Fredagstävling för dig som läser detta!

/ Tävling i samarbete med Bookbinders Design tävlingen AVSLUTAD, vinnaren är signaturen “Jen” /

Eftersom Bookbinders Design har ett alldeles ovanligt bra och generöst Black Friday-erbjudande med hela 20% (vilket liksom INTE händer annars…) på klassiska produkter som ALLA notebooks och kalendrar, de fina med lilla guldhjärtat, ALLA klassiska fotoalbum (passa på, perfekta presenten!), alla små läderprodukter (de fina pennskrinen i italienskt nappaläder, eleganta läderboxen som jag skulle kunna ge Johan i julklapp, min favorit i guld, de små korthållarna och ja, alltihop!) men okej, nu till tävlingen. SÅHÄR ENKELT TÄVLAR DU:

KOMMENTERA helt kort här i bloggen med vilken som är din favoritfärg i Bookbinders Designs utbud – och ja, superkort varför du gillar just den färgen Den puderrosa? Den mörkblå? Den ljusgrå? Ja, du bestämmer såklart. Voilá, klart!

Du kan vinna: Ett underbart maxat Bookbinders Design-kit med läderfodralet, både det lilla och det större, i guld + ett pennskrin i läder med pennor. Lycka till! Vinnare dras redan på måndag, så skynda och tävla nu, skriv din kommentar genom att klicka HÄR

…Och missa nu inte att klicka hem julklappar, när det ändå är himla bra erbjudande på de klassiska vävda böckerna och många olika varianterna av fotoalbum.

Läs alla tävlingsregler HÄR! Vinnare annonseras här i bloggen nu på måndagh 2 december 2019.

213 reaktioner till “Fredagstävling för dig som läser detta!

  1. Färgen SAND är tidlös och blir en snygg detalj som kan ”ligga framme”👏

 1. Jag älskar den puderrosa. För att det är en färg som gör mig glad varje gång jag ser den 🙂

 2. Jag älskar flera färger, men särskilt den greige. Linnestrukturen kommer fram så himla fint och man tröttnar aldrig på denna sobra färg. Matchar naglarna med Chanels lack – ger lyxkänsla när jag skriver (vardagsglädje)

 3. Ljusgrå, passar till allt annat på skrivbordet som är mer färgglatt.

 4. Min favorit är Sand. Jag fick en sån skrivbok av en vän och började då för första gången i vuxen ålder skriva dagbok. Det är skönt att få hjälp att strukturera känslolivet lite, och det är också enda gången på dagen jag skriver för hand. Nu associerar jag den färgen med lugn, att varva ner och få grepp om dagen som varit.

 5. Den mörkblå, för att den passar till allt, känns tidlös och ser så fin och prydlig ut oavsett om den är på skrivbordet, hyllan i hallen eller sängbordet…

 6. Ljusgrå. Passar mig, min man, min dotter och mina söner. Alla helt enkelt!

  1. Jag föredrar den klassiskt svarta 🖤 Passar till allt och är alltid lika rätt. Men jag saknar min favoritfärg, kungsblå, inte turkos utan riktigt royal. Trevlig helg!

 7. Åh älskar den puderrosa färgen, dov men ändå en färgklick 🙂 Precis som vardagen 😉

 8. Solgul får det bli! Skulle pigga upp en lärares i övrigt ”kommunal-gråa” tillgång på arbetsmaterial och kanske bringa lite sken mot eleverna så de orkar kämpa vidare de mörka timmarna här i norr.

 9. Grön är min favorit! För att den påminner mig om min mamma, då grön är hennes älsklingsfärg. Hoppas ni gör anteckningsböcker i pastell eller mintgrönt i framtiden 🙂

 10. Den jeans-blå, den skimrar, ja nästan glittrar och är så snygg och som alla vet; jeans passar till allt.

  1. Åh, vill så gärna ha en i den sobra färgen SAND. Får ligga framme på soffbordet för spontana tankar och idéer!

 11. Mörkblå!
  Himmel och hav!
  Vi är en blå familj!
  Härligt!

 12. ÄLSKAR den ljusgråa! Framförallt med prägling i guld, Ååh drömmer om en anteckningsbok i ljusgrått med texten Louises yoga i guld. Skulle kännas så fint att samla mina planerade yogaklasser i och dessutom så snyggt att ha framme under klassen!

