En speciell kväll – och livets vägar

Okej, tog just en snabb spegel-selfie här som var kvällens sista bild – för nu ska jag snart stupa ner i sängen. Efter julmiddag hemma för huvudkontoret på Bookbinders Design! Snacka om kulmiddag! Jag hade lagat laxsida i ugnen med citron, kryddor och vitt vin. Japp, det blev ett säkert kort. Kokt potatis till det, en enkel örtsås, en romsås, små fina gröna ärtor och en grönsallad med god dressing. Sedan blev det hallon-sorbet och bär till efterrätt, jag köpte också en färdig fin glasstårta på Picard på vägen hem, för att göra det lite festligt (och jag hann inte baka). Tada, lyckades knäppa en bild på bordet just in gästerna kom:

Blev en urtrevlig kväll! Mycket skålande, prat om nystarten i bolaget nu i höst och även om det inte BARA var jobbprat (inte alls faktiskt) så dröjde det inte så länge innan vi började prata produkter, papperskvalitet, nyanser på bokbindare-väv och mått på pärmar, vattendelaren A3 (eller till och med A1!?) och det perfekta kuvertet i bomullskvalitet. Haha. Lyxen att få sitta runt ett bord med ett gäng kollegor som är så kunniga inom allt detta, det är verkligen en ynnest. Många tuffa utmaningar, en tuff bransch – men samtidigt underbara produkter, i fantastisk kvalitet. Och det är kärnan i bolaget, det är allt.

Åh, jag är så himla glad över att det här blev av! Inte bara julmiddagen, utan alltihop. Det som vid första samtalet var ett “skojar du med mig, det där är ju min DRÖM” till… Att vi hamnade här. Tänk att det blev verklighet. Att vi just haft julmiddag hemma för grymma kollegor på Bookbinders Design – som en del av bolaget, som nya delägare. Och att Johan och jag gör det här tillsammans. Ja, detta hade jag då ALDRIG kunnat tro för något år sedan. Man vet liksom aldrig vad livet erbjuder för vägar, vilket detta blev en viktig påminnelse om, för mig.

Men nu till den där selfien på en trött men mycket glad moi…

Nej, gonatt säger jag nu för att orka vara i okej form på tennisbanan imorgon bitti. Fredagstennis. Kanske ändå veckans lyxigaste stund!

2 reaktioner till “En speciell kväll – och livets vägar

  1. Hejsan Ebba härligt att följa dej vart du än är
    Hoppas de gick bra i Tennis du har så fina kläders plagg å hur är de med Ernst å dina andra barn 🔥💋🍮⛄🎾🥇🍷🍰👌

  2. Torsdagstennis kör jag, underbart att få komma iväg en timme själv utan man och barn (har också tre…) och bara få köra loss med en massa andra härliga kvinnor 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.