Lugnaste kvällen + söndag i rutan

Åh, har haft en härlig lördag – lugn morgon. Ernst vaknade vid halvåtta, sådan lyx! Johan var ute på middag i fredags, när barnen och jag var på Nötknäpparen, så hann fick sovmorgon.

Den här lilltomten – som sov i tomtekläderna – och jag smög upp och satte på Barnkanalen på Gammel-tv och tittade på det som bjöds.

Sedan vakade dottern, som sover lätt. Kröp ner i soffan med oss, jag började göra frukost, tände ljus och ja, det blev helt enkelt en harmonisk helgmorgon. Som man älskar dem! Sedan vid elva så packade vi ihop oss. In i vita Säker stil-Volvon och ut mot släktkalas på Ekerö, hos Johans kusiner. Hästar i massor finns där, till Ernst lycka, och underbart julbord, samt ett uppdukat pysselbord för barnen. Så trevligt, vi stannade säkert till fem på lunchen därute och sedan hemåt. Barnen somnade i bilen på vägen hem, väl hemma blev det Ture Sventon (den nya, riktigt spännande och välgjort!) och sedan vet jag inte mer, för jag somnade i soffan kanske kvart i tio.

Imorgon bitti åker jag in till Nyhetsmorgon för att prata Nobel i rutan med Maria Forsblom. Ska bli superkul! Kolla in tjugo i tio, då kör vi ett maffigt Nobel-svep, missa INTE det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.