Min bästa accessoar

I annonssamarbete med @synoptiksweden #withSYNOPTIK /

Min bästa accessoar såhär års? Solglasögon. Äntligen högsäsong för denna fantastiska accessoar, som blir pricken över i:et på vad du än har på dig. För mig är solglasögon verkligen som ett smycke. Som dessutom ger det viktiga skydd som dina ögon (och den tunna huden runt ögonen) behöver i starkt ljus.

Tänkte att vi kikar lite närmare på trenderna och börjar med…

Att konstatera att det är roligare än någonsin, om du är på jakt efter nya solglasögon. Detta slog mig verkligen när jag gick igenom utbudet i min närmaste Synoptik-butik. Wow! För trenden är just det: ROLIG. Lekfulla former, geometriskt, mycket färg och bågar med det lilla extra, som sticker ut. 70-tal men också 90-tal. Som dessa, kantiga, väldigt smickrande för de flesta ansiktsformer. Älskar också att de är…

Pudrigt ljusa i tonen, färgen på bågen är rosa-beige. För min del så satsar jag också på ett par slipade solglasögon, alltså solglasögonen med min egen styrka. Så skönt på sommaren, då jag har dem på mig jämt!

En annan kul trend är graderade solglaset som går från mörkt till ljust – eller glas i “glassiga” toner som rosa, mint och isblå:

En större maxad båge i klassisk Hollywood-stil är heller inte fel. En look många trivs i – och klär i. Jag gillar då en kul twist, som dessa från Gucci med en rätt skarp rektangulär form och glas som går åt brunt:

Stor pilotbågen är mångas favorit – men våga gärna testa en annan variant, fortfarande med tunna bågar men med en mer lekfull form! Som exempelvis om dessa, liiite i samma “skola” men de har en kattformad båge som är helrätt.

Framför allt, det allra viktigaste tipset – prova, prova, prova! Gå utanför sdin “comfort zone”, om så bara för att testa i tre sekunder och fnissa åt dig själv i spegeln. Utmana dig själv. Och be om hjälp i butiken, i alla Synoptiks butiker finns utbildade glasögonstylister. Det är så du hittar just din perfekta solglasögonlook.

OCH – glöm inte! Du kan lämna in dina gamla solglasögon, i din närmaste Synoptik-butik, tack vare Optiker utan gränser så kan de göra stor nytta.

KOMMENTERA GÄRNA! Kul att höra vilka bågar du gillar bäst?

9 reaktioner till “Min bästa accessoar

  1. Äntligen sommar känner jag när jag ser och läser inlägget! Blir sugen på alla bågar och alla fina klänningar!!!!

  2. Wow! Vad snygga bågar, på en snygg tjej! Blir sååå sugen på att köpa nya, alla är fina, svårt att välja! Var är den flerfärgade klänningen ifrån,så snygg även silverarmbandet med kulorna? Allt är snyggt!

  3. Åh så härliga bilder, som man längtar efter sommaren nu😃
    Det fina armbandet med kulor i silver vart hittar man det?

  4. Suppert snygga kläder på dej Ebba hur är de med Ernst han börja bli stor grabb ner kommer du till Skåne-land så man kund få köpa din bok ha nu en mysig helg

  5. Slipade solglasögon förändrade mitt sommarliv! Älskar solglasögon men kunde ju inte ha det när jag har glasögon.

    Men vad satsar du på för modell som slipade solglasögon? Det är ju lite dyrare så man kan inte ha sju olika och blanda med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.