En viktig, vacker och rosa bukett

/ Betalt samarbete med @interflora_ab #interflora #tillsammansmotcancer /

Oktober närmar sig. Månaden när löven blir gula och hela Sverige färgas rosa med hjälp av det fantastiska engagemang för att samla in pengar till svensk cancerforskning. Målet? Att färre ska drabbas och fler ska överleva cancer. Med anledning av detta är jag är himla stolt över idag att få berätta om Interfloras rosa Blommogram.

Det finns många fina initiativ under internationella cancermånaden och jag tänker att alla kan vi göra något. Varenda krona är viktig, när det gäller att samla in pengar till Cancerfondens livsviktiga arbete.

Själv ska jag skicka många rosa Blommogram. Jag börjar med ett till min mamma i Göteborg. Det är hon mer än väl värd, med tanke på allt hon hjälpt mig med de senaste veckorna. Panikutryckningar, hjälp med barnen, hjälp med allt. Jag tänker också skicka ett till…

…Min bästis Anna, som är höggravid, jobbar stenhårt in i det sista och ja, nu kanske hon läser detta, så då blir det ingen överraskning? Men åh, hon är verkligen värd ett rosa Blommogram. Det får helt enkelt bli en överraskning VILKET hon får!

Liten, mellan eller stor, vad du än väljer så är det verkligen en gåva kan ge stort hopp. Tycker också att ett rosa Blommogram är ett sådant fint sätt att skicka en tanke, ett tack eller – bara en hälsning. Bara för… Att.

Hur funkar det då? Jo, mellan 27 september och 3 november kan du skicka flera olika rosa Blommogram, där hela 30 kronor per produkt går till Cancerfondens livsviktiga arbete. Titta på alla de underbart fina rosa Blommogrammen här! Årets Rosa Bandet-kampanj har temat ”Tillsammans mot cancer” och syftet är att samla in pengar till forskningen, sprida kunskap om sjukdomen och påverka beslutsfattare i viktiga frågor. Målet är att färre ska drabbas och att fler ska överleva cancer.

Glöm heller inte höstens finaste rosa accessoar: Rosa Bandet. På Interflora.se går det nämligen enkelt att lägga till ett Rosa Band, när du exempelvis skickar eller beställer en blomma. Så bra!

Jag tror för övrigt att det blir den här buketten (“Rosa värme, stor”) till mamma. Med vacker hortensia, i en höstig rosa nyans…

Passa på du också. Gå in här och skicka en gåva som ger stort hopp. Jag som är liiite tidsoptimist och ibland ute i sista minuten blev också väldigt glad över att de levererar samma dag…

Varmt och stort tack till Interflora – och nu håller jag alla tummar för att rekordmycket pengar samlas in till den livsviktiga forskningen.

26 reaktioner till “En viktig, vacker och rosa bukett

 1. Så fint och viktigt inlägg. Jag ska också skicka en bukett till min fantastiska mamma. Hon fyller till och med år imorgon så det blir ju alldeles strålande. Känns så bra att pengar går till cancerfonden! Tack Ebba!

 2. Oh vilken bra grej! Ska genast gå in och beställa en bukett även till min mamma💕 Och sån fin tröja- vart är den ifrån? Verkligen fina bilder!!

 3. Vart har du köpt din fantastiska rosa tröja? Ser såå skön ut!!

 4. Skickat! Till mamma o pappa som hjälpt mig med ALLT möjligt sedan vår lilla son Vilhelm kom till världen för 7 veckor sedan 💜

 5. Så vackra blombuketter, en sådan kan lysa upp en hel vecka.
  Så vacker och sådan glädje att få en bukett, men man kan ju köpa en till sig själv.

 6. Älskar att skicka blommor, och självklart att få blommor! Så enkel grej att göra för någon 🙂

 7. Tänk på att bloggen är Ebbas jobb. Jämför det med ett magasin eller en vanlig redaktionell sajt som alla finansieras helt eller delvis av annonser och där det redaktionella innehållet skrivs av journalister som har lön. Här har du inga annonser utom de sponsrade inläggen och du har tillgång till allt innehåll utan att betala en krona. Ebba är som du säger en duktig skribent och om du tänker efter tror jag inte att du tycker att hon ska jobba gratis lika lite som att du eller jag skulle göra det. Se de sponsrade inläggen för vad de är – alltså förutsättningen för att vi ska kunna ta del av det övriga materialet gratis. Det är lätt att glömma bort. Och är man inte intresserad ör de också lätta att hoppa över med tanke på att de är reklammarkerade 😊

  1. Åh håller absolut inte med dig Louise, det finns ingenting mer irriterande än annonser på en blogg, jag slutar läsa de bloggarna. Att vara någons fru är ett exempel på en blogg jag egentligen gillar väldigt mycket men oftast hoppar över pga annonserna.

   De här inläggen och väl utmarkerade, så det är lätt att hoppa över om man inte är intresserad. Någon reklampelare tycker jag definitivt inte att Ebba är.

