Mina tips på Black Friday

/ Innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Ja, man kan verkligen diskutera köphetsen som Black Friday innebär, men – MEN – om man nu ändå har identifierat det där nyckelplagget som saknas i garderoben, eller en investering som stått på önskelistan länge? Då tänkte jag tipsa om fem favoriter, efter att ha scannat runt!

Första tipset: Satsa på klassiker. Hos Filippa K är fokus “invest for less” och de sätter ned priset tillfälligt på en rad basplagg (som grå kappan jag har här nedan). Likaså hos ARKET – stickad och klassiker. Ett mantra som tåls att upprepas. Svarta tunna ullpolon från COS är en sådan vardagshjälte i vinter. Likaså COS svarta vinnare till klänning och deras croppade kostymbyxor. Eller Toteme-jackan i grått, som är nedsatt hos Wakakuu.

Andra tipset? Partyplaggen! Och även här, spana efter klassiker, som paljett-toppen eller den här ljuvliga sidenklänningen (från Premium Quality-kollektionen, där det finns väldigt mycket bra just nu) från H&M, som kör “Cyber Monday” med 20% på allt (för medlemmar).

Tredje tipset: Mysplaggen som räddar vintern. Japp, efter tio års frånvaro har Juicy Couture-dressen flyttat tillbaka i min garderob (från Wakakuu) and I love it. Wakakuu har för övrigt också bra rea på Toteme och andra bas-favoriter. Men åter till mjuka mysplagg, man måste ju gilla färgen på Filippa K Soft Sports kashmir-hoodie?! Och deras “high seamless leggings”, grymt sköna och snygga.

Fjärde tipset? På de stora sajterna som Matchesfashion.com och NET-A-PORTER är det rejält mycket på 30% just nu, så har du spanat länge efter en drömväska, in och scanna runt!

Femte tipset? Faktiskt inte alls för garderoben, utan för barnen där jag tänker passa på att klicka hem böcker från Bokus som har 10% rabatt på ALLT med koden BLACKFRIDAY19! Sådär, slut på tipsandet denna söndag. Nu ska vi snart värma lasagne från i fredags här hemma, måtte sedan barnen somna i okej tid så att det blir en lugn och skön söndagskväll…

7 reaktioner till “Mina tips på Black Friday

 1. Jo det blev några julklappar och även något till mig. Björn Borg toppen till tennislektionerna, By Marlene Birger skinnbyxorna, de är jag inte säker på att jag skall behålla, skall iallafall prova dem och överväga.
  Efter jul skall jag satsa på nytt tennisrack. Vilket har du?

 2. Detta kanske är en dum fråga, men varför har du och även Emilia ofta håret instoppat under tröjan/klänningen/jackan?

 3. Kära Ebba! Jag har följt dig i många, många år. När du hade perioder av tysthet på bloggen så saknade jag den så himla mycket. Gick ofta in och kikade för att se om det kanske dykt upp något nytt inlägg. Blev alltid lika glad när det var så. Det unika med din blogg har varit mixen av yta och djup. Mode, prinsessor uppblandat med kampen i föräldraskapet och sviktande självkänsla. Men nu märker jag hur jag går in allt mer sällan och hur jag ofta bara scrollar igenom lite fort. Känns som om den där sköna mixen har tryckts undan av alldeles för mycket yta och reklam i olika former. Scrollade igenom dina senaste 20 inlägg och räknade reklaminläggen. 13 st. Är det inte för mycket? Är det bara jag som känner så? Tycker absolut att influencers ska tjäna pengar, men inte på bekostad av den redaktionella kvalitén. Vill du skriva lite om hur du resonerar? Hoppas att min kritik upplevs som konstruktiv och inte drömmande.
  Kram!

 4. Hej Ebba!
  Du har tipsat om så många bra serier genom åren, så nu tipsar jag tillbaka. Vi har tittat på en superbra och välgjord serie i höst. Den heter Casa de Papel och handlar om ett oerhört välplanerat rån mot spanska Myntverket. ”Professorn” är hjärnan bakom det hela och han har förberett det mesta …in i minsta detalj…utom en!!! Hälsn Cecilia

 5. Jag köper bara kläder i naturmaterial och helst ekologiskt. Och nu i jul ska jag försöka att bara köpa en julklapp till min son.

 6. Håller helt med Emelie. Tänkte precis på det, mkt intensivt just nu med alla kommersiella inslag, ” i stolt samarbete” har blivit tröttsamt.
  Vinstintresset får liksom inte helt ta över, för det är ju där balansgången skapas.
  Är in o kikar bara sporadiskt pga den riktade marknadsföringen, tyvärr. Hoppas det lugnar sej.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.