Jobbresa till London Fashion Week

Hej från kontoret, sitter här med en kaffe och septembersolen strålar in över mina nymålade (!) köksluckor. Måste visa er färgen, jag är sååå nöjd

Sitter nu och förbereder inför London-resan, på fredag morgon åker Emilia och jag dit för Säker stils räkning. Vår agent Ida hänger också med. Då har London Fashion Week dragit igång, samt att vi ska intervjua en internationell superstjärna på fredag eftermiddag, som kommer att dyka upp i Säker stil-podden. Har skickat iväg frågeunderlag på engelska, kollat igenom schema för den späckade fredagen som avslutas med en middag och därefter en cocktail-drink som Ralph Lauren bjuder in till. Vi ska också spela in en “direktrapport-podd” från London, lite som den vi gjorde från Köpenhamns modevecka. Blev så uppskattat, vilket jag är glad för. Som gammal radiojournalist älskar jag att våga testa nytt med podden, som att plocka ut den till en uteservering i London en fredagseftermiddag.

5a1a1575_1.jpg

Jag stannar i London över helgen. Ska försöka få till ett möte där på måndagen också – inväntar just nu mail om huruvida det klaffar. Håll tummarna! Och okej, jag har förstås också en kunglig agenda, har ett VÄLDIGT roligt besök inbokat på lördag…

10 reaktioner till “Jobbresa till London Fashion Week

 1. Hej Ebba!
  Det låter superspännande och vad kul att det kanske blir något kungligt. Jag vill att du ska veta att jag gillar innehållet kungligt fredagsgodis :-).
  Den där direktpodden, när släpptes den? Jag har lyssnat på alla poddar och har svårt att minnas den nu så undrar vilket datum den lades upp där poddar finns och vad den heter? 😀

  Ha en bra dag och trevlig resa!
  Kram

  1. Direktpodden från Köpenhamn släpptes 9 aug -18 och heter: Höstlöftet, trender och cykelbyxans comeback.

   1. Tack så mycket! Då har jag redan lyssnat på den 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.