte jag någon aning om så klart) men det som kommer upp i hennes blogg och i tidningar tycker jag verkligen inte något att sträva efter.

 27. Tycker ärligt att alla skitnödiga 20 åringar borde släppa sitt hat mot Bella! Dom blir triggade & manipulerade från en skvallerblogg till att hata, & avsky allt hon säger eller gör. Jag ser Bella som en förebild, inte många kvinnor som vågar satsa fullt ut & gå sin egna väg.

  1. Jag hatar inte IL, 20 är jajagh inte heller. Men hon ligger ju knappast i tiden, som att gå och lyssna på artist-råd med Anna Book eller stiltips med E-Type

  2. Vet du vad. Jag är 34 år, skriver under med mitt eget namn (är alltså inte anonym), läser inga skvallerbloggar och ändå tycker jag att Isabella är totalt ointressant. Förklara för mig hur det är att förmedla ”hat”.

  3. Om det är någon som manipulerar så är det faktiskt Bella. Det går inte att försvara att hon bevisligen ljuger om exakt allt. Jag är 29 och klarar faktiskt att komma till de slutsatserna helt själv. Hon är ingen förebild.

 28. En proffstagen ”perfekt” bild på blogg eller insta scrollar jag förbi utan att ens läsa texten som hör till. Det är inte intressant för mig för jag känner att det inte är äkta. En snapshot med mobilkameran från vardagen däremot, då är jag hooked och läser med intresse!

  Ta inspiration från Egoina och Spiderchick, de är genuina och har trogna följare och är inte alls lika tillrättalagda som tex Isabella. Jag gillar henne också men kan inte relatera till henne längre. Relaterbarhet ska inte underskattas!

  1. Eller framförallt, fortsätt med att vara du! Jag tycker att du är en av de få som lyckats behålla det relaterbara trots enorma framgångar 🙂

 29. Ebba –
  Din blogg är den enda(!) blogg jag läser. Har slutat följa Isabella, Magdalena, Katrin, Fahrmans, Gynning, Ann mm. Varför då? Deras innehåll är skrivet för att få andra att vilja leva deras liv. Vi ska se upp till dom, deras lyxresor, boende, konsumtion för att sedan handla och då gärna via deras erbjudanden. Att dom har andra karriärer bredvid influenser-jobbet må så vara men alla dom karriärerna bygger på produkter och annat som dom byggt upp för att sälja till oss.

  Din blogg läser jag för att du i grunden är journalist och programledare. Den dagen du släpper den grunden och istället är som dom andra influenserna då slutar jag läsa din blogg också.

  Att följa en influenser ska man ju göra för att bli inspirerad. Så vad inspirerar influenserna mig till? Vad vill jag bli inspirerad till? Det perfekta ouppnåeliga livet med assistenter där livet grundar sig på konsumtion och resor tilltalar mig inte alls. Ett riktigt liv där grunden är att leva i nuet, bidra till en bättre värld och välmående familj, där livspusslet och vad som ska prioriteras lyfts och en igenkänningsfaktor i vakennätter och riktiga selfies – där känner jag igen mig och vill läsa mer.

  Jag arbetar själv som fotograf och det finns en liten wow-faktor i perfekta bilder, med perfekt bakgrund och perfekt leende. Men det är inget som intresserar i längden. För att någon ska intressera måste det skapa en känsla, precis som en text. Hur operfekt det än må vara så är det i igenkänningsfaktorn och känslan som texten/bilden skapar läsaren/betraktaren mår bra & vill ha mer. Det är min starka övertygelse.

  Tack för högt och lågt Ebba. Jag trivs med det och mycket hellre en sällan uppdaterad blogg med vanligt liv än en dagligen uppdaterad blogg med kallt innehål (vem har ens tid att läsa bloggar dagligen!?).

  Fortsätt med fokus på det du gör och inte fokus på att göra saker för bra innehåll på sociala medier

 30. Hej,
  En tanke gällande ordet “powerkvinna”. Tycker verkligen att det är fantastiskt och superhärligt med kvinnor som gör karriär, växer och tar för sig i vår mansdominerande värld. Anser även att man absolut kan använda ordet powerkvinna:) För det är ju vad ni är. Dock tycker jag även man kan använda ordet powerkvinna på andra(och används för lite) än de som klättrat i karriären. En “vanlig” tvåbarnsmor som jobbar och har barnen på förskolan är en powerkvinna för att få ihop sitt livspussel. En föräldraledig mamma som hanterar vardagen med skrikiga barn, handlar mat, kanske städar hemmet o till råga på allt har sömnlösa nätter är verkligen en powerkvinna. Likväl är en powerkvinna någon som inte har el ännu inte har skaffat familj,kämpar med plugg el jobb osv..Det jag vill komma fram till är att jag tycker att man gärna och ofta kan använda ordet powerkvinna men det är är trevligt att se ordet förekomma för stt beskriva kvinnor i andra sammanhang än när tex. kända influencers träffas.

  Tack för en bra blogg!
  Kram

 31. Håller med om kommentarerna gällande proffsbilder! Både du och Emilia har många proffsbilder, även om du oftare har egentagna foton. Det är mycket mer givande och inspirerande att se spontana bilder på outfits och från livet i övrigt.
  Det gäller nog att fundera över vilken typ av läsare som är målgruppen för ens blogg. Vem riktar man sig till – egentligen?
  Ebba, dina personliga inlägg är de bästa och du skriver otroligt bra!
  Din och Emilias pod är underbar och ni visar ett personligt och varmt sätt med härlig humor!
  Det är så uppskattat!

 32. Många läser ju mer Isabellas blogg på samma sätt som man tittar på en bilolycka. Inget som jag vill inspireras av utan mer att man bara inte kan låta bli att titta.

