Birkenbrännan, vad gör man?

Inlägget innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Alltså, med en sommar som denna kommer min Birken-bränna! Älskar mina Birkenstock och lever ju i dem, shorts och skjorta – med vissa undantagsdagar. Och kvällar. Då kan en midi-lång kjol eller klänning åka på. Men Birkar, shorts (bor i mina prickiga från Morris, nu på rea på Boozt) och skjorta eller T-shirt är liksom “normalläge”… Har till och med blivit så galen att jag funderar på att utöka skohyllan med dessa. Galet, jag vet.

Räddaren när jag vill se lite fin ut är dessa gröna slip-ins från Flattered, måste tipsa eftersom de finns kvar på bra rea i både grönt, superfin vallmoröd och härlig rosa!

Rosor_18.jpg

Lite lätt orange-tonade hallonröda naglar är min andra räddare. Älskar den färgen i sommar! Jag kör CND (som jag fått gjort i shellac-version) och färgen heter “Lobster Roll”. Då blir liksom allt lite piffigare – även när inte ens T-shirten är särskilt ren, och inte det minsta krispig…

KOMMENTERA gärna!

7 reaktioner till “Birkenbrännan, vad gör man?

  1. Hej! Inget med inlägget att göra men undrar vart den bruna klänningen du hade på instastories, för ett tag sedan, är ifrån? Har letat som en galning men hittar inte. Kram

  2. Så inspirerande inlägg med bra tips du gör!!! Blir så glad när du har uppdaterat bloggen och länkat till bra köp! TACK!!

  3. Älskar också mina birkisar som jag haft i 15 år! Funderar dock på ett uppgradera till en ny fräsch färg nu. Flattered tycker jag personligen är de mest överhypade och överpriserade skorna någonsin. De du länkade till ser ju hemska ut.

  4. Hittade shortsen från Morris för ca 300:-, vilket kap. Tack för tipset 😀

  5. Hej! Tack för jättebra tips! Jag har beställt modellen Gizeh från birkenstock i metallprint från Amazon (UK). De har lite lägre priser och levererar ganska snabbt. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.