Måndagsrapporten: Mot Linköping!

/ Innehåller affiliate-länkar /

MÅNDAG: Rivstartar veckan som… Måste göras dag för dag. I små delar, som är okej att smälta. Jag förvarnade Johan igår, det är en SÅDAN vecka. Vi skrattade lite åt det och sa att “det grejar sig”, för det gör det ju! Vi har ändå någon slags plan med barnpusslande och allt på hemmaplan, såväl som på jobbplanet. Hur som helst. Måndag startar med en intervju som nog tar nästan en timma. Sedan ska jag direkt vidare till Centralen och hoppa på tåget mot Linköping. Tar för övrigt tacksam emot tips på kafé eller nånstans man kan haffa en god kaffe och sallad? Skicka gärna ett meddelande till mig på Instagram om du vet!

I Linköping är det inspelningarna som fortsätter av projektet jag jobbar med, som en slags programledare kan man säga. Väldigt lärorikt och kul att jobba med härligt proffsigt team. Lyxigt! Det här projektet tar mig dessutom till platser och människor jag inte hade träffat annars, har kommit hem varje dag och pepprat Johan och barnen med allt jag fått lära mig och varit med om… Kommer jag dock inte göra denna kväll, för jag kommer nog hem vid halvnio på kvällen först.

Ska faktiskt unna mig två saker på tåget: lyssna klart på ”Sockerormen” på Storytel OCH kolla in rean på MyTheresa, är en ljus kavaj där jag suktar efter. Och KANSKE ett mycket somrigt plagg på Matches Fashion, om deras rea också drar igång nu, vilket jag misstänker…

TISDAG: Inspelning igen, projektet rullar på. Tror att det kommer ut i juni, så jag återkommer om det! På tisdag kväll är det möte med förskolan, måtte jag hinna i tid till det, annars sa Johan att han tar det – ja, det löser sig. Jag borde hinna. Eventuellt hinner jag också klämma in lite hemmaträning?! Nånting. Bättre än inget.

Min kollega Sofi har bokat in intervjuer vet jag, för projektledarjobbet. Spännande! Och ja, du kan fortfarande söka, eller tipsa någon stjärna du tror är sugen på en härlig utmaning, heltid, i Stockholm, med start typ omgående.

ONSDAG: Ja, vad händer på onsdag?! Jo, då är det dags för sommarplåtning för Bookbinders kommande kampanjer. Vårt hem, förvandlas till en studio – och jag ska bland mycket annat komma på lite roliga “settings” för DENNA efterlängtade nyhet. Så glad för denna lansering! Det är sååå många som efterfrågat en större modell av våra handgjorda boxar, för mer förvaring helt enkelt. Perfekt för barnrummen, för hemmakontoret, för garderoben – och utöver att det är en oerhört smart, handgjord vävklädd förvaringsbox, så är den också ursnygg. Om jag får säga det själv. Blir perfekt i Falsterbo för oss, där vi har sämre förvaring!

Sedan kör jag en Vichy-LIVE från mitt badrum, en favorit i repris med hudläkaren Agneta Troilius Rubin. Jag har ju kört på med den här serien senaste månaderna och det är verkligen kul med all fin respons! Denna gång ska vi prata solkräm, Agneta svarar på alla era frågor och jag gissar att även den mest pålästa kommer att få lära sig något nytt. För så har det varit varje gång i den här lilla “fråga experten om huden”-serien. Varmt välkomna till mitt badrum alltså!

TORSDAG: Bryter av veckan med en Säker stil-dag. Kul, kanske det BÄSTA med mitt jobb ändå. Ingen vecka är nästan den andra lik. Inte nånsin faktiskt. Klockan 11.00 händer det en kul grej… Sedan ska vi podda. Jag längtar, har en helt rad grejer att prata igenom! Ja, en uppföljning på den svåra shorts-looken blir det säkert också.