 13. Jag älskar den puderrosa. Tycker den passar lika bra på sommaren som på vintern. Dessutom påminner den om färgen på rosorna som jag hade i min bröllopsbukett. Att den sen är härligt Säker Stil rosa skadar ju inte 🌸

 14. Hej! Som brunett så har jag älskar den cerisa färgen som finns på gästboken sen jag var 6 år. Jag vill ha allt i denna färgen! Trevlig helg! Kram Anna

 15. Hej! Som brunett så har jag älskar den cerisa färgen som finns på gästboken sen jag var 6 år. Jag vill ha allt i denna färg! Trevlig helg! Kram Anna

 16. Den perfekta färgen Sand…. kan kompletteras med nästan alla färger och är för mig sover och stilfull.

 17. Den mörkblå är min favorit. Ska jag komma igång och skriva igen så måste det vara i en blå bok, min färg som jag alltid känner mig trygg i!

 18. Den smaragdgröna, älskar den färgen, passar helt perfekt på skrivbordet i vårt nyinredda arbetsrum.

 19. Sand är min favoritfärd! Påminner om mina föräldrars fotoalbum på 80-talet, det ger så goda minner att tänka på foton i album och inte bara på datorn. Påminner mig att jag måste börja laga egna album 🙂

 20. Åh såklart allt i puderrosa!! Rosa har ju varit favoritfärgen sen jag fyllde tre år och bara önskade mig rosa saker☺️ Och all mat skulle vara rosa! Hatten av för min fina farmor som fixade rosa gröt!! (Karamellfärg är bra!) att man dessutom är pappersnörd gör ju inte längtan efter att vinna mindre.. 😍

 21. Puderrosa -alla dagar i veckan. En färg som i mina ögon är egant och stilig, söt och gullig -allt i ett.

 22. Grön är min favorit. Symboliserar kärleken till skogen och naturen. Grönt är skönt helt enkelt 🙂

 23. ”Myndighetsblått” alltså mörkblå är alltid min favorit!

 24. Jag tycker att den ljusgråa färgen är den snyggaste. Klassisk och stilren, det gillar man!

 25. Sand är min favoritfärg. Dels för att jag älskar sandstränder och att påminnas om det är aldrig fel, och dels för att jag tycker det är en klassisk färg som passar med allt och alltid kan ligga framme.

 26. Jag väljer ofta basfärger som grå och beige men har fallit pladask för Bookbinders ljuvliga orange. Jag har precis börjat nytt jobb och ett anteckningsblock som ger en daglig (C-vitamin)kick skulle göra susen inför alla mörka vintermöten.

 27. Åh kul tävling!
  Jag har insett att “säker stil” för mig hemma i inredning är vitt, beige och grått… Hur tråkigt det än må vara i dessa tider med supermönstrade tapeter då man skrattar lite åt ljust och fräscht. Men om man är feg med möbler och stora inköp kan man ju ta ut svängarna lite med hemmets accessoarer som Bookbinders saker ändå är. Favoritfärg blir därför mustigt härliga “Burgundy” som hade smällt in och stuckit ut på samma gång här hemma!

 28. Hej Ebba! Min favoritfärg hos er är solgul! Den sätter ett leende på mitt ansikte!

 29. Smaragd är min favorit. Gärna med en personlig prägling med guld eller silverfärgad text 🤩

 30. Åh, vilken underbar tävling. Det härliga med Bookbinders design är ju alla fina färger. Jag tycker den gröna färgen är så fin och elegant! Sambon hade några av de orangea pärmarna när vi träffades och dom är också superfina! Jag röstar ändå för de gröna!

 31. Min nya favoritfärg är just nu orange, den lyser upp i vintermörkret och gör mig glad. Dessutom så ser jag denna färg ofta på min son nu för tiden. Hade aldrig valt den färgen för några år sedan. 🧡🧡

 32. Jag tackar mina barn för att jag återupptäckt färgen gul! Det är min favorit numera. Känns som sommar, som sol, som apelsiner. Det piggar upp och går att matcha så fint med grått, vinrött, mossgrönt.

 33. Den mörkblå som för mig symboliserar allt mellan himmel och hav, det vill säga livet. Naturen skänker ro, reflektion och återhämtning oavsett om livet stormar eller en lätt bris susar förbi.

 34. Turkos, jag blir glad av den klara färgen. Då jag är från Göteborg gillar vi alla blågröna toner.

 35. Den rosa! Den är helt underbart fint och speciellt med den guldiga texten. Den gör mig glad!

 36. Vanligtvis är grön min favoritfärg men här slogs jag av hur fin den solgula är! Och är det något man behöver nu i vintermörkret så är det lite uppiggande sol, närhelst man kan få den.

