Måndagsrapporten – Årets Mama, tandis & det stora släppet!

En rolig vecka väntar, när jag snart vänder blad till måndag. Ett röda mattan-uppdrag, en rolig LIVE-sändning och…

Och jo, blir det i veckan det sker: Det STORA släppet av mina allra första Ebba Sports-produkter? Jamen ALLT talar för det, planen talar för det, men… Nej, jag vågar inte riktigt ropa “hej” ännu. Haha, jag är ju rätt bra på att ropa hej, som ni vet. Och så bidde det ingenting. Skriver jag det här, då är väl chansen ännu större?! Jo, det SKA bli så!

Läget just i skrivande stund: Kom hem från Dalarna igår kväll, efter att ha kört upp i fredags för att se till väveriet, ta ett möte och preppa inför julmarknad.

Nu: Söndagseftermiddag i en tennishall i Tumba, så jag passar på att dra igenom veckan – i min kalender och i mitt huvud. Måste verkligen rekommendera denna rutin, alla därute kanske redan GÖR det?! Men att faktiskt titta igenom veckan, dag för dag, checka av: Får jag in allting? När får jag in mina tre (gärna fyra…) träningspass? Går inte det? Nope, då får jag sätta en annan – rimlig – plan. Lite så.

MÅNDAG: Ah, rivstartar veckan hos tandis! Tandläkaren. Både Klas och jag ska dit. Well, får hoppas att det bara är rutinundersökning och inte nåt mer än så, ALLTID lika orolig, spelar ingen roll att jag VET att min Sonicare jobbar på bra. Spelar heller ingen roll att vår tandläkare Maria är världens snällaste, jag tror ALLTID att jag ska ha fått plötslig tandlossning och typ fjorton hål

Därefter skjuta Klas till skolan, måndagsmötet får jag ta digitalt på vägen – och förmodligen ansluta till lite sent. Jag får be om en uppdateringen efteråt, från min nya kollega Louise! Sedan “före lunch”-tennis, som jag ju egentligen borde prioritera bort, samtidigt: Nej. Jag kommer få en rejäl energikick av den, så jag satsar på det och kör istället en wrap vid datorn till lunch. Därefter poddinspelning, sedan iväg till Djurgården och Junibacken för att förbereda inför kvällens direktsändning från Årets Mama 2022.

Så, vill du haka på till Årets Mama-galan – utan att ens behöva dra på dig högklackat? Grattis, det går utmärkt. Släng dig i soffan vid 18.30, och kolla in MQ:s Instagram, så hittar du min livesändning. Jag ska se till att bjuda på stiltips, spaningar och fånga så många glada gäster och glammiga mamas som möjligt!

TISDAG: Efterlängtad frukost-powerwalk med en tidigare kollega och kompis! Hon var med i begynnelsen av Ebba von Sydow Jewelry – och har betytt så mycket för mig, så det ska bli superkul att “catch up”! Därefter till kontoret, poddinspelning på eftermiddagen och sedan köra till pingisklubben på Lidingö på eftermiddagen.

Hmm, träning ser mörkt ut måndag – tisdag alltså. Eller ja, en powerwalk och en timma tennis i och för sig, jag glömmer liksom att det också ÄR träning

ONSDAG: Matsäck på förskolan, icke glömma! Har i och för sig en ordningssam minsting som SJÄLV påminner om detta, om resten av familjen glömmer: “Imorgon är det MULLE med matsäck och jag vill gärna ha FEM pannkakor”. Go Ernst, minst i familjen men samtidigt familjens fantastiska lilla virvelvind. Nu med sin allra första lösa tand! Kan för övrigt mycket möjligt åka ut den här veckan, då får jag ordna med tandfen…

Ögonhälsa, snygga bågar och smarta val i glasögon- och lins-djungeln? Det står högst på agendan denna dag! LIVE-sändning tillsammans med Synoptik på kvällen, tillsammans med Synoptiks grymma optiker Rebecka Rane!

TORSDAG: Frukostmöte även idag, oj, inte en enda “tom” morgon i kalendern den här veckan inser jag?! Men samtidigt, jag gillar frukostmöten. Trevlig kombination av LYXEN med en finfrukost på stan, och att ses och få bra saker gjort. Emilia, Ida och jag ska träffa Therese och smida planer inför nästa år, så jag ser fram emot det.

Sedan ska jag leverera bilder, texter och material inför julkampanj – och det är deadline idag, så jag behöver sätta av “kontorstid”. Japp, får blocka upp kalendern, för på eftermiddagen är det redan två möten inbokade, vilket lär ta två timmar minst. Eller tre, såg jag faktiskt nu…

Kanske hinner jag med ett träningspass efter jobbet?! Jo, jag ska boka in det.

FREDAG: Fredagstennis, hurra! Eftersom torsdagen typ slukas upp av möten, så ska jag försöka hålla fredagen mötesfri istället. På kvällen ska vi äta efterlängtad middag med kompisar, ska styra upp det på något bra.

LÖRDAG: Okej, morgonpass på min pilates-styrketräning får det bli. För att säkert få till ETT pass. Ska boka in der redan nu. Sedan: Padelturnering, wooho! Sexton blir vi – TROR jag – och det blir en härligt svettig eftermiddag, följt av middag på kvällen. Sååå trevligt! Det har peppats rejält i Whatsapp-slingan kring detta, kan man säga! Nej, jag är verkligen ingen padelspelare MEN jag tackar icke nej till kul spel, och att svettas och springa efter en boll i himla trevligt sällskap. Så vi kör! Underbart nog känner jag – vilket är helt unikt för mig – inte sååå mycket press på padelplanen heller. Det är liksom… Ja, jag vet inte, jag kan på någon vänster acceptera att jag är hyfsat kass / helt okej och NÖJA mig med det?! Ja, fråga mig igen nästa vecka, så kanske det låter annorlunda, haha. Eller, fråga mig, när jag kommit ur en svettiga “Alla mot alla”-match…

SÖNDAG: Andas ut efter turneringen – och hämta Marianne efter sleepoverkalas med simkompisarna. Ja, det är väl det. Eller tennis såklart, och kanske sonens handboll på Lidingö och ja, en lugn söndag helt enkelt!

Önskar dig en UNDERBAR vecka, späckad eller inte – och glöm inte: Andas, tre djupa! Och släpp ner axlarna. Ett, två, tre, allt bli bra.

5 reaktioner till “Måndagsrapporten – Årets Mama, tandis & det stora släppet!

  1. Alltid så roligt att läsa måndagsrapporter från dig! Någon gång blir jag alldeles matt av allt du ska hinna, oftast tänker jag “jodå, sådär mycket kommer jag också fixa den här veckan” och blir peppad. Oavsett är jag på bättre humör när jag läst, tack för det.
    Ha en fin vecka, vi är fler i gänget som jobbar på med andningen 😊

  2. Härlig vecka 🙂 jag undrar om det går att se er live med Tretorn någonstans? Letat och letat men hittar inte.

  3. Men visst! Grovplanerar alltid nästa vecka på fredagen och sedan går jag igenom den igen mer noga och refreschar minnet på måndag morgon pga glömmer bort allt vad jobb heter under helgen 😄👍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.