Knackar den på för att stanna?

/ I samarbete med Wakakuu och nya kollektionen #wakakuuicons /

5A1A4624

Är sedan länge trogen kund hos Wakakuu. Försöker alltid klämma in ett besök hos trevliga Wakakuu-gänget när jag är i Göteborg. De är grymt duktiga på att handplocka ett fint urval och har riktigt bra service, snabba leveranser och jättegott kaffe i butiken, hehe. Nu har de lanserat en helt egen kollektion, Wakakuu Icons. De har lagt ner enormt mycket jobb på att ta fram fantastiska basplagg som håller – både vad gäller kvalitet och design. Jag var inte svårövertalad när de frågade om jag ville samarbeta och styla mina favoriter…

5a1a4771.jpg

Jag föll för den beige kappan och vita skjortan, som jag har under. Lisa Höök plåtade mig i vårsolen här på vår gata i förrgår – åh, man VILL ju bara ha ljusa färger nu när våren knackar på! Knackar på, säger jag, för den kanske väljer att vända i dörren – och säga “eh, vi ses i april”. Men ändå, jag är optimist. Så optimistisk att jag körde bara ben till, haha

5a1a4928.jpg

Och här har jag stylat kappan “ton i ton” men kollektionens beige blus under. Vi MÅSTE prata kort om den beige blusen. Ser inte alltid mycket ut för världen när den hänger på galgen. “Jag försvinner i den här färgen”, tänker man. Men icke, det är en riktigt användbar höjdare, säger jag. Snyggt till grå kjol också, mixa olika nyanser av grått och beige från topp till tå…

Slutligen, koden SAKERSTIL ger 15% rabatt på kollektionen just nu!

8 reaktioner till “Knackar den på för att stanna?

  1. Jag gillar verkligen den tunna beige ullkappan du visar, även kronprinsessans är snygg. ✨

  2. Ebba, jag måste fråga. Blusen i deras kollektion är gjord av 100% polyester. Enligt min erfarenhet är polyester inte särskilt behagligt att bära, känns ganska billigt, blir lätt statiskt och drar sig väldigt lätt i sömmarna. På H&M kostar en polyesterblus ca 200kr, men här nästan 1000kr. Är ser något extraordinärt med just dessa blusar som gör att de ändå blir prisvärda? Jag är verkligt nyfiken, och hoppas att du inte tar illa upp av min fråga.

    1. Jag kan på många sätt förstå att väljer att inte svara på min kommentar eftersom du ju har ett samarbete just nu. Jag hoppas att du, med ditt inflytande, tänker på materialen och hur de tillverkas så kanske de aktörer som du arbetar med gör bättre, klokare val framöver. Det är ju så förjordat onödigt med kläder som i princip är tillverkade av råolja – när det finns alternativ som är så mycket bättre på alla sätt. Tack för att du åtminstone läste mina kommentarer.

  3. Otroligt snygg kappa, men beige är inte helt min färg. Satsar på att hitta en i puderrosa eller ljusblått i vår 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.