FREDAG: Jobbar vidare med inspelning, idag en mycket späckad dag. Tidig start dessutom. Missar min älskade fredagstennis för andra veckan i rad, men så är det. Jobbar ju i ett projekt där vi är många inblandade så att hojta om fredagstennis funkar inte.

LÖRDAG: Mellan 10 – 14 finns jag på Bookbinders på Karlavägen 67 här i Stockholm och bjuder på raw bollar, kaffe, småprat och provning av smycken. Jag fick faktiskt precis en så otroligt fin hälsning, från en väldigt nöjd bärare av signaturarmbandet Marianne. Hon var det tillsammans med ett armband hon ärvt av sin mormor. Jag blev så glad, det blev också – i denna bärares fall – så extra tydligt att det är underbart (och viktigt) att bära med sig den där påminnelsen om att följa sitt hjärta. Välkomna på lördag, eller lägg din order på Ebbavonsydowjewelry.com. Och jo, det är ju passande nog Mors dag på söndag!

Jag kan faktiskt inte riktigt fatta ännu, hur glad jag är över hur FINA armbanden och halsbanden är. Får man säga så själv? Jo, jag gör det. Bär ju dem själv varje dag. Älskar dem. Och får ofta frågan, ”var kommer ditt armband / halsband från?”. Har ännu inte vant mig vid att svara att det är mitt eget. Tacksam över att jag jobbat igenom hela den långa resan, som ledde fram hit. DET var nämligen verkligen för mig att våga tro på drömmen, att våga följa mitt hjärta.

Sedan, kalas för vår älskade Klas! Ett kalas som skjutits fram, har blivit inställt och det ena med det tredje. När vi nu pratade om godispåsarnas vara eller icke vara, så frågade vi honom – hur brukar det vara? “Jag kommer faktiskt inte… ihåg“, var hans ärliga svar. Nej, särskilt många kalas har det såklart inte varit. Men nu så, måtte det vara uppehåll för planen är att vara ute på Gärdet. Vi fixar tillsammans med en kompis i klassen och delar upp det, så det blir kanon. Förväntningarna är skyhöga – men också rimliga. Bara kalas är ju grejen. Kanske spökboll också, det är tydligen viktigt? Sedan tänker jag lite stafetter, eller “Bäst i test” möter “Robinson”-tävlingar på… Nån vänster. Ja, det får vi lösa.

SÖNDAG: Andas ut, andas in, hurra för att den här veckan klarades av. Eller hur det än blir, så KOMMER det ju att bli söndag. Träning är inbokad, klockan 10.00, och jag längtar redan. För särskilt mycket träning lär det inte bli den här veckan. Jag är dock inställt på det. Har en rimlig plan. Det brukar bli lite bättre då!

Just det, Mors dag också?! Ja, hurra säger jag då i förskott till alla fantastiska mammor därute. Glöm inte att DU är den bästa mamman för just dina barn.

9 reaktioner till “Måndagsrapporten: Mot Linköping!

  1. Vad tyckte du om Sockerormen? Har precis avslutat Jana Kippo-trilogin som jag älskade så är ju såklart nyfiken på Sockerormen ☺️

  2. Halloj!
    Tipsar om Simons rosteri och bageri i Linköping,fantastiskt kaffe och mycket gott att äta! Ha en fin vecka!💕

  3. Pepp till dig! Vilken späckad vecka, det kommer gå jättebra, du är grym på så mycket! 🤗🌸🖐💚

  4. Spökboll var det jag fastnade för i detta inlägg hahah!! Men ja, gud så kul, den leken hade jag nästan glömt av. Får varma fina minnen från gympan i skolan (japp jag var en sån som gillade idrotten i skolan). 33 år gammal och hade lätt kunnat köra en runda spökboll nu också, hehe.

  5. Spökboll är så roligt. Mamma som går all in i spökboll på barnkalas kan vara, ja, lite farligt. Jag får inte vara med längre. 🙂 Bäst i test möte Robinson låter bra. Skriv gärna om ni körde några bra lekar på kalaset. Vi planerar utomhuskalas för sonen i juni och behöver lite inspiration på roliga lekar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.