 37. Gillar den gröna mycket för att den är så fräsch och läcker. Man blir glad helt enkelt

 38. Rosenrött! Som de planer och drömmar min man och jag försöker skriva ner för vår gemensamma framtid som nyblivna pensionärer!

 39. Puderrosa! En färg som gör mig glad – Vardagsglädje!

 40. Den svarta! Precis som den lilla svarta i garderoben älskar jag min svarta präglade skrivbok. Den är klassisk och tidlös i sin design, och har fördelen att fortsätta vara lika snygg trots slit och släng ner i väskan varje dag.

 41. Äääälskar rosa och älskar papper med bra kvalitet då jag tidigare jobbat på ett pappersbruk så vet jag skillnaden på papper och papper. I mitt jobb syns verkligen rosa. Jag jobbar som platschef på en fabrik och jag är dem enda med rosa anteckningsböcker.

 42. Den gröna! Jag blir både glad och lugn på samma gång av grönt. Lugn som skogen, sjögräs och mossa. Glad som i de skira löven på våren ch Glad som i granen på julafton. Ja det finns så mycket positivt i färgen grönt.

  1. Den puderrosa är en riktig utstickare tycker jag. Ihop med präglingen i guld blir det både romantiskt och exklusivt, och dessutom väldigt feminint. Skulle passa utmärkt i min hand.

 43. Den rosenröda färgen lyser i mina ögon och skulle vara perfekt som kontrast till mina ständigt blåa kläder…

 44. Smaragdgrön, pga urtjusig till mitt röda hår, och allmänt vintage!

 45. Den ljusgråa med prägling i guld gifter sig så snyggt! Skulle passa perfekt på mitt skrivbord ☺️

 46. Grått är flått! Enkelt, neutralt och stilrent, passar mig perfekt!

 47. Den puderrosa är en riktig utstickare tycker jag. Ihop med präglingen i guld blir det både romantiskt och exklusivt, och dessutom väldigt feminint. Skulle passa utmärkt i min hand.

 48. Åhhhh, puderrosa. Rosa gör mig glad. Även tuffa dagar, så kan rosa alltid lysa upp tillvaron.

 49. Den puderrosa är en riktig utstickare tycker jag. Särskilt när det är präglat i guld på det rosa. Det blir en mix av romantik och exklusivitet med en hint av feminint. Helt magiskt! Skulle passa mig som handen i den lyxigaste av alla handskar…..

 50. Svårt att välja, de har ju så olika användningsområden! Rosa till en nybliven mamma, benvit till alla bröllop, smaragd till solsemestrar, klassiskt grönt till fotoalbum… men jag säger sand, för den passar till allt, den är diskret och så snygg med både svart, vit och guldfärgad text. Sand med svart text är min go to för att känna mig proffsig på jobbet…

 51. Oj, så svårt att välja… Men det måste bli den puderrosa! Så fin.

 52. Alltså. Är ju helt inne i en rosa period just nu sen en kompis sa att det var finaste färgen till mig. Så därför blir det definitivt den puderrosa💞🌸💞🌸💞

 53. Smaragd! Älskar nyansen som är en mörk turkos och matchar perfekt till mina basfärger svart, grått och vitt! Färgen lyser verkligen upp som en ja… smaragd!

 54. Den gråblåa – som är en mild och tidlös färg – passar överallt, sobert och elegant!

 55. Ebba!
  Jag väljer naturligtvis den puderrosa!! Ingen färg är mer kvinnlig och omfamnande för både mig och t o m för min gamla mamma.
  Jag skulle bli sååååå glad om jag blev en Vinnare !

  Stor kram till dig❤️
  Från Anette

 56. Jag tycker väldigt mycket om produkterna i puderrosa, det är en färg jag trivs väldigt bra med.
  På önskelistan står en Mulberry Lily i säsongens rosa färg, sparar men under tiden så fyller jag livar med rosa produkter som får hamna i blickfånget <3

 57. Är kritisk till Black Fridays intåg. Tar inte emot konceptet med öppna armar. Ser det som ett sätt att lura kunder, men framförallt att sänka värdet på sina varor.

 58. Smaragdgrön!!
  Påminner mig om ett hav vid en solig strand och lata dagar. Kan behövas som målbild dessa grå och regniga dagar.

