Delad glädje är trippel glädje

Ett oerhört späckat, inspirerande och fantastiskt rolig dygn. Almedalen-torktumlaren på max! Borde verkligen (verkligen) sova. Mina fötter och hela kroppen ropar “soooov nu, Ebba” men jag är ändå så uppe i varv att jag måste skriva en rad över hur glad jag är – över dig, Emilia

IMG_1350.JPG

På en middag hemma hos Emilia och Amaury, när min kära Johan satt bredvid den härliga värdinnan Emilia, så höll han ett litet tacktal. Johan konstaterade då att Emilia trots allt tillbringar MER tid med hans fru än vad han själv gör. Vilket är lite speciellt. Lite på skämt men också liiite på allvar. För så är det ju. Vi jobbar så tätt tillsammans med vårt älskade Säker stil eftersom det också är vår passion. Det låter fånigt men det känns verkligen fel att kalla det “jobb”, för det är mycket mer än så. Det är en livsstil. Det är vår baby som vi delar med så många grymma följare och Säker stil-vänner därute.

Innan vi började jobba tillsammans, så trodde jag nog aldrig att jag skulle hitta en partner att till 100% dela så mycket tankar med. Men med dig, Emilia, så är det så självklart, eftersom jag alltid VILL dividera allt med dig. Alla idéer – som du hjälper mig att vässa, att tänka klart (tack!) och att faktiskt våga tro på. Inte minst när jag vacklar och tvivlar. Din osvikliga känsla för stil, givetvis. Ditt öga, din erfarenhet, all din kunskap och klokskap som jag respekterar så enormt. Men kanske allra mest ditt mod, som du så generöst spiller över på alla runt omkring dig. I ett enda långt, bubblande, spännande, ständigt överraskande samtal med dig som man aldrig riktigt vill ska ta slut.

I vardagen, när allt rullar på i vårt maxade tempo, så hinner jag sällan reflektera över hur tacksam jag är över att vi fann varandra. Att vi, två soloartister och kontrollfreak, vågade lita på varandra. Men efter en sådan här dag, när vi sammanstrålade i stan för ett superkul “jobbdygn” så slog det mig hur förbannat skoj vi har. I både medvind och motvind. Åh, Emilia, vad jag är glad och stolt över det vi bygger tillsammans. Delad glädje är inte dubbel glädje med dig, den är trippel!

KOMMENTERA gärna!

PS. En sprillans ny Säker stil-podden, om att klä sig till makt, power-plaggen som funkar – och att slå sig (hårt) i huvudet, ute nu!

28 reaktioner till “Delad glädje är trippel glädje

 1. TACK käraste och finaste kollega!!! SÅ stolt och lycklig över att få dela allt detta med DIG ❤️ Finns ingen jag hellre skulle vilja göra den här fantastiskt roliga resan med.

 2. Ni båda är underbara! Så inspirerande och roligt att följa er!

 3. Vad glad jag blir av att läsa denna text! Heja kvinnlig vänskap!

 4. Så fint💕
  Det märks att ni gillar och inspireras av varandra, ni är så härliga att lyssna på.

 5. Vilken fin hyllning till en fin vän, vilka fina ord. Det märks att ni tycker om att jobba tillsammans 🙏. Nu ska jag lyssna på er senaste podd och njuta av alla era skratt och tips för en säkerstil i sommar 😊🙏/ Ulrika.

 6. Åh vad härligt ❤️

  Grattis till er som får uppleva detta fantastiska teamwork tillsammans!

 7. Fantastiskt när det klickar, som du skriver så är det inte alltid självklart att dela när man redan är självständig.
  Du är så otroligt duktig på att få med känslan i dina texter. Man kan känna när man läser, känslan du känner när du skriver.
  Kram

 8. Vad fint skrivet! Blir alltid så glad av att höra/låsa om äkta vänskap! 😊

 9. Så himla härligt att läsa dina fina ord om Emilia och ert samarbete! Så härligt det är när det klickar så med någon, kollega eller vän. Och så fantastisk att kunna ha en så god vän även som kollega.

  Er härliga gemenskap, sköna stil och många skrattanfall är det som gör att jag lyssnar på er podd (sedan första avsnittet) trots att jag är rätt ointresserad av mode.

 10. Hej Ebba!

  Vad fint du skrivit om din vän och jag vill rikta ett stort tack till er och ”Säker stil”. Min dotter föddes ungefär samtidigt som Ernst och jag hade så svårt att hitta tillbaka till mig själv. Det var mest stora tantiga tält som täckte min lite för stora kroppshydda. Men tack vare Säker stil inspireras jag till en Kajsa 2.0 och experimenterar och börjar snart hitta tillbaka till mig själv. Säker stil är inte att vara modeslav, det är att ta kontroll över sin egen personliga stil och därigenom över sig själv.

  Skön sommar och stor stor kram!

  /Kajsa

 11. Älskar ditt sätt att skriva och uttrycka dig på, alltid så träffsäkert och felfritt! Vilken otrolig lyx att ni båda känner exakt samma för varandra, det både syns och hörs på er! Fortsätt med erat fantastiska jobb, ni är verkligen en perfekt match! KRAM från ett fan av er båda:) Och fortsatt härlig sommar

 12. Så fint och genuint skrivet. Började böla. Heja er och systerskap som sprider sig som i er följarskara 💘

 13. Alltså din förmåga att skriva en känsla! Jag känner genom dina ord- en enorm talang! Längtar tills din bok kommer ut😉

 14. Åh Gud vad fint skrivet, man blir helt rörd. Så avundsjuk på er som gör det ni älskar och har hittat någon som ni älskar att dela det tillsamman med, det måste ju ändå vara det bästa som finns i livet. Så mycket kärlek till er ❤️

 15. Säkert stil…. hm, jag vet inte jag… Gillar ditt tvivel och din osäkerhet Ebba! Det vittnar om en ödnjuk inställning som jag gillar hos dig!

 16. Hej fina Ebba!

  Jag undrar om du har tips på några snygga väskor att ha till jobbet som laptop får plats i. Jag ska börja ett nytt jobb om ett par veckor och har svårt att hitta en snygg väska i lagom storlek.

  Kram!

 17. Ebba och Emilia, 2 starka kvinnor som peppar en och får en att asgarva i joggingspåret! Ni är viktigare än ni tror – underbart att uppleva starka kvinnor utan förbehåll.
  Ett vinnande koncept!
  Kramar fr MammaMia

 18. Så fint och härligt skrivet! Ni verkar ha det helt galet härligt ihop 💫
  Tänkte höra vart du köpt din klänning och skor ifrån, helt amazing 😍

 19. Ni är så fantastiska båda två i det ni gör och hur mycket ni bjuder på er själva! Vilken härlig hyllning, blev också rörd som någon annan också skrev. Tack för roliga stunder med er i podden varje vecka – den enda jag följer slaviskt. GLAD SOMMAR – till er båda!

 20. Vilket otroligt fint inlägg ❤️ Så roligt och befriande och uppmuntrande att läsa om körlek och glädje och något som utstrålar positivitet. Även min själ mår bra att läsa detta. Tack Ebba! 🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.