Firar livet och modet – följ ditt hjärta!

/ Reklam för egen verksamhet /

Satt hemma i Göteborg imorse, hos mamma och pappa, åt frukost i solen och kände mig så glad! Såg mitt halsband glittra i halsgropen på mamma – och armbanden (ett i vitt guld, ett i gult) runt min egen handled. Kände mig himla glad och stolt! För skälet till att smyckena blev verklighet är ju modet, jag vågade tro på min idé och min dröm – modet att följa sitt hjärta…

Alma i 18k vitt guld (som var extremt populär) är dessvärre helt slutsålda redan, det finns ett fåtal av armbandet Marianne i vitt guld kvar på lager. Samma sak med halsbandet Mary i gult guld…

Vad du inte ser på bilden ovan är det lilla hjärtat. Det sitter vid låset, i nacken. För tanken finns ju också där konkret, i form av ett diskret litet hjärta på varenda handgjort smycke. Jag pillar ju ofta på mina armband och halsbandet Mary när jag dividerar med med själv, oroar mig över nåt, tankarna mal. DÄR och då ville jag ha en påminnelse om vad som är viktigt. Om du kan, när du kan, följ ditt hjärta.

KOMMENTERA GÄRNA om du har frågor om smyckena, eller ännu hellre – skicka oss ett DM på @ebba_jewelry så svarar vi så snabbt vi bara kan! Och som sagt, lägg din order NU för att inte missa de sista smyckena i detta drop!

5 reaktioner till “Firar livet och modet – följ ditt hjärta!

    1. Varför är du ens här inne och läser om du blir upprörd över detta inlägget? Ebba driver ett företag och gör reklam för sitt eget. Hon gör även samarbeten med andra (som de flesta bloggare gör nuförtiden) och vad är problemet med det? Gillar man inte det så är det väl bara att sluta gå in här.

  1. Hybris??? Ja, så olika kan man uppfatta vad Ebba skriver. För mig är det fantastiskt att hon kan njuta och vara stolt och glad över att ha förverkligat det hon drömt om så länge och jobbat / jobbar hårt för. Starkt att våga följa sitt hjärta och väldigt dumt om man sedan inte hade förmågan att njuta av det. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.