Jamen såklart – TACK för input!

Jamen tusen tack för BRA input på min lilla undersökning om skärmtid. Jag har ju världens bästa bloggläsare. NU har jag – efter er kloka input – lagt till fält där du kan kommentera. Så, in och svara, lovar, det tar inte lång tid och jag blir så glad om du kommenterar!

Scrolla längst ner i undersökningen om du vill vara med och tävla om signerade Säker stil-böcker. Jag utser fem vinnare som får ett signerat ex av vår senaste bok hem på posten, som tack för hjälpen.

SVARA GÄRNA HÄR – lovar, det tar EN minut!

PS. Presenteras i stolt samarbete med Telia och deras familjeabonnemang!

3 reaktioner till “Jamen såklart – TACK för input!

  1. Hej, en fråga som inte alls har med ämnet att göra men vart kommer din jättefina kofta ifrån?

    Med vänlig hälsning, Anna

  2. Varför är undersökningen bara för dem med barn, vill du/Telia inte ha svar från oss vuxna med som inte har barn? Jag skulle kunna svara på frågor om min egen skärmtid som vuxen, men det är flera obligatoriska frågor kring barn. Inte heller något svarsalternativ på dessa som tex “inga barn i hushållet”.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.