 59. Den puderrosa vet jag att min syster som fyller år på julafton skulle älska! Hoppas 🤞

 60. Min favorit var givet den ljusgrå! Jag skrev små anteckningar om livet förr, när jag var yngre. Alltid i grå vackra böcker. Nu blev jag så sugen på att börja med det igen!

 61. SANDSERIEN! BEIGE får mig att längta till min favoritplats, stranden. Lik som platsen ger färgen ett lugn som skulle passa att bära upp mina hektiska studieperioder ♡

 62. Jag vet inte hur insatt du är i kyrkans böcker och färger- men i mitt yrke som präst innebär det att jag ofta (ofta) bär omkring på mörkröda högar. Sen behöver man komplettera med pärmar och anteckningaböcker och kalender- och såklart omöjligt att hitta samma röda- så för att liva upp går jag på olika färger olika år. Har justnu gått ur en mörkgrön fas- och nu letar jag efter en ny komplementfärg som får vara med på jobbets alla möten och gudstjänster- och er mörkblå skulle vara klockren! gillar starkt.

 63. Sand är en färg som får mig lugn den är som naturen. Avslappnad och dynamisk.

 64. För mig är den blå det självklara valet efter det jag älskar mest är blått.
  Den blå himlen i alla nyanser och havet när det är som bäst. Sommarhimmell och sommarhav. Så underbart.
  Blått morgonljus som lovar ännu en bra dag i livet som ännu är ett oskrivet blad.
  Blått är själva livet för mig.

 65. Jag älskar den puderrosa! Den känns som en vacker diskret färg som ändå piggar upp 🥰

 66. Helt otippat den puderrosa, har aldrig varit en rosa person men vill plötsligt ha den färgen på allt!

 67. Den rosa, den
  Starka fina rosa färgen gör mig glad, syns lätt i väskan bland alla tusen andra saker. 💝

 68. Åh! Vilken tävling, självklart skulle jag välja säker stil rosa. Hoppas verkligen på lite tur, det skulle jag behöva just nu.
  Heja dig Ebba, jag tycker du är grym!

 69. Rosenröd!! Stilren och klassisk samtidigt en så vacker och lyxig färg.

 70. Gråblå är min färg!
  Passar mitt sinne, färgen på min iris!
  Smälter in och kan höra ihop med det mesta, kan lysa men ändå var diskret o klassisk!

 71. Smaragd. Det var min mormors favoritfärg och jag har under årens lopp börjat gilla färgen mer och mer. Numera är det en favorit i många sammanhang, samtidigt som jag för alltid kommer att förknippa färgen med henne och den fina smaragdgröna morgonrocken hon hade.

 72. Åh den säker stil rosa, förlåt menar puderrosa💕 så underbara produkter. Perfekt avkoppling att sitta & göra fina inköpslistor & kom-ihåg-listor när julen närmar sig & stressen smyger på.
  Kram💕

  1. Hej, så roligt och spännande med erat bookbinders äventyr – varmt lycka till! Ska bli väldigt kul att följa och förhoppningsvis lära oss mer om “insidan” på företaget! Ville bara fråga var den ursnygga rutiga ljusrosa (?) kappan kommer ifrån? Du har även en superfin ljusblårutig – de är som en dröm dessa två!! Kan tänka mig utanför min prisklass, men får hoppas de kommer på rea för behöver verkligen en fräsch, lite roligare (men ändå klassisk) och varm (!) kappa för jobbsammanhang som kan räcka många år! Och min favorit för bookbinders skulle även det vara smårutigt i mild pastell – roligt och klassiskt på samma gång! Ha en riktigt härlig advent!!

 73. Mörkblå är färgen jag alltid återvänder till. Är det farmors blåmönstrande halltapet? Eller morfars blå kofta? Eller är det ”bara” den finaste färgen? Hursomhelst, med mörkblått omkring mig känner jag mig glad, självklar och stark.

 74. Så svårt att välja då alla är läckra var för sig , men den orange är ju en härlig färgklick om du frågar mig. Har dock beställt en aqua o en ljusgrå i julklapp till mina döttrar då de är deras favoritfärger med präglat namn och det ska bli så kul att få lämna över dessa på jul.

 75. Orange! Så mättat fin. Båda sönernas favoritfärg under lång tid, nu konkurrerar det med svart i takt med stigande ålder. Yngste Ebbe vurmar dock för allt guldigt, blir helt glad av konfetti-och-hurra-känslan i det till vardags!