 8. Ja, precis. Då är det väl bättre att jobba på en tidning, eller som tidigare med tv. Kan tänka mig att det skulle vara roligare, men vad vet väl jag. Hon kanske tycker det är kul att fronta olika företag och produkter och ser det som någon sorts konsumentupplysning. Det är ju liksom en blandning av reportage och reklam. Men lite därför också, känns det inte riktigt bra heller. De här frukostarna hon har är väl också “samarbeten”? Men som Linda skrev, jag får väl hoppas över de inläggen.

 9. Ebbas reklaminslag stör inte mig! Tvärtom har jag nappat på några, som jag är väldigt nöjd med! Tack! De reklaminslag som inte tilltalar mig, hoppar jag helt enkelt över- kräver ingen större viljeakt! Heja Ebba! Du är BRA!🤗

 10. Så viktigt och fint! Min mamma fick bröstcancer för två år sedan och idag är hon frisk. Forskningen är så viktig och jag är så tacksam över den snabba hjälp som mamma fick och att cancern inte hade spridit sig.

 11. Snälla Ebba, blockera personen som alltid skriver så vidrigt elaka inlägg! Och polisanmäl för ofredande. Du ska inte behöva stå ut med att hon förstör i kommentarsfältet på din blogg.

 12. Hej Ebba!
  Jag hoppas att du och Johan har en trevlig och avkopplande helg i Italien och att födelsedagsfirandet med goda vänner är glädjefyllt!🌹

 13. Jag föredrar också sponsrade inlägg framför reklam i/bredvid texten!

 14. Mitt inlägg var inget skämt. Jag kan garantera att INGEN läser Ebbas blogg för att få läsa dina vidriga kommentarer. Om du tycker och tror att det du skrivet är så intressant kan du ju starta en egen blogg. I vart fall kan du sluta läsa Ebbas när du ändå inte gillar henne eller bloggen. Och ”konstitutionen” tillåter inte att man trakasserar och ofredar andra genom skriva elakheter.

 15. Det är rätt magstarkt att offentligen förorda en person sluta med att driva ett företag för att återgå till någon sorts anställning på en tidskrift eller på tv- då man är så duktig på att skriva!
  Därtill ha synpunkter på frukostmöten etc, Dessa evenemang ger bloggaren möjlighet till personliga möten ansikte mot ansikte med sina följare och är helt frivilliga.
  Dom kräver mod, engagemang, planering och troligen ett visst ekonomiskt risktagande! Därtill har Ebba ett socialt och ekonomiskt ansvar för sina anställda. Det finns inte för många kvinnliga företagare i Sverige. I egenskap av följare av Ebbas blogg upplevde jag att det var mera frågan om ett identitetsangrepp än ett inslag av vällovlig kritik! Slutligen stället jag mig frågan hur många manliga företagare uppmanas i stället ta anställning än vara företagare!

  1. Fast man måste nog få ifrågasätta även influencers så länge man gör det på ett sakligt sätt. Ebba brukar ju säga att hon tycker feedback och diskussion med läsare är viktigt och att hon inte vill ha bara “ja-sägare”. Tror nog snarare det har blivit någon miss med modereringen här och då “Estetica”/Tina Tors kommentarer rensades bort så rök samtliga som inte var enbart positiva.
   Sen gällande att vara anställd eller företagare, man kan väl vara egen företagare utan att behöva vara just influencer eller hur?

  2. Jag är verkligen inte emot kvinnliga företagare, då har du tolkat mig helt fel, men måste man promota olika produkter för att vara det? Jag sa inte att Ebba skulle sluta driva företag, verkligen inte. Ja tycker hon det är kul så får hon ju göra som hon vill, men jag följer inte denna bloggen för att köpa en massa saker. Och jag gillar personligen inte sådan smygreklam, som jag tycker att det är, för det är en blandning av reportage och reklam, även om det tydligt står “samarbete”. Då kan man liksom inte ta alla andra åsikter på allvar heller. Vill jag köpa något finns det andra kanaler, och ska en blogg vara till för detta då läser jag inte bloggar eller läser någon annan. Och frukostmöten kan man väl ha utan att “samarbeta” med något företag? Ja som sagt Ebba får ju syssla med precis vad hon vill, men jag gillar inte den inslagna vägen.

 16. Ja, människor har olika intressen. Jag tycker det är intressant att följa Ebbas framgångsrika jobb resa och utveckling! Jag gillar hennes språk, hållningssätt till saker och ting och hennes driv. Hon balanserar bra med sina inlägg mellan familj, vardag och jobb! Fint att få ta del av! Därtill tycks hon trivas och ha roligt med sina jobbåtaganden.Hennes samarbeten och annonslänkar stör mig inte alls. Det som intresserar mig tar jag del av de som inte tilltalar mig är lätta att hoppa över! Jag trivs med att läsa hennes blogg! Ebba har förhoppningvis tiden framför sig. Det ska bli intressant att ta del av vart hennes fortsatta krafter och engagemang för henne! Ebba kommer säkert att intressera forskare i massmedia! Ge upphov till vetenskapliga uppsatser! Jag önskar henne Lycka till!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.