En (till) prins Louis!

Åh, nu blev det klart vad lillprinsen ska heta borta i England. “The baby will be known as His Royal Highness Prince Louis of Cambridge”. Och JAG har precis bokat biljetter till London, mycket spännande. Mer om det senare – åter till Louis

sdltcc453e5_NormalPreview

Här ser ni honom. Lille Prince Louis Arthur Charles. Klassiskt. Ingen skräll. Charles efter Charles, förstås. Och jättefint! George, Charlotte och lille Louis. Men jag KAN inte låta bli att söga att det absolut första jag tänker på är prinsen i Gossip Girl. Visst hette hans prins Louis? Blairs prins, från Monaco? Som hon gifte sig med?

PS. Har ni förresten sett bilden på stolta pappan, när han tog med syskonen till sjukhuset? KOMMENTERA GÄRNA!

9 reaktioner till “En (till) prins Louis!

  1. Louis hette även prins Philips morbror, Louis Mountbatten, som blev mördad av IRA 1979. Han och prins Philips mamma var för övrigt syskon med vår egen drottning Louise.

  2. Har du sett att klänningen är likadan som Rosemarys i Rosemary’s baby. Alltså det är faktiskt inte klokt. Vilken otrolig miss!

  3. Lyssnade just på er podd! Tror absolut inte att hon har smittats. Då måste du ligga på uppvaket i flera timmar medan ryggmärgsbedövningen släpper. Sen kan du inte resa dig upp förrän dagen efter…

    1. Det behöver nödvändigtvis inte vara så, som med allt annat finns det variationer och olika upplevelser. Jag snittades och redan när de sytt ihop mig och jag skulle förflyttas från operationsbord till säng kunde jag röra benen (bedövningen släppte), förflyttades därefter direkt till BB och efter tre timmar var jag uppe och gick. Hade inte heller några problem att bära min bebis. Den här typen av upplevelse delar jag flera i min omgivning som snittats, känner mig därför inte som något unikum med min upplevelse av snitt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.