“Doften av nybakat bröd och när barnen är sams…”

Underbart att läsa igenom alla tankar kring vad som verkligen GER energi i vardagen, i tävlingen jag hade här i bloggen. Tro mig, jag behövde det just nu, när min egen energi faktiskt vara nere på botten. Att läsa igenom alla dessa GAV mig energi! Som dessa…

“Av löpturen som blev kort – men som blev av, doften av nybakat bröd och när barnen är sams…”

“Den där halvtimmen för mig själv på morgonen med en kopp kaffe eller ett glas kall apelsinjuice. Innan familjen vaknar, innan stressen över plötsliga friluftsdagar, badväskor som glömt packas, att favorittröjan ligger i tvätten osv… Allra mest energi fångas om det är en sommarmorgon och jag kan tassa ut på uteplatsen på baksidan och njuta av solen samtidigt!”

“Att samlas på kvällen hela familjen efter dagens jobb, skola, aktiviteter och möten. Att äta tillsammans och att alla få gå igenom SIN dag. Barnen är mellan 8-10 år men tänker att börjar vi prat om allt när de är små, blir det lättare att våra säga allt när de blir större. Vi skrattar eller gråter ihop och ens mammahjärtat bli påfyllt under tiden!”

“Att kunna springa igen efter att under två års tid ha haft så ont i knät. Blev opererad i mars och nu i slutet av april har jag kunnat börja jogga igen. Som jag har längtat, känns helt fantastiskt. Är så lycklig!”

“När jag hämtar på förskolan och dottern ropar ”Mamma!” och kommer springande över gården”

“En tur till stallet där man insuper hästdofter och känner lena mular mot kinden. DET är ren lycka”

MEN en jury bestående av Clinique och mig fick det svåra uppsraget att utse tio vinnare och det är gjort. Så, hurra och grattis alla vinnare i Clinique-tävlingen! Ni som vann: Ellenor Engdahl i Nyköping, Louise Lindberg i Stockholm, Anita Subasic i Lilla Edet, Samantha Eborn i Malmö, Lillemor Sundt i Nacka, Neiki Tachtsioglou i Hässelby, Lina Edelborg‪ i Vimmerby‬, Sara Stener i Västerås, kirurgen Camilla som kämpar på efter en handledsfraktur och Linn Frostmats Broberg som får energi av sitt roliga jobb! Nästan alla har fått sina vinster hemskickade, om du inte fått det, maila [email protected] snarast, så fixar vi det.

2 reaktioner till ““Doften av nybakat bröd och när barnen är sams…”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.