Lugnet föder idéerna

Tänk att det nästan aldrig slår fel. Och slår det fel, då har inte riktigt lugnet infunnit sig, tänker jag? Pratar om inspirationen och idéerna. Som kommer ur lugnet och miljöombytet. Som att jag lämnar stressen i stan och att luften är lite högre härnere. Då kommer idéerna flygande! Promenerade längs stranden idag, denna söndagsförmiddag, och tänkte att jag måste skriva en ordentlig LISTA. Över vad jag drömmer om att göra, sedan prioritera och sätta deadlines. Rimliga, roliga, specifika sådana. Förmodligen också dela upp tankar i flera listor, för Bookbinders, för Säker stil, för mitt eget bolag, för min baby Ebba von Sydow Jewelry, en för bokdrömmarna, en för… Ja, listor får det bli. Och deadlines. EN sak vet jag säkert, att säga ”sen” leder ingenstans för min del. Jag behöver en tidsplan! Gärna lite morötter och piskor på vägen också, haha.

Nu ska jag tillbaka till stan – och jag tar med mig idéerna. I stan hoppas jag att det blir ”görande”. Fyra veckor kvar tills vi siktar på att flytta ner hit för sommaren, så det får allt bli EFFEKTIVA veckor. Givetvis jobbar jag härnere sedan, men ändå. Jag hoppas kunna vara här då, utan att behöva åka upp alltför mycket innan augusti. Blir säkert ett par gånger men ska ändå försöka minimera. För barnen blir det ju en halv evighet och de längtar så. Ja, jag med som ni förstår!

3 reaktioner till “Lugnet föder idéerna

  1. Håller helt med! Spenderade långhelgen på landet i Mariestad och idéerna bara poppar fram!! Måtte jag komma ihåg hur bra, och hur pepp och hoppfull man kände sig när man är tillbaka i staden-lunken. Men du har väl rätt där, det är deadlines och listor som gäller!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.