Lekland, smoking-fest och nu…

Tack för kommentarerna kring pension och sparande. Så viktigt att diskutera detta tycker jag, inte minst kring den obetalda projektledarrollen i familjen som så ofta faller på oss kvinnor. Och vilka konsekvenser det får. Återkommer till ämnet!

Jag sitter just nu, denna söndag, och filar på ett “Kungligt fredagsgodis”, det får bli en söndagskaramell helt enkelt. Puh, andas också ut efter senaste dagarnas kalas-race: kunglig galamiddag, barnkalas på lekland för vår älskade mellanpojke som fyllde sex (!) igår – och gårdagens härliga smokingfest, där vi firade en fantastisk 40-åring. Födelsedagsbarnet höll ett sådant fint, tänkvärt tal, jag hade urtrevligt vid mitt bord, fantastiskt fint fixat alltihop, kort sagt, en underbart kul kväll!

Härnäst väntar två heldagars konferens som rivstartar nästa vecka, en stor internationell kreatörskonferens utanför London arrangerad av Instagram och Facebook. Kommer bli intensivt men bra, gissar jag. Ska bli grymt intressant, uppdaterar givetvis mer om detta. Hoppas att ni njuter av en lugn, skön söndag!

2 reaktioner till “Lekland, smoking-fest och nu…

  1. Hej Ebba!
    Har du några tips på bra restauranger i Sthlm för en barnfamilj? Vi åker från Gbg till Sthlm i veckan och försöker hitta tips på vart vi ska äta och vad vi ska göra. Kram och tack för en fin blogg

  2. Hej Ebba,

    Vad är det för märke på din fina fest-kjol nu igen? Du har säkert skrivit ut det tidigare… skulle du även kunna tipsa om snarlika kjolar, långa, böljande, färgsprakande härliga skapelser! Jag ska på fest och skulle så gärna hitta en liknande kjol! Tusen tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.