Mot Dalarna – och kronprinsessans stil-flow!

Vi rusar in i september med en kunglig uppdatering (ja, en TILL utöver Victorias dröm-look HÄR, du måste kolla in). Och lite flow! Här i bloggen och ja, i livet. Jo, jag tror faktiskt det. Sitter i skrivande stund på ett tåg mot Dalarna och njuter av landskapet som rusar förbi utanför. Ger mig alltid något slags lugn att åka tåg, speciellt uppåt. Har dessutom två timmar kvar att jobba undan på, och kaffe kvar i min medhavda takeaway-termoskopp. Ja, om vissa andra har bra jobb-flow – så har kronprinsessan onekligen stil-flow! Ja, förmodligen också jobb-flow, den människan har ju en förmåga att leverera, vara påläst, proffsig och elegant typ jämt. Men här fokuserar vi på garderoben och då MÅSTE jag ju lyfta fram den här underbara looken, som hon bar nu på Raoul Wallenbergs dag….

Det var alltså i fredags, som Victoria talade (HÄR kan du läsa talet, där hon bland annat hedrar Nina Lagergren, Raoul Wallenbergs syster som drev instiftandet av priset) vid prisutdelning av Raoul Wallenbergpriset 2021 på Wallmans Salonger här i Stockholm.

Underbar klänning, jag hade gärna lånat den på direkten – och stylat den precis såhär!

Om någon känner igen klänningen, kommentera GÄRNA! Nu ska jag fortsätta njuta av tågresan här…

PS. Just det, tips – Säker stil SVARAR-podden är tillbaka, med besked! Missa inte! Och fortsätt skicka in frågor!

5 reaktioner till “Mot Dalarna – och kronprinsessans stil-flow!

  1. Visst är hon fantastisk, vår kronprinsessa. Min stil-ikon (just enter dig och Emilia förstås) ;). Klänningen på bilden är visst från Rodebjer.

  2. Hanna har helt rätt! Rodebjer! Jag använder Googles bildsök så fort jag vill veta ett speciellt plagg, eller annat för den delen ☺️ Funkar över förväntan!

  3. Victoria är verkligen helt fantastisk! Sen att hon alltid lyckas vara påläst, proffsig och elegant kan nog ha en del att göra med att hon har en hel stab (!) som ser till att hon är just det också. Nog för att det är mycket jobb ändå, men det kan ändå vara värt att tänka på! En annan får ju gneta på själv med det mesta, haha! Tur att det blir bra ändå 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.