Bokmingel på mitt kontor

Här kommer reklam för egen verksamhet, eftersom jag fått mycket frågor om signerade böcker. Vill DU köpa en signerad bok i Mors dag-present? Eller kanske till dig själv? Välkommen förbi mitt lilla kontor, på Nybrogatan 79 på Östermalm, nu på måndag 20:e maj, “drop in” mellan 16.30 – 19.00.

Jag bjuder på tilltugg och alla som köper nya boken då får en härlig goodiebag på köpet, bland annat med en av mina favoriter från Clinique! OBS, gäller på måndag 16.30 – 19.00, jag säljer och rear också de “gamla” kokböckerna för 100 kr / styck, på plats.

Jättevälkommen att komma förbi och haffa en present till dig själv, mamma, syrran eller någon annan som behöver firas i vår. Äh, det gör vi väl alla… Titta förbi på måndag, och passa på att köpa bästa presenten just nu! TIPSA GÄRNA EN KOMPIS DU TROR VILL KOMMA OCKSÅ! Eller få ett ex du redan köpt personligt signerat, det går naturligtvis också jättebra.

17 reaktioner till “Bokmingel på mitt kontor

 1. Synd man inte bor i Stockholm . Jag beställde signerad från Adlibris, fick t.o.m. betala frakt, och ingen goodiebag.

 2. Hej!

  Bor i Göteborg och har mailat dig då jag gärna vill ha en signerad bok (man skulle ju det) 😊

  Vart hämtar och betalar jag denna?

  😊

 3. Jag fick den ljuvliga boken av min dotter i morsdagspresent i söndags, eftersom vi då firade Mors dag här i Finland. Sällan har en bok lockat och motiverat mig så till att koka och baka. Jag har bakat både Vallmokakan och Systrarnas bästa brownies redan och båda var både lätt- och snabblagade och underbart goda.

  Jag bjuder gärna familj och vänner på mat men mitt problem är alltid att jag in i det sista velar med vad jag ska laga, kan bara inte bestämma mig. Med den här boken i köket känner jag att jag aldrig kommer behöva vela mera, här finns allt, gott och lättlagat.

  Så tack för en fantastisk bok Ebba Amy, Helen och min dotter Linda!♥️♥️

 4. Menar du att du kommer sälja sommar med systrarna von Sydow ? Ett sådant ex vill jag GÄRNA köpa!!
  Men bor inte i Sthlm, finns det någon möjlighet att du kan skicka ett ex om jag betalar för boken+frakt?

 5. Har fått hem den senaste boken, så trevlig.
  Undrar nu om det finns möjlighet att få köpa ”Sommar med systrarna von Sydow”. Betalar självklart frakt då jag inte bor i Stockholm.

 6. Kan man köpa både sommar med systrarna von Sydow och fest med systrarna von Sydow?
  Bor inte i Stockholm och betalar självklart frakten.

 7. Hej Ebba!

  Vill som flera andra här köpa era tidigare två böcker sommar med systrarna von Sydow och fest med systrarna von Sydow. Betalar såklart för frakten. Har mejlat dig nu precis! Har tidigare lånat dem på biblioteket men man vill ju ha de hemma i bokhyllan i köket också 😊

 8. Som så många andra är jag inte i Stockholm den 20 maj, och det retar mig. Är likväl intresserad av boken. Kan jag beställa från dig Ebba?

 9. Åh, de äldre kokböckerna! Jag har ständigt radarn på efter dem, men de är hopplösa att få tag i! Jag har också mailat om köp!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.