Har man sagt A, får man säga kokbok

Inlägget innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Ska strax bege mig ut på promenad med Ernst i vagnen, han brukar vara ganska nöjd där – och hoppas då få tag i Amy på Marstrand. Vi planerar nämligen så smått inför en fjärde kokbok tillsammans, eller ett bokprojekt snarare – som förhoppningvis blir precis så himla bra som vi hoppas. Jag är otroligt glad över detta och tror verkligen till 120% på den här idén. Vår fjärde bok tillsammans, uppföljaren till förra årets “Små stunder”.

Borde väl skriva “hemligt projekt” och inte avslöja detta alls ännu. Eftersom det är väldigt långt kvar tills det blir verklighet, mycket (väldigt mycket!) jobb kvar tills vi fått ihop detta, både idémässigt, planeringsmässigt och rent recept-mässigt. Som att “berätta” i vecka sju typ. Men eftersom jag kommer jobba lite med detta den närmaste tiden, så tänker jag att det är roligare att ni får hänga med på resan, hela vägen…

20180628-20180628-IMG_0999.jpg

Foto: TamThi, som fångade mig på den lilla vägen in till vår trädgård. Där jag för övrigt  håller i sommarens favoritnyhet i köket här hemma, ugnsformen i Ostindia från Rörstrand! Snygg, blåvit OCH ugnsfast, så bra ju. Många ugnsomeletter har det blivit i denna och fler lär det bli. Såg också att Swedish Grace-skira vita fanns i ugnsform till nedsatt pris på Designonline, väldigt fin den med.

Åter till boken! Planen för denna fjärde bok vi gör tillsammans, Amy och jag, är att fota delvis på Marstrand och delvis härnere i Skåne. Lite väl ambitiöst egentligen men det ska gå, för att det kommer bli så fint! Mamma är också i högsta grad delaktig i boken och hela projektet, vilket är superskoj. Så egentligen är det systrarna von Sydow + mamma von Sydow, som gör den här boken.

Jag är såååå peppad på detta, nu måste jag ringa Amy och hoppas att jag får tag i henne. Vi filar som bäst på konceptet, bollar receptidéer, kapitel och annat. Fortsättning följer…

6 reaktioner till “Har man sagt A, får man säga kokbok

  1. Åh vad spännande! Jag använder Små stunder flera gånger i veckan. Dock skulle jag väldigt gärna vilja ha era andra kokböcker, men det verkar vara omöjligt att få tag i både nytt och begagnat. En framfusig fråga, du har inte ett exemplar av varje som du skulle kunna sälja till mig? Jag har gjort ugnsomeletten två gånger nu och hela familjen älskar den.
    Jag är en stor idol av både receptböckerna och Säker stil. Väntar med stor längtan varje vecka på det nya podavsnittet och försöker sno tiden från familjen för att kunna lyssna. Stunden jag lyckas fånga varje vecka för att lyssna ger mig energi för resten av veckan. Tack för det!

    Kram Therese

  2. Vad roligt med en ny kokbok! Mina favoriter från tidigare kokböcker är Amys amerikanska brownies (som jag gör med 70% mintchoklad, mums!) och nötgranolan. Det gäller att ha balans i livet:)

  3. Åh så roligt, älskar alla era böcker! Avocadochokladkaka vore fint recept :-). Och chokladglass av banan. Älskar allt med choklad. Ha en fortsatt skön semester, blir hela tiden inspirerad av dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.