 76. Bookbinders gröna nyans är p e r f e k t i o n. Nyansen för de nötta bokryggarna på älskade, sönderlästa böckerna som vi syskon sträckläste varje sommarlov på sommarstället möter färgen som symboliserar vår tids viktiga kamp: miljön. Retro möter modern medvetenhet i en av oslagbar kombination!

 77. Den mörkröda. Så vackert djupt röd ton. Snygg att hållas i med lackade naglar. Praktisk att hitta i mörka väskans botten.

 78. Puderrosa tycker jag är ljuvlig. Även om jag så sent som idag hämtade upp min mans julklapp på NK Bookbinders som förvisso var svart med silver gravyr. (Också tjusig och tror svart uppskattas mer än puderrosa av min man!) Sedan ett litet önskemål gällande färgerna – skulle älska om ni fick in en kall ljusgrå ungefär som nyansen på din Prada väska! Det skulle vara magiskt!

 79. ÄLSKAR den ljusgrå! Det är en färg jag aldrig tröttnar på. Min ”färgklick” till allt annat jag äger i svart 🙂

 80. ROSA!! För man blir så glad bara man ser något rosa! #alltblirroligaremedrosa

 81. Oh! DET turkosa. Så perfekt nyas av denna vackra färg, min favorit! Blir alltid så glad av den, ger både värme och klassisk stil i inredning, kläder och på skrivbordet.

 82. Gick in på sidan och tänkte ”måtte det nu finnas en grön färg”, för finns det något finare än sköna lugna gröna färger? Och nog fanns det en skön lugn grön färg – den smaragdgröna! Så underbart fin! Dov och inte för skrikig men ändå en färgklick och något annat än svart/grått/vitt.

  1. vacker färg att använda i inredning både ute och inne.
   vacker färg att använda på kläder.och nagellack, sommar som höst och vinter. tröttnar aldrig på denna färg. har varit aktuell i många år.

 83. Måste nog välja den grå, då jag precis köpte kalendern för 2020 i just grått. Tror dock livet kommer bli allt annat än det! 🍀

 84. Jag älskar min orangea anteckningsbok som präglats med mitt namn i guld. Matchar jobbets loggas färg, så bookbinders är min perfekta jobbdagbok och följer mig vart jag än går i min yrkesroll.

 85. Min favorit är utan tvekan den solgula färgen som finns på anteckningsböckerna! Hade gärna haft en almanacka i den färgen. Älskar gul men är kinkig med att det ska vara rätt nyans och den solgula var mitt i prick! Dock en för mig helt omöjlig färg att bära upp i klädväg. Satsar istället på gula detaljer i inredning och på jobbet har jag en penna med gult hölje som jag är överbeskyddande över på ett lätt galet sätt..

 86. Åh vilken fin tävling! Såg att ni också ska ta fram nya pantones 🙂
  Så svårt att välja! Jag gav bort en kartong i sand senast för att den passade in på personens stil så fint. Den mörkblå tänker jag är vacker i ett sobert kontor medan smaragdgrön är lite coolare och sticker ut mer. Och den rosenröda är ju så vacker som present.
  Men måste jag välja bara en blir det den smaragdgröna 🙂

 87. Jag gillar färgen sand!
  Den är rogivande och lugnande att titta på.
  Känns också som ett säker kort rent inredningsmässigt.

 88. P u d e r r o s a helt klart, minner om de första rosenknopparna mot putsad vägg i sommarsol, vinterns blekrosa himmel eller en försiktig rodnad på nyförälskades kind. Klassisk och alltid rätt. En vacker inbunden bok ger lust att skriva. Startar mitt eget företag ”Specialpedagogbolaget ” och då önskar jag snygga detaljer för mina konsultuppdrag. Rosa, glädjens färg.

 89. Mörkblå. Helt underbar färg som passar till allt 💙💙

 90. Mörkblå. 🙌 Klassisk, säker stil, passar alla årstider och personligheter och heeeelt fantastisk till guldprägling! ✨✨✨

 91. Så roligt med fina anteckningsböcker och kalendrar! Jag tycker att den mörkblå är så fin👌🤜🤜🎄

 92. Oerhört svårt att välja bara en! Aqua känns så fräscht och pigg, Gray passar till allt och är tidlöst, puder rosa är för mig Ebba-färgen som inspirerar. Så jag skulle bli glad för vilken färg som helst.
  Men måste jag välja så tar jag burgundy. Den påminner mig om The Queen’s Red Box!

