“Jag bara gör det, mamma”

Den här sommaren. 2018 glömmer vi aldrig. Overkligt vacker kväll. Ännu en. Ser ni Öresundsbron långt därborta?

img_4545.jpg

Älskade 7-åring. Min “först och störst”, alltid! Igår kväll stack vi ut till den lilla hamnen i Skanör och åt middag ute i kvällssolen, sedan kvällsdopp från nya badbryggan. 23 grader i luften, strax efter klockan åtta. Gyllene mild sol, turkosblått hav.

Det finns tre nivåer på nya bryggan, de större barnen hoppade från den högsta. Jag tänkte stajla lite för barnen och hoppa (på den lägsta) men ehm, fegade ur. När man väl står där, så är det ju alltid rätt mycket högre?!

Då tog dottern bestämda kliv upp till högsta nivån och sa kort och gott: “Jag bara gör det, mamma” – och hoppade i. Vips. Vår modiga! Det var ett sådant där ögonblick när man inom sig tänker “VAR fick hon den egenskapen ifrån?”.

4 reaktioner till ““Jag bara gör det, mamma”

  1. Fast hur tänker du nu?
    Av de senaste 10 inläggen hittar jag ETT med adlinks och då tycker iallafall jag att texten var både personlig och ‘arbetad’. Särskilt om man jämför med andra influencers. Nu vet ju inte jag vilka bloggar du följer annars men med influenser mått mätt så upplever iallafall jag att det här är en av väldigt få bloggar som faktiskt inte dränker läsarna i reklam. Visst det är mer än det var innan, men då var det väl mer personligheten Ebba snarare än produkter som marknadsfördes så det är väl inte så konstigt?

  2. Oj ser nu att kommentaren jag svarade på togs bort så det här ser ju plötsligt lite knasigt ut. Min kommentar var alltså ett svar till Anette.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.