En (ny) garderobsfavorit

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Samtliga produkter är valda av mig /

Halleluja, jag är FRISK! Imorse vaknade jag och kände mig sprudlande pigg! Äh, det där sista var ju en lögn (förstås) men jag kände mig i alla fall frisk. Så otroligt skönt. Inte minst eftersom tidig uppstigning stod på schemat – och plåtning för en kul grej med vår poddpartner Volvo Car Sverige.

På plåtningen körde jag ljusare toner, “off camera” drog jag på en ny favorit…

0caea82c-4f9c-46de-aa3c-ae5843746442

Många har nog en relation till manchester. För mig? Mina smalspåriga, klarröda manchesterbyxor från Paul Smith. Suiupertighta på låren, vida nertill. Undrar om jag inte hade mörkblå också?! Eller om Amy och jag delade?! Well, kanske därför jag blev kär i kimono-jackan från The Cords. Så snygg, skön och användbar. Till jeans, som idag – eller med svart polo och svarta kostymbyxor. Eller som hel kostym, kolla looken på Pernille. Ville ha matchande byxor men fanns ej i min storlek…

Det fina med den här typen av jacka är att det är “som kavaj men ändå inte”. Jag är ingen kavaj-typ. Däremot finns tillfällen då jag ÖNSKAR att jag varit det. Då kavaj-looken behövs. Då åker den här på istället. Bomberjackan (tips: den puderrosa som kommit in hos Filippa K!) fyller liknande funktion för mig, men kimono-modellen passar mig eftersom jag gillar att markera midjan. Ett fantastiskt reakap till kimono-jacka haffar du för övrigt hos Lindex för 199 kronor, perfekta partyplaggen till jeans.

Sen måste jag tipsa om att The Cords-byxorna finns i perfekt ljusrosa, så fina! Apropå rosa, så är det väl Alla hjärtans dag-idag. Jojomensan. Det får bli ett eget inlägg…

8 reaktioner till “En (ny) garderobsfavorit

 1. Jag tycker det är fruktasvärt ointressant att höra dig klaga inlägg efter inlägg om en influensa som du själv valde och sökte upp. Du borde väl vara nöjd? Har HOVREPORTERN noterat att Danmark är i landssorg eller har du blivit så fattig av sjukdagarna att du måste prioritera reklaminslagen?

 2. Hej Ebba,
  Vill fråga och jag hoppas att Du tar Dig tid att svara på min fråga.
  Den rad Du har längst ner i Din blogg på var sida och vid scrollning flimrar den…
  och den är fruktansvärd jobbig att se.
  Det är Ditt som står där och jag mycket väl medveten att det är Din blogg jag är inne på,
  ser det högst upp i skärmen. Så varför Ditt namn både där uppe och nere?
  Betald reklam från World press kanske, men vilket som, flimmret är så betydligt jobbigt,
  därför denna långa kommentar med innehållande en fråga.
  Svar önskas, tack.
  Vänligen Ninni.

  1. Tyvärr, har jag inte fått något svar gällande den flimrande namnraden i nedre delen av skärmen, synd känner jag.
   Det hade varit roligt att fortsätta läsa Din blogg Ebba, men nu sätter jag min hälsa före, då flimmret som är i dina inlägg ger mig besvär som inte är lindriga.
   (Har även tidigare skickat ett mail gällande detta, men inget svar).
   Mvh Ninni.

 3. Håller med, det är fruktansvärt jobbigt att läsa inlägg med ditt namn flimrande längst ner på sidan.

 4. En fråga bara. Varför envisas du med att skriva instagram på engelska? Har du läsare utanför Sveriges gränser? Tycker alltid det är bäst om man skriver på ett språk som man behärskar bra.

  1. Hej Nora, jag tycker att jag behärskar engelska hyfsat bra faktiskt – och jag “envisas” med det eftersom jag har läsare utanför Sveriges gränser. Kram från Ebba

 5. Hahaha, någon borde starta en blogg enbart med alla märkliga kommentarer folk lyckas få ur sig lite här och var. Lika ologiska som underhållande.

  Ebba = en pärla!
  Punkt. Eller för den som behärskar engelska, period.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.