  1. Åh! Älskar ju alla färger. Köpte mörkblå notebook med monogram i present till en fin vän häromdagen.
   Men om jag tvingas välja så är det nog en burgundy nu så här på hösten.
   🙂

 93. Den solgula såklart – Finns ingen förg som gör mig mer glad i mörka, gråa november!

 94. Den mörkblå! Alltid rätt, håller över tid och skiftar i färg med ljuset, precis som havet.

 95. Den mörkblå! Alltid rätt och föränderlig, skiftar med ljuset, precis som havet utanför.

 96. Den ljusare blå från 2020-kollektionen, älskar blått ! 🌊🌊🌊

 97. Jag älskar den smaragdgröna eftersom den är så fin i min svarta väska från Mulberry, bara älskar när anteckningsboken tittar fram lite. Thihi!

 98. Den puderrosa är ljuvlig. Den ger en påminnelse om att ljusare tider snart väntar.

 99. Jag tycker om den puderrosa!!! Så fin till allt vinrött och grafitgrått omkring mig!

 100. Älskar alla färger och har varje år lika svårt att välja bara en kalender… 🙂 Men i år kommer det bli en i rosa! Och hur glatt hade det inte varit med ett guldigt set till!

 101. Jag tycker om den orange! Den utstrålar för mig värme, apelsiner och starka kryddor!

 102. Egentligen är det kombinationen som är så läcker, men måste jag välja en blir det mörkblå. Påminner om havet denna soliga vinterdag.

 103. Jag är generellt svag för ljusgrått <3 , men i år tror jag att min svägerska ska få en anteckningsbok i ljusrosa i julklapp med sitt namn i guld på framsidan!

 104. Oj så svårt! Jag är en ”blå person” när det gäller kläder men här skulle jag vilja ha alla färger! Men nu måste jag ju välja och då blir det rosa. Färgen är både söt och stark, som en powerkvinna! 💪🏼

 105. Mörkblått är min favorit! Kan tyckas tråkigt och lite trist men jag tycker att den är alldeles, alldeles underbar……

 106. Min favoritfärg i utbudet är rosenrött. Jag är en person som 90% av tiden klär mig i marinblått och då är rosenrött en fantastisk kompletterande färg som gör att marinblått känns lite mer romantiskt.

 107. Mörkblå! Känns klassiskt och snyggt, men inte lika mörkt som svart. Är inne på min tredje mörkblå kalender/anteckningsbok nu, tröttnar aldrig på färgen!

 108. Just nu är Sand min favorit! Gillar det lunga intrycket som den färgen ger när jag ska skriva ner mina tankar och funderingar. Anteckningsboken ger mig en lugn stund för reflektion.

 109. Den tjusiga och tidlösa gröna med guldig text är ju oslagbar, men en sån på skrivbordet blir de power!

 110. Rosa, som nordisk blond i mina färger har jag alltid älskat ljusrosa. Allt som har med text o göra älskar jag. Block, böcker, pennor etc

 111. Säker-stil rosa såklart :-)! Vill gärna ha en fin anteckningsbok, har önskat mig almanacka i julklapp! Perfekt att önska sig…

 112. Grön! Alla årstiders färg! På vintern är den symbol för julmys, på våren knoppandes trädens färg, sommarens gröna gräs och på hösten vittnar den falnande grönskan om året som gått … 💚

 113. Puderrosa 🌸 En längtan efter vår, favorit årstiden. Körsbärsträden som blommar så kort, längtar redan nu efter dem så jag spricker!

 114. Rosa. För att jag alltid älskat rosa och gifte mig såklart i en rosa klänning. Har ofta rosa tröjor på jobbet, älskar färgen. Elegant, kvinnlig och tidlös!

 115. När jag blev kär i min underbara kille och numera sambo under ett utbyte i Afrika var min puderrosa dagbok den första att få veta det. Puderrosa är för alltid en favorit 💕

 116. Dusty green är favoritfärgen och får mig alltid att tänka på ädelstenar. Vore toppen att vinna ett kit för att ha på jobbet med pennor som mina elever kan låna när de glömt sina egna. Idag ligger de utspridda i min korg med resten av bra att ha prylarna till lektionerna.

