Måndagsrapporten och kortveckan

MÅNDAG: Gomorron mååååndagarnas måndag, eller okej, så illa är det väl inte – men regnet öser ner! Det skulle det väl inte göra?! Oh well, nu är det alldeles strax dags att checka in på digitala måndagsmötet här. Som jag gjorde nu i skrivande stund och – megateknikstrul. Möteskoder som inte funkar och annat härligt. Gah! Jaja, tre djupa andetag, vi kämpar på denna grå måndagsmorgon. Kortvecka och allt, nu ska vi banne mig vara effektiva här! Såhär ser det ut framför mig, så jag kan egentligen inte ALLS klaga

Efter måndagsmötet Strax före lunch ska jag möte upp Emilia för Säker stils numera traditionsenliga (får man kalla det en tradition efter några veckor, jo det får man väl?!) “Måndagsfys”. Haha. Vi svettas helt enkelt ihop med PT-Jeanette i typ 45 minuter och passar samtidigt på att riva igenom veckan, status, bolla jobbgrejer och varva med utfall och tunga lyft. Sedan lunch och sedan jobb-race med Säker stil. Vi släppte ju nya Säker stil-svarar idag med ett rafflande bra innehåll om jag får säga det själv. Och det tackar jag ju ER för, som skickar in alla kluriga, roliga, härliga frågor till oss. Tack för det!

På eftermiddagen ska jag jobba med smyckena, fixa och se till att allt är i sin ordning, svara på mail och meddelanden, godkänna ett gäng bilder, se till att… Ja, allt flyter på. Är så oerhört tacksam, glad, pirrig och peppad efter släppet i fredags. Signaturhalsbandet i vitt guld är slut och jag tror att det finns fyra kvar i gult guld, samt några signaturarmband. Ett ytterligare litet släpp kommer på onsdag eller torsdag, sedan dröjer det. Men så får det vara. Jag har inte haft bråttom med detta projekt någonstans på vägen, jag är väldigt glad för att det FÅR ta sin tid. En kreativ process och att verkligen se till varje liten detalj. Tack från hjärtat för all otroligt fin respons!

TISDAG: Matsäcks-dag för alla tre barnen och Johan åkte i förväg till Falsterbo, så jag måste ställa klockan tidigt. Pannkakor, morötter och frukt ska packas och fixas i tre ryggor. Peppade barn, alltid lika laddade för utflykt. Det minns man ju själv! Sedan blir det en utflykt för mig till Emilia, vi ska ha heldagsjobb med Säker stil. Vi ska plåta och filma och producera ett kul material som är en slags… Tips-guide! Ja, den är efterfrågad och jag vet att ni kommer gilla. Kul!

Digitalt utvecklingssamtal med dottern på lunch, tack och lov att det är digitalt egentligen – annars hade jag med andan i halsen kastat mig ut till skolan. Ja, såklart trist också men om man nu ska vara optimist. Och det ska man ju. Försöka. I alla fall. Efter jobbet ska jag träna, i någon form. Vet inte riktigt vad ännu men något ska det bli. Kanske ska bestämma tid till och med? Ja, klockan 17 får det bli. Klockan 17.00 tisdag är det träning som gäller.

ONSDAG: Jobb, jobb, jobb och sedan åker vi till Falsterbo när barnen slutat skolan. Just nu känns det något stressigt (!) men jag vet ju att det blir skönt när vi väl är där. Att vakna upp där på torsdag morgon i Falsterbo, dra undan gardinerna och se ut i vår gröna trädgård. Dessutom kors i taket ganska lugnt i kalendern. Jippie! Ska bli mysigt med långhelg och barnen är överladdade. Nu behöver vi ju heller inte riktigt packa ihop eftersom det ändå närmar sig med sommar och att flytta ner ordentligt. Är det typ bara sex veckor kvar? Kan det verkligen stämma?

TORSDAG: Hej veckans podd, ALLTID på torsdagar! Och hej låååånghelg! Eller okej, jag behöver jobba lite grand – men bara roliga saker. Och jag kan i princip göra det när som helst, antagligen blir det ett skönt litet jobbpass på torsdagen och sedan ett på fredagen. Älskar att parkera mig på loftet med mycket kaffe och smörgåsar och slå upp datorn, barnen kommer och stör lite lagom men det gör inte så mycket. Världens bästa hemmakontor. Ja, när man har lagom att göra, vilket det är nu.

FREDAG: Hurra, idag släpper vi en BONUSPODD! Mer om detta kommer snart. Men det är en speciell sådan…

Blir det uteträning också? Jamen, det får det bli. Hoppas lura med min kompis Jenny på detta!

LÖRDAG OCH SÖNDAG: Trädgårdsfix, kaffe i trädgården, golf, tennis och vågar vi hoppas på att solen lyser över Skåne? Jag vill inte ens kolla på väderleksutsikten för det… Är ju vad det är, tänker jag. Det blir bra. Johan är mer stressad än jag över vädret, jag kan likaväl njuta av en blåsig promenad i regn och sedan mysa inne med gott samvete.

Hoppas att DU får en bra vecka – och skriv ner en måndagsrapport du med vetja! Det hjälper!

4 reaktioner till “Måndagsrapporten och kortveckan

  1. Hej Ebba, älskar att få checka in på måndagen med måndagsrapporten. Härligt med långhelg i skåne, och även långhelg här hemma hos mig också. Helt underbart men ändå skräckblandad förtjusning att inte tappa de GODA vanorna redan onsdag kväll… Hur tänker du kring det? Vet att du pratade inför påsken om att ha en plan. Vad har du för plan? Behöver pepp och inspo. Vill önska dig en underbar vecka!

    1. Hej Matilda, tack snälla du – vad roligt att höra! Haha, jag ÖNSKAR att jag hade haft en bättre plan kan jag väl konstatera nu?! Men nu är det som det är, nu tar jag nya tag imorgon. Heja heja! Bästa hälsningar från Ebba

  2. ååå va jag älskar dina måndagsrapporter. Inspirerande och peppande. Tack för en underbar blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.