Sommaren, kärleken och disken…

Att en igångsatt diskmaskin (!) kan vara ett tecken på kärlek från Johan – well, jag förklarar i veckans podd, där vi också bekänner semesterbråk… Och berättar om när Emilias Insta-identitet blev kapad i veckan, på ett ganska läskigt sätt.

Unna dig nu lite egentid med podden i öronen. Stick ut på en promenad eller få lite sällskap av oss när du ändå ska typ hänga tvätten, stryka eller åka nånstans.

Nej, nu ska jag njuta av den här stunden – minstingen sover i vagnen, jag sitter på Aldos i Skanör. 5-åringen är upptagen med två kulor glass, 7-åringen lämnade jag nyss med en kompis. Nuuu är det min latte och jag (och Instagram!) som ska ha lite egentid. Små stunder.

4 reaktioner till “Sommaren, kärleken och disken…

  1. Letar efter podden på Spotify men hittar den inte där. Finns den inte där?

  2. Hej Ebba! Tack för din fina och inspirerande blogg! Ang. Din podd, Jag måste ändå ge en eloge till din man som verkar ta miljön på allvar. Förutom klimathotet är det också särskilt viktigt att spara på vatten i år..

  3. Tack för fina stunder med podden i öronen. Den här gången blev jag dock ganska provocerad över diskmaskinsdilemmat. Backar helt din man i den frågan!
    Känner mig ganska beklämd över vilken värld vi lämnar efter oss. Reser själv alldeles för mycket med flyg både privat och i arbetet och överväger både klädkonsumption och hemleveranser. Helt ohållbart även om jag är förhållandevis medveten i övrigt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.