 117. Färgen Sand är min favorit. Klassisk och tidlös och skulle passa perfekt nu när jag öppnar mitt alldeles egna företag 🙏🌟😍

 118. Den puderrosa! Innan min dotter föddes för 2,5 år sedan ägde jag inget rosa. Och jag köpte inget rosa alls till henne, tänkte att hon snarare var en blå liten varelse. Men så kom hon, och hon passade såklart utmärkt i rosa (och alla andra färger också) och så sakta lärde jag mig att även jag trivdes i färgen. Men allra helst den ljusa pudriga kalla nyansen av rosa, precis som den ni har!

 119. Smaragd! Klassisk utan att bli tråkig. Kanske kan den styra upp och förbättra mitt liv mitt i livet.

 120. Min favoritfärg är ljusgrå, så fin och clean och man tröttnar aldrig 🖤

 121. Sand är min favorit. Ger lugn och harmoni. Produkten ska vara av gög kvalite’ exakt som Bookbinders men sidor, skrin och annat ska fyllas med vackra ord, bokstäver och färger (både bokstavligen och bildligt) Därför väljer jag en harmonisk och organisk färg som ger lust att fylla med det som är jag.

 122. Absolut den rosa, den piggar upp i mörkret och får mig på gott humör. Och färgen är ju 100% säker stil! Skulle jag ha turen att vinna paketet blir det min kära vän Jenna som får det som julklapp!

  Kram,

  Emilia

 123. Ljusgrå! En säker färg som funkar i både vått & torrt. Älskar!

  1. Jag har totalt förälskat mig i dusty green. Sedan måste jag ju också påpeka att jag känner mig som mest stilsäker och ”smart” då jag gör mötesanteckningar i svarta block. Det känns precis lagom utan att för den skull vara tråkigt.
   Med nya användbara accessoarer skulle jag känna väldigt mycket power i min nya yrkesroll! Vill inget hellre än att äga min position – och jag tror att Bookbinders kunde ge mig en spark i baken mot mina mäl.

 124. Ljusgrå- klassiskt, stilig tar inte över men är inte lika tråkig som svart. Är snygg i bakgrunden men även snygg i framträdandet

 125. Min favorit är den ljusgrå – symboliserar både säker stil och klassiskt bookbinders. Lycka till med detta äventyr-dröm projekt ju från en pappersnörd till en annan! Viktoria

 126. Den puderrosa för den ger energi och är en vacker färgklick på jobbmöten.

 127. Den gråblå färgen är perfekt. Klassisk säker stil, men syns både i väskan och på skrivbordet utan att ta över. Gråblått är också en färg som finns i alla våra årstider. En vackert mild gråblå vinterkväll, liksom en varm gråblå, lite mulen sommarmorgon. Älskar det gråblå!

  1. Åh jag älskar den klassiska mörkblå, det är alltid ett klassiskt och tidlöst val. Blir så vackert med en guldprägling också 😍

 128. Den smaragdgröna! Jag är väldigt svag för olika blågröna nyanser och den här älskar jag!

 129. Den vinröda är min favoritfärg. Dessutom är det exakt rätt nyans av vinröd som jag inte hittar överallt.

 130. Marinblå med text i silver ”Love is life, life is love” känns ganska kungligt😀

 131. Den mörkblå! Skulle säga att det är min pepp & trygga färg. I allt från kläder, sängkläder, kulor i granen och tänk att pryda kontoret med denna färg 😍

 132. Den ljusgrå med punkter är ljuvlig. Med präglat namn i guld kan man ana en kvinna med stil.
  Absolut bästa gåvan till någon som har allt.

 133. Precis som du, är jag tokig i dessa grejer nu.
  Kan inte förklara detta begär och färgen Sand såklart det är ❤️

 134. Mörkblå 💙 Min absoluta favoritfärg som följt mig både i mode och inredning i många år nu 💙

  1. Den Rosa såklart. Har blivit helt betagen i Rosa produkter framför allt anteckningsböcker. Har alltid en anteckningsbok med vita papper (Inga linjer eller rutor) o det passar utmärkt till mina kläder so,m är svårt, blått o Rosa.

 135. Mörkblå 💙 Den är vacker! Påminner mig om allt jag längtar till & drömmer om – sommar, himmel & hav – min drömfärg!

 136. Svårt då den är lätt att matcha med färgglada pennor och andra accessoarer

 137. Hej Ebba, var kommer den underbara kappan ifrån? Tack för härlig blogg, insta o pod!

 138. Det måste bli den ljusgrå, den är vilsam att se på när det annars är rörigt (och färgglatt) i de flesta hörn av vårt barnfamiljshem…

 139. Gul. En färg som används allt för sällan och som åtminstone jag har svårt att få in i mitt liv och varför då inte ha den på sin kalender, anteckningsblock o.s.v. Sedan kan det vara så att den galet mörka november får mig att ivrigt bejaka ljuset i form av en vacker gul nyans.

