En Meghan-höjdpunkt (och en trött mamma)

Lagom mör (eh, väldigt) efter gårdagens underbara tjejmiddag, fullständig rapport kommer – först, måste bara uppdatera om denna vita, drömmiga Meghan-höjdare (alltså, som hon levererar, har inte kommit över detta ännu!):

sdltd9a0adb_normalpreview.jpg

Alltså, jag orkar inte så snyggt! Vitt, alltid en vinnare. Om man lyckas få till det som Meghan, vill säga. Detta är verkligen kungligt utan att bli det minsta tråkigt.

sdltd9a1396_normalpreview.jpg

Snart kan man (eh, jag?) väl få börja spekulera i namn? Åh, så skoj detta ska bli. Som den nörd jag är, tycker jag också att det ska bli himla kul att se vad de kommer köra för “stil” på babykläder…

sdltd9a05fd_normalpreview.jpg

Foto: Alastair Grant / TT, Heathcliff O’Malley / TT.

Nu ska jag återvända till simkalaset här på Mörbybadet, där två glada barn strax ska hoppa i poolen igen. “Mamma, du får sitta och jobba hur länge du vill OM du vill, för vi kan bada hela natten...”. Jotack kära barn – men snart längtar mamma VÄLDIGT mycket hem till soffan. Hem till middag, hem till en lugn, skön kväll. De lär ju i alla fall somna snabbt efter detta, härligt badtrötta efter superkul kalas!

12 reaktioner till “En Meghan-höjdpunkt (och en trött mamma)

 1. Inte får man väl sitta med mobil eller dator om barnen badar? Har läst att många badhus har mobilförbud då föräldrar var mer intresserade av mobilen än att ha koll på sina barn i badet!

   1. Åh stackars dig Ebba- nu får ni lägga ner med dumma kommentarer!! Du e grym och bry dig inte om negativa och missunnsamma människor. Det är synd att man inte kommit längre i sin personliga utveckling!

 2. Lena, tagga ned lite! Gissar att barnen kan simma och att det finns fler ögon på barnen!

  1. @J: det spelar ingen roll om barnen kan simma eller inte, upp till 12 år måste barn ha en vuxen med sig i badhuset (och det räcker inte att den vuxne sitter i cafeterian eller bredvid bassängen fipplandes med mobilen eller annat). Ebbas barn är ju dessutom bara typ 4 och 6 år och då kan de verkligen inte lämnas utan uppsikt, simkunniga eller ej.

 3. Meghan är outstanding! Vilken inspiration! Alltid så himla snygg… kan det stämma att hon inte har någon egen stylist?

 4. Jag tycker Lena gör en klok reflektion – det har ju tyvärr hänt saker – men kände samtidigt att du säkert har koll Ebba!
  Så snygg hon är, Meghan! Härlig stil. Det vore ju kul om hon går på vad hon själv tycker, utan stylist. Det enda jag undrar över är klackhöjden – hur sjutton orkar hon gå i så höga skor? Snyggt, men jag minns det som väldigt jobbigt då jag väntade barn.

 5. Vad tänker du Ebba, om drevet som pågår mot henne i Storbritannien? Bor där själv och det är en hänsynslös häxjakt på henne i ALL media. De har vänt sig helt emot henne. Skrämmande. Och frågan blir ju till slut, hur länge hon kommer orka.

 6. Megan är väldigt stilsäker, hon lyckas alltid. Jättesnyggt med detta vita!

 7. På badhuset där jag bor är det totalt skärmförbud överallt i hela huset oavsett om du har barn med dig eller inte !!
  Bra tycker jag👍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.