Mitt “must have” (en riktigt viktig vardagshjälte)

Betalt samarbete med Vichy /

När jag började jobba med Vichy, så hade det franska hudvårdsmärket redan funnits i mitt badrum sedan tidigare. Den som faktiskt funnits där ALLRA längst? Deras deodorant, genom alla år. Vet att Vichys deodoranter är pålitliga, doftar precis sådär lätt fräscht som jag gillar, och ja, sa jag grymt pålitliga? Det viktigaste av allt, en deodorant ska man kunna lita på. Och jag ställer rätt svettiga krav på mina, de måste funka och hålla vad de lovar i min aktiva vardag.

Just därför vill jag verkligen varmt rekommendera Vichys Anti-Trace 48hr Deodorant (HÄR hittar du den hos Kronans Apotek, just nu riktigt bra pris, kolla in) – och japp, den är helt enkelt perfekt och lever upp till alla mina krav…

Jag har som sagt alltid använt Vichys deodoranter och Vichy Anti-Trace 48hr Deodorant är speciellt utformad för att INTE lämna oönskade märken (eller fläckar, ni vet sådana där tråkiga som det kan bli) i ljusa favoritblusen, på T-shirten eller på vita skjortan. Perfekt, tack för det Vichy.

Dessutom är den dermatologiskt testad, viktigt när det är något du använder varje dag, direkt på tunn hud.  Vichy Anti-Trace 48hr Deodorant har, som du hör på namnet, en svettkontrollerande effekt som varar i upp till 48 timmar.

Den är också snabbtorkande, applicera bara på ren, torr hud så känner du att det torkar snabbt. Perfekt när man, som jag, också har ambitionen att även i höst varva träning med jobbmöten. Snabbt in i duschen, snabbt ut, deo på, snabbt vidare! Då krävs det en grym deodorant packad i väskan, med träningskläderna och datorn…

Ja, min 15-kilos hantel nedan blir kanske inte direkt LÄTTARE av detta, men det är ju bara att kämpa på! Hösten 2021, den bästa hittills tänkte jag. Så, då kör vi snart igång!

Stort tack Vichy! KOMMENTERA GÄRNA!

3 reaktioner till “Mitt “must have” (en riktigt viktig vardagshjälte)

  1. TACK! Hela sommaren har min hy fått Mineral 89 och Capital Soleil. Älskar produkterna som jag hittat via dig. Nu litar jag på att deon är lika bra! Passar även på att jag älskar halsbandet och bär det dagligen. Ha en fin start på hösten!

  2. Jag har alltid undrat varför någon väljer att tillverka deo som ger fläckar på kläderna – om det nu går att göra deo lämnar fläckar? 😉 Är det för att man måste tumma på någon annan egenskap för att slippa fläckarna?

    1. ”om det nu går att göra deo som inte lämnar fläckar” ska det förstås vara!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.