 140. Alltså åh alla färgerna är ju så smakfulla! Min favorit är nog ändå korall, känns som att den piggar upp året om!
  Är väldigt sugen på att köpa en anteckningsbok i korall. Tänker att det skulle till och med pigga upp den dystraste tentaperiod! Läser sista året på läkarprogrammet, och har nämligen tenta preciiis efter jul. Kanske iofs behöver ett block i alla färger, hihi

 141. Vinröd i kombo med guldtext. Färgen är så varm och go och värmer själ och kropp!

 142. Alla färger är ju så fina!
  Snälla tomten (Ebba?), kan de inte få bli mina?
  Den puderrosa! Eller nej den mörkblå!?
  Men varför bara välja en, när man kan välja två! : )

 143. Turkos! Färgen på min anteckningsbok påminner mig om resor vi gjorde förr om åren till tex turkosblått vatten i Italien och turkosa hus i Havanna. Härligt att minnas tillbaka mitt i hämtnings/lämningsstressen en måndag i november.

 144. Å vad många fina färger! Min favorit är den mörkblå. Känns sådär extra lyxig! Det är så sällan jag skriver för hand nuförtiden och jag saknar det!

  1. Rosenrött, känslofärg som signalerar både värme, kärlek, hetta och pondus samtidigt – en färg som berör helt enkelt och som man längtar tillbaka till med jämna mellanrum. Ingen slump att julens färg är rött…

 145. Jag har varit inne på hemsidan flera gånger för att hitta min favorit. Nu har jag landat i den mörkblå. Pennskrinet är så fint och den blå färgen hade passat min väska otroligt bra! Hoppas på vinst.

 146. Orange! Bland alla fina färgerna är det dem bästa. För att den får mig att tro på att jag kan klara nästan allt 🙂

 147. Orange! Bland alla fina färgerna är det dem bästa. För att den får mig att tro på att jag kan klara nästan allt 🙂

 148. TURKOS! En färg som följer mig främst i accessoarer men även i konsten! Ögat berikas och blir glad av den färgen! ⭐️💙⭐️

 149. Blått som havet, himlen och mina sovrumsväggar. Och Rörstrands finaste porslin mon Amie. Blått är flott. Osv! Helt klart den mörkblåa färgen

 150. Svårt val, förnyar färgen på kalendern varje år.
  Inför 2020 blev det jeansblå. Så det får bli min favorit här och nu, klassisk!

 151. Färg blir man glad av o just nu är nyansen ”svenskt tenn” grönt den som får lyckokänslorna att slå extrakullerbyttor

 152. Rosenröd, är min absoluta favorit om jag måste välja för alla är ju så fina på sitt sätt! Tycker rosenröd signalerar känsla av djup, trygghet och värme! Något utöver det vanliga helt enkelt!

 153. Väljer mörkblått…Bästa färgen som går att kombinera med precis allt men även så snygg helt ensam. ”Blått är flått”

 154. 1. Blå
  2. Rosa
  3 Grå
  Eller är det rosa först eller grå…. nä blå får det bli. Alltid älskat blått en färg som går till allt i min garderob….det mesta är ju BLÅTT 💙

 155. Åh, den som heter svart-vit är min favorit! En klassiker som alltid funkar!

 156. Jag älskar Bookbinders mörka teal (smaragdgrön?), därför att den ibland går åt blått och ibland mot grönt och för att det ger den ett djup som gör att jag aldrig tröttnar.

 157. SÅ svårt att välja bland alla dessa fantastiska färger! Men när det kommer till anteckningsblock vill jag gärna ha något som ger mig energi, pepp och inspiration. Just detta får jag av exempelvis Bookbinders solgula block, men även av den otroliga smaragdgröna färgen. Och så älskar man ju den Säker stil-rosa, eller puderrosa såklart!

 158. Eftersom jag bor mitt i Småland (trivs ok med det) men ständigt har en längtan till havet är den blågröna alltid min favoritfärg. Ibland när jag behöver lite extra ”pep”, väljer jag en gul eller orange.

 159. Även om ALLA färger är underbara måste jag nog välja puderrosa om jag ska välja en!

 160. Jag älskar den gröna för att den har så vacker lyster samt att färgen är en perfekt blandning av pigg men lite dämpad.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.