Hjälp, kan detta stämma?!

Vad är det med maj? Alltid samma sak, lite som november typ. Plötsligt säger det pang. Allt på en gång, håll i er, för nu kör vi. Här hemma är det invaderat av folk och det görs kaffe på löpande band. Väldigt roliga, fullspäckade dagar och solen skiner, vilket jag JUBLAR över idag, eftersom vi ska jobba utomhus…

Fick just tips om att vår matlagning från TV4 nu ligger uppe i “ihopklippt” version HÄR – kul! Och en annan sak, som är ganska akut. Eller väldigt akut. Tydligen börjar boken sälja slut, vilket är fullständigt galet. Jag jagade runt hela morgonen idag, för att försöka få svar på läget, men det tycks börja ta slut på lagret. Kan detta verkligen stämma?

Men nu såg jag på Bokus att den är “tillfälligt slut” och blev himla stressad. Ja, såhär är det ju när man tar hela risken själv för bokens produktion, jag är involverad i alla bitar. Som att till exempel hela tiden kolla runt, så att boken finns, så att leveranstiden är snabb, så att alla är nöjda. Tack och lov jobbar nu världen bästa Ida, min agent och kollega, för fullt med att ta reda på hur läget är. Håll tummarna.

Och jo, visst är det fantastiskt om den nu ÄR slutsåld – men det är inte vad vi hade räknat med. Speciellt inte såhär inför mors dag, den blommande våren och maj, då vill jag ju inte stå utan böcker. Det ska i och för sig finnas kvar ute i Akademibokhandeln, så skynda gärna dit om du vill haffa ett ex. Men, som sagt, detta är ju världens lyxigaste problem… Och världen stannar ju inte direkt men för mig, så är det såklart viktigt.

KOMMENTERA GÄRNA!

21 reaktioner till “Hjälp, kan detta stämma?!

 1. Men Johan då? Ja, eller delar han fortfarande ut paket på Postnord?

 2. Åh nej! Jag som inte hunnit beställa en än och adlibris skickar inte till UK… 😔

 3. Tyvärr har jag fått detta svar även från Adlibris.

  1. Jag beställde i söndags och fick mail att den nu avbokats… 😞

 4. Bara att gratulera till ett fint jobb ni gjort!
  Tycker mycket om boken och har redan använt flera recept!

 5. Kära Ebba vet inte om du hunnit läsa en kommentar jag hade på en annan plattform!
  Önskar 2 st signerade ex som skall följa med mig på min nostalgi resa till USA i sommar som går till NYC ,Chicago och Half Moon Bay ,CA.
  Bor i Göteborg men flyger ut ifrån Arlanda 28/6 kan detta ordnats på något sätt!
  Må gott och njut av framgången

 6. Förstår att den sålt slut för den är toppenfin!! Gjorde kycklinggrytan förra veckan och det blev succé hos både barn och vuxna! Heja!

 7. Kommer de tryckas fler böcker eller är det slut för evigt??? 🙂

 8. Jag är ingen fena i köket men nu har jag gjort både don vallmokakan och ugnsomeletten. Oj så bra det blev!!

 9. Men vad roligt ändå! Märks verkligen hur hårt du jobbar! Hoppas ändå att du njuter av dessa nyheter, alltså att boken är slutsåld. 😊
  Kram och bra jobbat!

 10. Ja, blev så besviken när jag nyss fick mail från Bokus att min order från i söndags avbokats 😞

 11. Frågan är ju om Johan efter att har sparkats från Bonniers C-more Adlibris etc. Nu även har raserat Bokus?!

 12. Boken är inte slut på Bokus!!!!!!!!!!!!!!!! Beställde den igår förmiddag!!!!!!!!! På eftermiddagen kom ett mail att den är skickad och på väg till mig om några dagar. Intressant att få den!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.