En liten reminder och veckans söndagstanke

Hej denna söndagskväll. Regnet duggar utanför, barnen sitter i pyjamas framför någonting på Barnkanalen (och väntar på “Robinson”) och jag sitter och går igenom mailen och känner någon slags skön ro i kroppen. Fågelkvitter utanför, träden i vår allé börjar äntligen grönska denna märkliga vår.

Ibland är det bara fruktansvärt motigt att öppna “jobb-hjärnan” en söndagskväll. Ibland, som just nu, är det otroligt skönt. Istället för att dra upp axlarna åker de ner en centimeter eller två. Att komma lite bättre i fas inför måndagen. Kolla igenom kalendern. Fundera. Justera, i den mån det går. Planera. Att planera mera är också – inser jag så sakteliga – ett MÅSTE för att få ordning på hela den goda cirkeln jag strävar så mycket efter just nu. Att planera in träningen, att lägga upp en rimlig plan för veckan.

Alright, här kommer också en liten reminder, OM du råkar befinna dig i Stockholm och promenerar förbi Nybrogatan 79 imorgon, mellan kl 11.00 – 16.00 så är det “öppet hus” – med rejäl distans och möjlighet att bara stå ute på gatan – och bokshopping till kanonpris. Signerade exemplar av senaste boken för bara 120 kronor (och japp, ytterligare en himla bra deal om du köper tre, kan jag skvallra om) och äldre kokböcker för 80 kr / styck. Dessutom en lyxig beauty-gåva på köpet, så passa på att haffa en RIKTIGT härlig present!

Vill du ha boken signerad, undanlagd – eller har andra frågor? Maila min stjärna till kollega Sofi på [email protected] så fixar hon med det, i den mån det går att lösa! Nej, nu vankas det “Robinson” och chokladbollar här, som barnen bakade i eftermiddags. Hoppas att ni har en fin söndagskväll därute!

4 reaktioner till “En liten reminder och veckans söndagstanke

  1. Men åh! För en annan som bor i de norrländska skogarna så verkar det en smula långt till Nybrogatan. Även om man kunde önska ihjäl sig att man var där idag och kunde köpa en bok. Ha en fin dag!

  2. Du har gjort så fina böcker, det vore roligt om du kunde skriva en ny bok, om ditt “nya” nyttiga liv med goda och hälsosamma recept, som jag gissar att du har 🙂
    tack för trevlig blogg och podd 🙂

  3. Åh vad ledsen jag är att inte bo i Stockholm, låter som en otroligt bra deal!
    Och där du började ditt inlägg, jag kollar oftast (i princip varje söndag) igenom kalendern för måndagen just för att mentalt kunna förbereda mig för veckans första arbetsdag. Har upptäckt att det gör det enklare för mig att planera min måndag, sova och känna mig redo för en ny vecka 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.