En speciell sommar + måndag 1 juni

/ REKLAM FÖR EGEN VERKSAMHET /

Den här sommaren ser jag EXTRA mycket fram emot att bläddra, baka er goda vallmokaka, kycklig-rätterna och blixtsnabba bärkakan”, skrev någon och ja, så sant. Så blir det förstås även för oss. Som jag längtar efter att varva ner, baka, njuta av lediga dagar och att svänga ihop en ugnsomelett i köket i det vita huset i Skåne.

Apropå det. Tack alla ni som kikade förbi i lördags, SOM det värmer med alla glada tillrop om vår kokbok. Pratade med Amy därborta i USA och med mamma i Göteborg, så stolta vi är över denna bok, som vi lagt sååå mycket tid, kraft och kärlek på. På texterna, recepten och idéerna.

GÖTEBORGARE! Ni kan haffa signerade böcker till samma kanonpris, på Överåsgatan 19 hemma hos mamma och pappa dessa tider:

💛 Onsdag 27 maj kl 14 – 19 (alltså i eftermiddag)
💛 Torsdag 28 kl 14 – 19 (alltså imorgon)

Var? DROP-IN hos mina föräldrar i Göteborg på Överåsgatan 19. Går fint att stanna utanför, swisha och hämta upp dina böcker!

På begäran, så kör vi också ytterligare en dag på mitt kontor – på Nybrogatan 79 i Stockholm. DROP-IN med bokshopping, hela måndag 1 juni. Passa på att haffa presenten till läraren, kompisen, examen. Alltså, måndag 1 juni mellan kl 10.00 och 18.00.

…Ja, eller bara en sommarpresent till me, myself and I. Alltså, till dig själv.

Vill du ha en personlig hälsning i boken, till mamma eller till, ja dig själv? Maila snarast till min kollega Sofi på sof[email protected] så ordnar vi det. Betalningen sker via Swish.

Självklart följer vi fortsatt FHM:s rekommendationer. Om det känns obehagligt att kliva in, så kommer vi ut med boken till dig. Mitt kontor är en gammal butikslokal, i gatuplan. Så lägg in i kalendern 1 juni, mellan 10.00 och 18.00 så finns mina kollegor på plats, redo att leverera bästa sommarpresenten!

En bok för 120 kr eller 3 stycken för kanonpriset 300 kronor. Vilket ju är ett superpris MEN mycket roligare att fler därute får njuta av recepten, inspirationen och idéerna. Säljer även äldre böcker till riktigt kap-pris. Tipsa gärna vidare om detta till kompisen du tror är intresserad!

16 reaktioner till “En speciell sommar + måndag 1 juni

 1. Hej!
  Önskar vid detta tillfälle att jag bodde i sthlm eller gbg, men nu bor jag på en annan fantastisk plats 🙂
  Finns det möjlighet att får köpa signerat bokpaket och få det skickat mot portokostnad?!

  kramar från Söderköping

 2. Ebba! Glöm inte att skriva att man kan köpa böcker i Göteborg idag mellan 14-19 och i morgon 14-19 på Överåsgatan 19, ett grönt hus!
  Kram från mamma

  1. Fundersam – att längta till Skåne är inte lika med att planera att åka den närmaste tiden!

  2. Vilka ”gamla” böcker finns att köpa? Gillar verkligen era kokböcker.

 3. Här bakas det frisk i dessa karantäntider, underbart!
  Studsar dock till när jag läser att ni ska till Skåne. Det är definitivt längre restid än två timmar. Hur tänker ni där? Vi ska ju inte belasta andra regioners sjukvård, om något händer.

  1. Har funderat mycket över barnfamiljers vistelse i sommar! Tänker att det blir väldigt tufft att inte låta barn åka till sitt sommarställe. Barn smittas eller smittar inte särskilt lätt. En möjlighet är att låta någon förälder köra halva vägen och möta någon från sommarstället så att barn o en av föräldrarna kan hoppa in i mötande bilen. Medför gladare o friskare barn, som kan vistas på sommarstället! Det finns säkert olika möjligheter som familjer kan lösa med förnuft o utifrån sina förutsättningar o möjligheter.Tvåtmmars regeln är ingen svartvit lag, utan ska följas med omdöme enligt min tolkning!

 4. Hej! Ville bara säga att jag älskar verkligen denna bok. Vi bakade browniesen så sent som i helgen…. Massor av bra användbara recept och så fantastiskt vackra bilder som både tröstar och spär på min hemlängtan (bor utomlands).
  Hälsningar Karin

 5. Hej Ebba! Så fint att din mamma ställer upp, både som kokboksinspiratör och som hjälp vid försäljningen! Boken är jättefin både i fråga om innehåll och design!

 6. Åh, jag längtar också efter att åka till mina släktingar i Skåne. Men för oss som bor i Stockholm börjar jag tro att det inte kommer att vara möjligt i sommar, sååå ledsamt!

 7. Bästa boken! Jag har testat så många recept och blir aldrig besviken. Favoriterna hittills är vallmokakan, kastrullkakan och ugnsomeletten. Nästa recept vi ska testa är lavendelkycklingen som låter sååå god. Älskar att bläddra i min bok och hitta ny inspiration, inte bara från recepten utan även från de supertjusiga bilderna.

 8. Jag tolkar det som att Ebba längtar extra mycket, med vetskapen om att man (i alla fall inte enligt rådande rekommendation) inte kan åka till Skåne nu, om man bor i Stockholm. Jag längtar också ner till sommarhuset i Skåne extremt mycket, men bor i Uppsala. Försöker landa i insikten att det blir en stadssommar i år. Längta blir liksom extra stor när man vet att det inte blir av, så tolkade jag även Ebbas känslor.

 9. Hej,

  Jag vill så gärna få tag på er första kokbok, fest-boken, den verkar vara slut överallt 😩. Finns den att köpa någonstans som du vet?

  Tack för inspirerande kokböcker med härliga recept, bilder och texter!

  Kram och heja dig/er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.