Idag är det ingen vanlig dag

Åh, jag hade en sådan HÄRLIGT uppiggande lunch idag! Nu låter jag kanske jobbigt positiv här – men det var verkligen så himla trevligt. Idag firade jag nämligen Ebbadagen med detta härliga gäng. Och när någon sa “Ebba”, så tittade alla åt samma håll eftersom vi alla förstås heter Ebba…

28684807_10157212971763146_6872995508181270528_o

Namnsdagar, vad ska de vara bra för tänker man. Äsch, varför INTE ta tillfället att fira?! Dra ihop ett gäng bekanta och bekantas bekanta som du kanske helt enkelt bara delar namn med – så gjorde en Ebba i bekantskapskretsen och nu har den här årliga lilla lunchtraditionen hållit på i flera år. Ibland är vi betydligt fler, ibland färre. Men det är alltid superskoj. Hurra för mig, hurra för oss, hurra för alla Ebbor därute! Och hurra för att ta ett ganska icke-spännande tillfälle (som en namnsdag ändå för kategoriseras som) för att fira lite i vardagen.
KOMMENTERA!

7 reaktioner till “Idag är det ingen vanlig dag

  1. Vi firade namnsdagar med tårta och en liten present när jag var liten, helt till jag upptäckte att jag har tre namn och min syster har fyra och hennes firande slutade med att jag grät mig igenom hela fikan för att livet var orättvist, haha! Kanske har vuxit ifrån det nu?!

  2. Ebba är ett himla himla himla fint namn. Så klassiskt och vackert, passar i alla åldrar!
    Kul tradition också! Jag borde göra något liknande på Kristina-dagen, inte så många i min ålder (född -84) som heter det i tilltalsnamn, men vanligt andranamn ju, så vi borde bli några stycken i bekantskapskretsen ändå.

  3. klurigt för en annan som heter Ewa, just våran dag har alla redan planer.. 🙂 jätte gullig grej ni gör!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.