Hemligt projekt och LIVE med Lisen

Hej denna sena onsdagskväll, sitter med min kaffe i köket och går igenom morgondagen – spännande möten om… Ja, om en grej. Usch, låter ju hopplöst att vara sådär “hemlig” (irriterar mig själv ibland när det är ett evigt hemlighetsmakeri, inte bara i min bransch utan överlag – och jag tänker i mitt stilla sinne, men vänta med att säga någonting alls då). Men jag jobbar med en grej, en riktig drömgrej, som jag längtar efter att berätta mer om, som tar upp mycket av min tid, kraft och energi just nu – men vågar inte berätta för det kanske inte BLIR något alls. Det bidde bara en liten tummetott. Ja, som det är ibland…

Jag skrev ju ett inlägg om alla mina misslyckanden. Projekten som aldrig blev av. Måtte detta inte bli ytterligare ett av dem. Men okej, i så fall LOVAR jag att berätta om det efteråt, här i bloggen! Lovar, på bloggheder och samvete, för vad det nu är värt.

Sedan ska jag gå igenom morgondagens LIVE med Lisen Bratt Fredricson. Ska bli himla kul att lajva ihop, vi kör klockan 17.00 direkt från Bookbinders på Karlavägen, men kanske mer praktiskt: På min Instagram. Så varmt välkomna för en trevlig torsdags-live, passa på att hänga med oss. Blir förstås också en överraskning i form av ett härligt erbjudande, som KAN ha med platsen vi befinner oss på att göra?! Det var i alla fall inte jättehemligt.

Nu ska jag lyssna på Denise Rudbergs sprillans nya bok som “gonattsaga” till mig själv. Krypa ner i härligt svala lakan, balkongdörren på vid gavel och ljuden från gatan utanför. Konstigt, det är en sak som jag kommer sakna när jag snart flyttar ner till Falsterbo i drygt två månader: Ljuden från stan. Å andra sidan, när jag väl somnar därnere, så kommer jag definitivt att njuta av tystnaden, susande ljuden av grönska som smattrande sommarregn mot fönsterrutorna. Gonatt från mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.