Måndagsrapporten – direkt från hotellet i Köpenhamn!

MÅNDAG: Jaaaa! Hurra! Hade du frågat mig för någon vecka sedan hade jag nog SUCKAT och sagt något i stil med “well, vi får väl se” men nu sitter jag här i en hotellsäng i Köpenhamn, halvt nedbäddad, efter att ha ätit en härlig havskräftor-middag på Les Trois Cochons, bara Emilia och jag, strosat hemåt hotellet genom råkallt Köpenhamn och skrattat så tårarna runnit både en och två gånger.

Vi är här för modeveckan, för att se visningar, ta möten och dessutom imorgon tillsammans hålla ett superkul “talk” för Zalando. Men framför allt: Vi är i Köpenhamn! Det är modevecka! Plötsligt översköljdes jag av ett hopp om våren, om lite pepp, om kreativitet, om att kul saker kommer hände, även denna vår! Den där känslan är inte HELT övertygad än, men den kommer liksom krypande. Känns alltmer ofta närvarande. Det blir bra. Det BLIR bra, hörni.

TISDAG: Ja, gomorron Köpenhamn och vi har alltså – kors i taket – packat träningskläder och tänkte köra ett varv på gymmet på morgonen, kanske drar med Emilia på mina “5 snabba” (två varv, grejar vi det?!) och ja, blir nog tjugo minuter / en halvtimma men det är jag MER än nöjd med. Sedan duscha, byta om, fram med datorn, jobbfrukost och preppa inför dagen. Första visningen klockan elva, sedan rullar det på. Kul ska det bli! Och sa jag kallt?! Gah, jag får erkänna att jag trivs något bättre på den här modeveckan i augusti med klänningar, sneakers och Birkar. Men jag ska icke klaga, faktiskt inte det minsta lilla…

Middagsbokning på Delphine och Ida ansluter, så trevligt! Ser fram emot bubbel, planer och en kul kväll i en av mina absoluta favoritstäder. Vad är det egentligen med Köpenhamn, man får alltid sådan energi av denna stan?! Allt känns liksom lite… HÄRLIGARE här. Alltid.

ONSDAG: …Sedan blickar jag längtansfullt över mot Falsterbo men nej, vi öser på i Köpenhamn och jobbar här även onsdag. Sedan sammanfattar vi såklart trender och spaningar i en maxad podd, den släpper vi nästa vecka. Sent onsdag kväll bär det hemåt igen, då kommer jag längta efter att krama mina randiga små pyjmasklädda! Eller, det gör jag redan…

TORSDAG: Skriva torsdagstipset här i bloggen, åh, har en riktigt härlig idé till denna veckas tips. Packa upp, komma ikapp, admin-jobba och ösa på med Ellen och Caroline på kontoret. Måtte nu leveransen av våra diamanthjärtan Astrid ha kommit. Svämmar över i inboxen av frågor kring detta smycke, jag blev extra glad över ett mail från en kund som ville komplettera sitt Mary i gult guld med ett Astrid i gult guld. För det är precis så jag älskar att bära dem! Nog om detta, en hel del smyckesjobb blir det just nu, och det är sannerligen ett kärt besvär. Älskar varje sekund av det, kan inte fatta att den där drömmen jag gick och bar på så länge är här, nu, levande, pågående. Tacksam. Och påminner dig därute – gör det. Om du har möjlighet, testa, våga ge drömmen ett litet försök, som ett sidoprojekt, tillsammans med någon annan, hur som, vad som, bara du blåser lite liv i den. Det är aldrig för sent.

FREDAG: Fredagstennis på morgonen. Sedan: Skrivjobb inbokat, eller nej, det är faktiskt inte helt sant – det ska bokas in! För det behövs. Inte minst med tanke på att jag har ambitiösa planer för bloggen under denna vår. Vi får de hur det går, men det känns faktiskt rätt rimligt och framför allt väldigt roligt. Någon vi jobba igenom på vår lilla konferens i förra veckan…

På kvällen ska dottern spela tennistävling på lilla klubben hon spelar i, jag hoppas att jag kanske kan smita in och heja. En fredagskväll i en tennishall, kan typ inte tänka mig något bättre efter en sådan här vecka med mycket intryck och en resa.

LÖRDAG: Träning inbokad – eller nej, inte heller helt sant. Träning SKA bokas in. För annars blir det då rakt inte av. Jag lägger ingen bra träningsvecka bakom mig, kände mig dock inte på topp så jag lyssnade på kroppen. Men nu hoppas jag att kroppen lyssnar på mig och vill köra igång. Jag längtar, står ju egentligen inte ut med en vecka utan träning längre. Jo, dit har jag kommit. Hjälp. En resa, kan jag säga.

Hmmm, tror att dottern har simtävling också, på klubben, men detta har fadern bättre koll på. Och stallet – och är det tennis lördag också? Ja, den här veckan behöver nog egentligen styras upp lite bättre och här ligger jag i en fluffig hotellsäng i Köpenhamn och borde sova.

SÖNDAG: …Första februariveckan går mot sitt slut och jag hoppas att vi på söndag konstaterar – när vi sjunker ihop i soffan, kanske med en brasa – att det blev riktigt bra sådan. Ganska späckad och kanske lite stökig men ändå BRA!

Önskar dig en riktigt, riktigt bra vecka! Och nu ska jag släcka lampan här och hoppas att jag får lite sömnpoäng här i det danska mörkret. Det där man alltid TÄNKER att man ska göra, när man njuter av att sova på hotell själv: Sova gott. Länge. Bra. Vilket ju inte är helt enkelt att göra på beställning?! Well, att stänga datorn kan ju vara ett första steg. Och sedan INTE scrolla en halvtimma på Instagram, nope, jag ska verkligen försöka att inte göra det…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.