Höll ju på att glömma…

Stoppa pressarna! Höll ju helt på att glömma den här looken, som flimrade förbi i mitt kungliga flöde tidigare i veckan. Och som jag tänkte att jag måste visa er…

sdltdbbb81a_NormalPreview.jpg

Kronprinsessan Mary gjorde som vår egen kronprinsessa, och delade – under stort jubel – ut pris på danska Rainbow Awards, ungefär som QX-galan här hemma. Och looken, wow! Jag hade då rakt ICKE kunnat ha detta men den här rosa stassen liksom bara rinner på henne – och visst är hon stylish?

sdltdbbb825_normalpreview.jpg

…Och vi passar väl på att minnas hur kronprinsessan såg ut, när hon delade ut bejublat pris till Jonas Gardell år 2013?

sdlsz13919f_NormalPreview.jpg

Foto: Martin Sylvest / TT, Leif R Jansson / TT.

Stiligt på så många sätt. Kommentera gärna!

8 reaktioner till “Höll ju på att glömma…

  1. Fint inlägg! Undrar så över drottning Silvias gångstil. I den ljusblå dräkten ser man henne hålla båda händerna på en liten väska framför sig. Som om hon förde den framåt. Elegant och fotovänligt vid pose, men hur lyckas man hålla armar och händer så och ändå ha naturlig gångstil? Kan du göra ett inlägg om gång och hållning, och armar och händer? 🙂 Vore kul!

    1. Jättebra fråga! Jag har också tänkt på den fantastiska hållningen alla kungligheter har (de flesta iaf:). Så ståtliga! Mary ser helt magiskt snygg ut, håller med dig Ebba!

  2. Undrar bara varför du inte skulle kunna ha denna rosa outfit? 😊

  3. Vilken underbar outfit! Magiskt! Och jag hade inte heller kunnat bära upp den (dvs inte känt mig bekväm) men Mary ser fantastisk ut.

  4. Härlig outfit, som jag faktiskt skulle kunna se dig i Ebba!! Ha en fin helg!

  5. Älskar fortfarande Victorias gula smycken från galan. Ville såå gärna ha likadana. Visst hade du likadant halsband, Ebba?
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.