Favoritlooks och min egen decemberutmaning

/ Samarbete med Best of Brands Foto: Lisa Höök /

Sedan ett år tillbaka har jag ju jobbat med Best of Brands – blev så glad när de nu frågade om jag ville visa tre favorit-looks här i bloggen! Inte helt enkelt med tanke på att Best of Brands har ett enormt stort, snyggt och brett utbud av svenska och internationella designers, men häng med så ska jag visa vad det blev. Hoppas att det kan inspirera!

Efter tio månader i leggings och sköna mjukis-kläder, så är det min decemberutmaning att ta ut svängarna liiite! Givetvis varvat med sköna hemma-kläder (hallå, I love it och Best of Brands har fantastiska myskläder, också en väldigt bra julklapp) men ändå, jag tänker utmana mig själv med lite omväxling då och då. Om restriktionerna tillåter och vi kommer iväg till mamma och pappas hus på Harstigen i Sälen (yes, hoppas fortfarande att det blir så!) eller oavsett VAR och HUR vi firar och tillbringar julens helger, så tänker jag klä upp mig. Nog om detta, här kommer mina tre looks:

Först ut, “när jag inte vill bära klänning men ändå vill klä upp mig”-looken. Satsar på en schysst topp, låt mig presentera denna underbara topp från Ida Sjöstedt. Atlanta Top i veganskt stertchigt läder, så grymt snygg med de puffiga ärmarna och den markerade midjan. Love it!

Här bär jag den med klassiska blåjeans i croppad modell från Tiger. Om du hellre har kjol, så skulle jag satsa på denna ursnygga i skinn från 2ND Day, eller denna favorit från Hugo Boss. Pricken över i:et blir en riktig statement-ring, som denna prisvärda, coola från Edblad!

“Världens skönaste klänning är väl ändå stickad”-looken. Näst på tur, denna goding! En riktig favorit från märket Adoore, skapat och grundat av av Petra Tungården. Vilket imponerande jobb hon gjort med hela varumärket och i synnerhet den nya kollektionen. Wow!

Här stylat den härliga klänningen till chunky sneakers, för en mer uppklädd look hade jag satsat på ett par boots, spana in dessa från Flattered! Alltså himla perfekta för alla tillfällen…

Favoritdetaljen på klänningen? Slitsen – som varken är för hög eller får låg, utan alldeles sådär perfekt.

Eftersom jag nu visat en lite mer uppklädd jeans-look och underbart skön klänning, så blev sista looken…

“Säkra korten jag alltid har riktigt kul i”-looken. Dessutom en topp i en älsklingsfärg som återkommer i min garderob. För övrigt praktiskt, eftersom det gör plaggen mer lättstylade. Den vackra toppen i rostfärg kommer från DAY Birger et Mikkelsen liksom bara faller på kroppen, så snyggt. Älskar lilla halvkragen och att plagget verkligen direkt hittar en plats i min garderob. Till svarta jeans, till skinnkjolen, eller som jag bär den här…

…Matchad med svart kjol som denna härliga från By Malene Birger. Eller för att hålla värmen OCH få till en schysst kontrast i material, spana in denna stickade från Busnel. Man älskar ju alltid en bra stickad kjol. Typ lika mycket som att sparka av sig de högklackade skorna, hehe….

Tack Best of Brands för att ni lät mig få visa favoriter från ert välkurerade utbud. Och för att ni peppar mig till min decemberutmaning – att hålla liiite avstånd från leggings, som undantag då och då. Hoppas att du därute också känner en liten strimma av pepp att klä upp dig lite grand i dessa mörka tider. Ta hand om er!

KOMMENTERA GÄRNA!

9 reaktioner till “Favoritlooks och min egen decemberutmaning

  1. Kollar in den fina stickade klänningen du hyllar, 74% akryl, 22% polyester och 4% spandex. Hur rimmar det med hållbarhet, kvalitet och säker stil? Den är ju skitsnygg men materialet är ju inget som andas hållbarhet.

  2. Både Ida Sjöstedt toppen och blusen från DAY klär dig alldeles fantastiskt bra, de är verkligen “du”. Känner ett starkt villhöver när jag ser dem även om jag fattar att de nog inte ser helt likadana ut på mig. 😀

  3. Du är snyggt klädd i de olika uppsättningarna, i olika sammanhang….mvh Magnus

    1. Läs gärna Underbara Claras blogg angående att prestera och då utgår jag från bloggen och det inte eget tänkande. Shit vilken tävlingsmänniska du är och då menar jag inte verkligen inte positivt😅

  4. Hej! Vart är den fina guldfärgade klänningen ifrån som du hade på dig i allamotalla? Med vänlig hälsning, Lisa

  5. Hej, Tack för fin inspiration ✨ Jag undrar hur Tiger jeansen är i stl?
    Mvh Anette

  6. Jag önskar ett eget inlägg om jeans. Har hört att du bara har två par, vad är viktigt när du provar jeans? Vad gillar du, och vad gillar du inte..? Så svårt att verkligen hitta rätt, som sitter skönt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.