Meghan är gravid!

Oooh, vilken kul rivstart på den här kungliga veckan – också! Idag berättade nämligen brittiska hovet att…

Meghan är gravid! Paret ska få sin första baby i vår och hon sägs må utmärkt. Men gud så kul, ska bli härligt att följa – inte minst Meghans gravidstil…

Och nu är de ju också ute på sin första stora resa, jösses så mycket vi har att prata om känner jag! Ja, Meghan och jag förstås – men också NI därute (som också gillar kungligt) och jag. Hurra!

13 reaktioner till “Meghan är gravid!

 1. Så himla roligt! Och härligt för dem att alla graviditetsspekulationer som hennes outfit på bröllopet gav upphov till faktiskt stämde… Tänk, så vedervärdigt att behöva stå ut med sådana gissningar i den skalan som de kungliga gör – det är ju illa nog för oss vanliga människor! Antar att de går ut med detta nu för att det kan uppstå ändrade planer under deras rundresa? De ska ju till länder där zikaviruset förekommer, så hon kanske avstår från den delen av resan?

 2. Fick en nyhetsnotis om det och det första jag tänkte var “undrar om Ebba vet om det här?” Och såklart du gör! Så himla kul!

 3. Alltså, jag gillar Meghan så mycket eftersom hon är så himla vacker och ser ut som en underbar person! Jag tycker att Harry och Meghan är så romantiskt par , och är verkligen kära håller varandra hand i hand när dem är på offentliga uppdrag. Skönt att det kom ut att hon är gravid för spekulationer är inget vidare tycker jag! Om man är kunglig/eller inte! Har sett Meghan i tv serien Suits och där är hon fantastisk!❤👶🙌

 4. Nu ska ni få höra mina namnspekulationer! Topp tre:

  1. Dorian, efter Meghans mamma Doria Ragland. Äldsta sonen får titeln Viscount till faderns earldom, som i Harrys fall är skotska Dumbarton. Alltså Dorian, Viscount Dumbarton. Sjukt brittiskt!!

  2. Frances, efter Harrys mamma Diana Spencer, det var hennes mellannamn. Som dotter till prins Harry skulle hennes titel bli Lady Frances Windsor.

  3. Philip, för att hedra drottningens man.

 5. Jag undrar så ofta om kungligheter någonsin har svårigheter med sin fertilitet? Känns som att alla har så “lätt” att bli gravida. Några månader efter bröllopen så kommer liksom graviditetsbeskeden. Bara en tanke som slog mig. Det är ju många par idag inklusive mig själv som måste ta hjälp av ivf. Undrar om det finns kungligheter som också behövt gå den vägen? Stort grattis iaf till Meghan och Harry som ska bli föräldrar!

  1. Det tror jag alldeles säkert att de har. Men de får säkerligen hjälp tidigare än ”vanliga” människor. Skulle inte förvåna mig om deras fertilitet redan har ”utretts” innan bröllopet för att säkerhetsställa att en bebis kan komma inom ett år från bröllopet.
   Vissa tar det ju dock längre tid för (frivilligt eller inte det vet vi ju inte), men estelle kom ju exempelvis cirka 20 månader efter bröllopet.

   1. Intressanta tankar att de kanske får en utredning långt innan. Så kan det ju mycket väl vara.

   2. Det undrar jag också…37 år gammal, trådsmal, press att bli gravid fort…och vips! gravid… Och jag är 36 år gammal och har provat i 4 år utan att lyckas.. och utan att de har kunnat hitta något som egentligen skulle stå i vägen för att bli gravid..

  2. Det ryktas ju om att vissa behövt sådan hjälp i alla fall… Men i övrigt känner jag, som också genomgår IVF, som du – att väldigt många kungligheter verkar vara oerhört lyckligt lottade vad gäller fertiliteten. Barnen kommer tätt och till synes ”lätt”. Sedan kan man ju såklart aldrig veta, utan bara spekulera.
   Jag vill minnas att det skrevs att Kate på begäran från hovet genomgick en fertilitetsutredning inför förlovning och giftermål, men det vore ju helt fruktansvärt och absurt om hon har behövt genomgå något sådant för att bli godkänd som kunglig brud. Och vi som är i IVF-svängen (😳🙄😓…) vet ju dessutom att det kan vara så att fertilitetsutredningen inte visar något avvikande, men att man ändå upplever stora svårigheter att bli gravid.

  3. Jag tänkte också precis som du. Det känns så lätt och planerat. Jag tror verkligen de får hjälp då det är otänkbart för dem att inte få barn.

  4. Jag har också funderat på det. De flesta verkar ju få barn “bara så där”, men kronprinsessan Victorias barn är ju födda med fyra års mellanrum. Många undrade varför de “valde” att ha så stor åldersskillnad mellan barnen, men kanske det inte var frivilligt, kanske de försökte hela tiden och lyckades först efter fyra år? Victoria är ju inte purung längre och fertiliteten sjunker ju mycket efter 35. Sedan finns ju Guillaume och Stephanie i Luxemburg (?), som väl varit gifta i flera år men inte fått/velat ha barn, det vet vi ju inte förstås.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.