  1. Haha, exakt så! Tycker verkligen Bellas blogg är extremt oinspirerande och läser mest för att ha nåt att irritera mig lite lagomt över. Fortsätt jobba så som det passar dig Ebba!

 33. Proffsiga bilder är just det, proffsiga…. men just instagram och bloggar läser jag för att se de personliga sidan av saker…. Isabellas kanaler tycker jag numera är helt ointressanta, vill jag enbart ha proffsiga redigerade saker läser jag hellre en tidning… men bloggar och instagram vill jag ha mer personliga! Behåll självklart det proffsiga bilder (som ju kräver mer tid, energi osv) när det gäller typ ”stilinlägg” men kör på mer personliga bilder när det gäller de personliga inläggen…. sen adderar ju dina kungliga inlägg proffsboxare också…. så att biltypen speglar innehållet i inläggen…. din blogg och knsta är ju grym för att den känns personlig!! Har följt dig i minst 10 år och inte en gång känt för stt avfölja…❤️

 34. Varför känner ni behov av att uttrycka så mycket negativt mot en blogg/sociala medier ni inte gillar?

  Det är ju det som är så fel 2019. Varför inte bara säga vad det ni gillar med Ebbas kanaler utan att trycka ner tex Isabellas kanaler? Sorligt att detta fortfarande pågår bland oss vuxna kvinnor.

  1. Jag håller med, Weronica! Det är tråkig stil att racka ner på andra. Man ska självklart få ha åsikter, men jag undrar om man skulle våga stå för dessa öga mot öga. Fortsätt med din blogg och insta som de ser ut, Ebba – det är blandningen som gör det, kram!

 35. Ärligt talat borde vi väl ha kommit längre än att bara se till yta, dyra resor, lyxhotell och skryt om pengar 2019. Vi måste lämna det bakom oss och börja tänka mer hållbart. Det räcker med att få inspiration i vardagen och se det fina i samvaron med arbetskollegor och familjen framför allt.

  Powerkvinnor är alla mammor på sitt sätt. En kvinna som klarar hela köret själv med heltidsjobb, hus, barn och trädgård utan hjälp – det är en riktig powerkvinna.

 36. Ebba tycker du ska fortsätta med ditt race. Du visar det verkliga livet, såå som mångas vardagar faktiskt är. Inget tillrättalagt utan bara sanningen utan filter. Kan bli trött på Isabellelas perfekt liv som jag har såå
  svårt att relatera till. Allt är såå tillrättalagt och ”perfekt” att det blir tråkigt att följa. Följer hellre dig genom livet där du visar hur det är på riktigt. You go girl kram Sofie

 37. Jag har läst din blogg och Isabellas blogg i flera år. Men har på sistone märkt att jag öppnar din blogg först och Isabellas senare, i mån av tid. Hennes blogg var som bäst när hon levde familjeliv med maken och barnen, det var mycket mer vardag där. Nu har hon tappet oerhört i personlighet och jag kan inte relatera längre. Då är den inte lika intressant. Och din blandning av vardag och fest, jobb och familjeliv är det som är roligast att läsa.

  Du skriver personligt och varmt och roligt. Jag håller med flera andra som kommenterat att det är lite svårt att förstå varför många bloggare verkar tycka proffsbilder är så viktigt. För uppenbarligen är det inte något som vi som läser tycker är viktigt. Var och hur får ni i din bransch input från läsarna om vad vi vill ha?

 38. Har inte läst igenom kommentarerna ovan men vill bara säga att jag gått från att vara pro Isabellax1000, läst varje dag på blogg & Instagram till totala motsatsen. Avföljt & det ger mig NOLL inspiration att gå in på hennes blogg de senaste två månaderna. Jag vill inspireras av ett liv som liknar mitt, inte av någon som lever i en drömvärld & förstör vår jord på samma gång 🙂 Kör på och ta in ÄNNU mer vardagsinspiration i bloggen, inte tvärtom!

 39. Ebba du ska vara glad att du har din roliga familj och ett relativt vanligt liv trots att du bor lyxigt o går på events varje vecka. Var nöjd med ditt vanliga lite struliga liv med smått och stort. Tänk så ensamt i ett stort hus med personal som går hem och bara pratar med dig pga att det är deras jobb… du har ingen känsla för ditt hus då du inte gör något där du städar inte du kockar inte du bäddar inte sängen du väljer inte blommor möbler eller dina kläder för dagen. Skrämmande. Då vill man åka till ett spa på hotell för att fly isf att njuta hemma fastän man har det där. För där finns ingen själ o bara yta o ensamhet. Bli inte som IL. Då måste du köpa dina vänner de är inte genuina. Det skulle varit mycket bättre för IL om hon bott kvar i sitt vanliga men fina hus nära vänner och barnens kompisar med trädgård o cykla på gatan nu sitter hon ensam i sitt slott långt från grannar och stora hemska fönster där stalkers kikar in… stackars henne!

 40. Snälla. Gör din grej. Var du. Jag vill inte att världen blir full av Isabella Löwengrips…
  Man gillar dig för att du inte är som hon, gör som hon, utan att du balanserar det mänskliga med det framgågsrika. Du är en begåvad mänsklig människa med fötterna på jorden, var bara precis som du är.
  Det är bara sorgligt att se hur IL väljer att leva ditt liv, det är som att läsa om en programmerad robot.
  Vi vill ha DIG som du är, och det DU väljer att dela. Då får du också respektfulla läsare som väljer dig för den du är och inte näthatare. All lycka till dig.

 41. Intressant ämne!! De där tankarna brottas jag med hela tiden. Det trista är att man ska ju ha kommit väldigt långt som influencer innan man kan ha råd att deligera bort uppgifter och det är ju i början man hade behövt det mest då man måste få igång allt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.