Förbereder inför Finland

Inlägget innehåller affiliate-länkar, alla produkter är valda av mig /

Hetsjobbar denna fredag. Är det verkligen fredag, har jag tänkt tre gånger idag redan. För det känns lite upp-och-ned eftersom jag landade igår och såklart var vaken alldeles för sent inatt, missade helt sömntåget. Bara jag blir klar med allt inför konferensen jag ska prata på i Helsingfors i nästa vecka, så ska jag försöka koppla ner stressnivån något

IMG_9152

Har på mig älsklingströja från Gant, i en skön mix av ull och kashmir. I färgen “Eggshell”. Har den i den här färgen också faktiskt, älskar materialet. Med lite ull i kashmiren, så blir det mindre känsligt och noppigt. Håller längre = bra. Också fint med en “löskrage” under (bästa grejen, för övrigt). Såg att COS just fått in en med “knytblus”-krage som man kan ha under finstickade tröjor. Så smart!

Men åter till Finland. På tisdag åker jag till Helsingfors för att prata på en stor konferens, Ping Festival. Dels ska jag vara med i en panel – dels ska jag hålla ett “Keynote Speech”. På engelska. Puh, håll alla tummar. Men det ska bli skoj, jag har en bra plan och det ska bli skoj att komma iväg en sväng till Helsingfors, det var på tok för längesedan…

IMG_9118

Armbandet som jag jämt får massa frågor om (eftersom jag har det typ jämt, kanske?!) är detta från Sophie by Sophie. Gillar att det är tvåfärgat, funkar lika bra till guld som till silver om du stylar det med andra smycken.

Nej, nu FOKUSERA på min föreläsning

7 reaktioner till “Förbereder inför Finland

  1. Trevlig resa! Det är mitt gamla hemland, bor nu sedan många år tillbaka i Lund.

  2. Vad roligt att du kommer till Finland Ebba! Jag har läst din blogg i många år och lyssnat på varje avsnitt av er podd, är en trogen finlandssvensk följare. Och jag blir alltid så varm i hjärtat när jag ser finskt och svenskt samarbete inom din branch, det verkar hända så sällan av någon anledning! Hoppas att du kommer att trivas. 🙂

  3. Supersnygg tröja! Vilken storlek har du?
    Tack för en fin blogg!

    Vänliga hälsningar,
    Matilda

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.